FotoKritik

Üye ol
  • anasayfa
  • fotoğraflar
  • market
  • gruplar
  • kullanıcılar
  • ekipmanlar
  • forum
Forum Site Hakkında YÖNETİMDEN AĞIZLARA BİR PARMAK BAL :)
Forum Kategorileri
  • Çekim Teknikleri
    1 saat önce mesaj yollandı
  • Dijital Teknikler
    23 saat önce mesaj yollandı
  • Etkinlikler
  • Donanım-Ekipman
    2 saat önce mesaj yollandı
  • Satılık-Alınık
    7 dk. önce mesaj yollandı
  • Tüketici Köşesi
    14 saat önce mesaj yollandı
  • Foto-Röportaj
    2 gün önce mesaj yollandı
  • OrnitoFoto
    5 gün önce mesaj yollandı
  • Site Hakkında
    1 gün önce mesaj yollandı
  • Karanlık Oda
    2 gün önce mesaj yollandı
  • Genel
  • Forumda ara
  • Yeni Başlık Aç
  • Kategoriye
    Git
  • Eskiden Yeniye
  • Yeniden Eskiye

Bu konu FotoKritik yönetimi tarafından kapatılmıştır.
" polemik "

hakaNikon 26.08.2009 01:09 tarihinde # 494117 | Msj. 1

Günün fotoğrafçılarına bir bakın;

5 fotoğrafçıdan 3 tanesi protest arkadaşlardan :) E bu demek oluyorki yönetim sesi duymuş, karşı atağa geçmiş sesimizi kısmak dışında farklı yöntemler de uygulamaya başlamış :)

Ama burda ağza bir parmak bal çalmak durumu var sanırım, protestocuları geri kazanmak adına yapıldığı çok aşikar.

Umarım protesto yapan arkadaşlar yönetimin bu zarfını almazlar...

Bu arada kısmet, yarın belki siz belki de ben olurum :D :D

eotkur emrah bat 26.08.2009 01:13 tarihinde # 494121 | Msj. 2

yönetim bencede protestocuları geri kazanmaya calısıyor..bence gf olama hevesi ile bazıları kanacaktır ama bırakın onlar fk nın olsun bizim ihtiyacım gf pesinde olanlarla degil zaten...

hindoglu 26.08.2009 01:17 tarihinde # 494123 | Msj. 3

Kelin ilacı olsa başına sürermiş :))

http://www.fotokritik.com/forum/98663

Sziv 26.08.2009 01:27 tarihinde # 494130 | Msj. 4

Hindoglu, verdiğiniz link de etkili,
ama belkide onlardan başka Gf yapacak adam kalmamıştır? Olamaz mı?:))

hindoglu 26.08.2009 01:30 tarihinde # 494131 | Msj. 5

Adam kalmadığı kısmına katiyyen katılıyorum..Bu saatten sonra "körler, sağırlar birbirlerini ağırlar" :))

Ben ve benim gibiler de iftardan kalan gazı almak için takılıyorlar..

baharbahar 26.08.2009 01:58 tarihinde # 494148 | Msj. 6

3-4 gündür tam organize olunamamış bir protestonun içerisindeyiz ve saygı çerçevesinde elimizden geldiğince derdimizi anlatmaya çalıştık…burada Hakan arkadaşımız kendi fikrince bir tespitte bulunup forum açmış…ama yorum yazan arkadaşlar yorumlarının protestoya katkısı olanları kırabileceğini düşünmemişler….

Yorum 1 : “yönetim bencede protestocuları geri kazanmaya calısıyor..bence gf olama hevesi ile bazıları kanacaktır ama bırakın onlar fk nın olsun bizim ihtiyacım gf pesinde olanlarla degil zaten...”

Cevap 1:

"gf pesinde olanlarla" iyi de gfyi site belirliyor bizim elimizde olan bir şey değil....benim gelen tebrik msajıyla haberim oldu....

"bence gf olama hevesi ile bazıları kanacaktır" ben hala fotoğraflara bakmıyorum, hala eleştiri yazmıyorum. GÜNÜN fotoğrafçısı bile olsam hala yeni fotoğraf yüklemiyorum başka şartlarda GF olmak isterdim ama şu durumda buna sevinemiyorum

Yorum 2 : “ama belkide onlardan başka Gf yapacak adam kalmamıştır? Olamaz mı?:))”

Cevap 2: “başka Gf yapacak adam kalmamıştır” burada da bu 5 GF ye büyük bir hakaret görüyorum ve kınıyorum lafların nereye gideceğine dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum…

hindoglu 26.08.2009 02:01 tarihinde # 494149 | Msj. 7

Günün fotoğrafçısını bilemem de Günün fotoğraflarını site belirseydi en az 5 tane protesto fotoğrafı GF olurdu..Burada "sihirli bir el" yok mu?

oyapici OSMAN YAPICI 26.08.2009 02:08 tarihinde # 494152 | Msj. 8

baharbahar a katılıyor ve haksızlık edildiğini düşünüyorum.Kutluyorum kendisini.
Ayrıca yönetimdekilerin bu işleri yapacak kadar beceriler olsaydı siteyi bu hale getirmezlerdi...

by_4468 26.08.2009 02:12 tarihinde # 494154 | Msj. 9

mesaj 6

merhaba bahar hanım.

protesto için çok güzel organize olduk, katılım biz eyleme başlayınca çığ gibi büyüdü.uzun zaman diliminde beklemediğimiz kişilerde katıldılar.çok daha güzel oldu.ama söz veriyorum bir dahaki çok daha güzel olacak.:)

bu arada Gf oluşunuzu kutlarım..

Sziv 26.08.2009 02:17 tarihinde # 494155 | Msj. 10

Baharbahar,
bence bu kadar alınganlığa gerek yok.
GF olmanızı tebrik ederim. Ama bunu sağlayan zaten bizim gibi protesto etmeniz ve buna bizim gibilerin desteği. Puanlarınız ve Gf olmanız son fotoğraflarınız sayesinde. Kırgınlık neden ozaman?
E yönetim bu yüzden neden Gf yapsın ki birisini? Gerçek fotoğraf yükleyen kişilerin hakkı yenmiş olmuyor mu sizce? Bu da bir aksaklık değil mi?
Eğer öyle ise, başka Gf yapacak adam kalmamıştır belki?? (soru bana ait) o akdar da haksız değildir belki ne dersiniz? Yoksa şaheser fotoğraflarla, tırnaklarınızla kazıyıp Gf olduğunuzu mu düşünüyorsunuz?

Edit: bahadır; bir dahaki derken?:))

Bu mesaj 26.08.2009 02:29 tarihinde değiştirildi.

by_4468 26.08.2009 02:28 tarihinde # 494156 | Msj. 11

msj 10

:) bellimi olur.bir gece ansızın.....

Sziv 26.08.2009 02:30 tarihinde # 494157 | Msj. 12

Msj11.

:)))

lebron338 emre uzunoğlu 26.08.2009 02:34 tarihinde # 494158 | Msj. 13

Bence alakası yok..

Bir sürü protesto fotoğraflarını kaldırdılar.. Bir çok protesto fotoğrafı normalde GF olmalıydı o şartlarda.. Bunu da engellediler.. Normal sistemin işleyişini değiştirdiler.. Ama öyle düşünüyorum ki, protesto fotoğrafları ile " Günün Fotoğrafçısı " olabilme ihtimalini gözlerinden kaçırdılar.. Sonuçta yönetim değil, sistem belirliyor Günün Fotoğrafcılarını..

Ben şahsen yönetimin, " Bir kaç protestocuyu GF yapalım da, gönüllerini alalım " gibi bir fikirle böyle birşey yapacağını hiç mi hiç düşünmüyorum.. Düşünmekde mantıklı değil zaten..

Ben şahsen protestoya karşı değilim.. Ama inatçı bir protestocu da değilim.. Açılan bu forum başlığını mantızsız ve gereksiz buluyorum.. Bunun gibi daha çok gereksiz konu var.. Bu kadar gereksiz konular açıldıkça protesto amacına ulaşamadı.. Bence daha da ısrar etmenin, gereksiz ve anlamsız konular açıp forumu kirletmenin anlamı yok..

singul sinan güleç 26.08.2009 04:27 tarihinde # 494167 | Msj. 14

# 494117 | Msj. 1
sanırım son günlerde iyi eğlendiniz....
Büyük çete organizasyonu ile günde 4-5 foto yüklemek büyük başarı.
"dükkan kapalı" diye FK'yı yerden yere vurup
Forumlarda da eğlenmeye devam edin bakalım.
Zaman gelip hiç bir şey olmamış gibi,
yine FK yaşantınıza devam edersiniz.
Oyunu dürüstçe oynayın biraz.

mevla ünal rodoplu 26.08.2009 08:34 tarihinde # 494180 | Msj. 15

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bu mesaj 26.08.2009 08:36 tarihinde değiştirildi.

hakaNikon 26.08.2009 08:40 tarihinde # 494181 | Msj. 16

@ emre uzunoğlu,

hiç mi dikkatini çekmedi protestonun ilk 2 gününde en beğenilenler sayfasındaki fotoğrafların nerdeyse tamamı protesto fotoğraflarıydı? sonra ne oldu? bir sihirli el uzandı ve protesto kanadının ( ben de protesto eden kesimdeyim ) yüklediği ve en beğenilenler sayfasında yer alan fotoğrafları temizledi?

kendin söylüyorsun, normal şartlarda protesto fotoğrafları puanlamalarla gf olabilecekken engellendi, silindi. sence bunu düşünen yönetim günün fotoğrafçısı kısmını mı es geçti? yok artık, o kadar da unutkan ihmalkar olamazlar.. bu resmen kendi kalelerine gol demektir.. iddamın arkasındayım, protestocuları kazanmak için atılan zarftır..

@ bahar ve konuştuğu diğer arkadaşlar : sanıyorum aranızda bir yanlış anlaşılma var, bahar bu gf olayına sevinecek bir insan değil, yada gf oldum hadi fkya kaldığım yerden devam edeyim diyecek bir insan değil..

@ sinan güleç, zaten forumdan az çok gördüğüm sen bazı forum farelerine çanak tutarken dürüstlük hakkında nutuk verme bari. mevla denen forum faresinin siyah diye açtığı konuyu konuşup sonra beyaz dediği başka forumda konuşup hiç gelip dürüstlükten dürüstçe oynamaktan bahsetme.. ayrıca senin mantığına göre bir olayı protesto eden her grup çete demekki.

dükkan kapalı benim için bunu idrak edebileceksen daha detaylı açıklayayım sana. en başında söylediğim gibi bu ara yüzle devam edildiği sürece ben bu siteye fotoğraf yüklemeyeceğim. profilimi takip et, eğer fotoğraf eklersem o zaman gel konuş bana. senin ve etrafındaki insanların karakterlerinde bir süre sonra verdikleri sözü unutup, etrafında olup bitenleri unutup kaldıkları yerden devam etme gibi birşey var mı yok mu bilemem ama ben hiç bir zaman ağzından çıkan sözü yiyen bir adam olmadım. tekrar söylüyorum, profilimi takibe al, fotoğraf eklersem aç bir forum afişe et bunu...

her neyse, ben iddamın arkasındayım, protestoculara atılan bir zarftır bu geri kazanmak için... katılırsınız katılmazsınız o sizi ilgilendirir.

hakaNikon 26.08.2009 08:41 tarihinde # 494182 | Msj. 17

mevla git uyuda, uykunu al.
aksi durumda çok saçmalıyorsun..

görmeyeli siteden 5.kez atılıp geri döndün mü yoksa hala 4 kez atılıp dönme seviyesinde misin? yüzsüzlükte level 4 ;) yakında 5 de olursun 10 da ;)

Bu mesaj 26.08.2009 08:43 tarihinde değiştirildi.

LesPaul FERHAT GÜNDÜZ 26.08.2009 09:17 tarihinde # 494189 | Msj. 18

Eskilerden kalan: 20 senedir alamanyadayım, allaha şükür tek kelime alamanca öğrenmedim sözü gibi,

4 senedir FK'dayım, allaha şükür bir kere bile GF olmadım...

ahbap çavuş ilişkileriyle pohpohlanmalar nedeniyle övünülecek bir durum..

edit: bold

Bu mesaj 26.08.2009 09:18 tarihinde değiştirildi.

Selection Erhan Kalkandelen 26.08.2009 10:41 tarihinde # 494206 | Msj. 19

Hayat veren suyun çekildiği göletteki çamurun ortaya çıkması gibi,
Siteye hayat veren fotoğrafçıların çekilmesiyle sitede al gülüm ver gülümcülerin fotoları ana sayfada ortaya çıkmaya başladı..

Farkında olmadan(veya olarak) her gün deşifre oluyorlar

Bu arada g.f olma puanı 6.0 - 13 yoruma kadar inmiş durumda.

Böyle giderse 5-6 yorum alan fotoları g.f. olarak görmeye başlayacağız sanırım..

Aynalar yalan söylemez , sitenin vitrini ortada.

Yönetim çok geç olmadan yaptığı hatadan dönmelidir.

ps. Örnekleme değişikliği

Bu mesaj 26.08.2009 10:52 tarihinde değiştirildi.

singul sinan güleç 26.08.2009 10:54 tarihinde # 494212 | Msj. 20

söz ağızdan çıkar.
"Yeni FK'ya fotoğraf yüklemeyeceğim"
yönetimle çocukca restleşme.

Daha söze gerek bırakmamışsın.
Takip edilmeyecek durumdasın.

önceki12sonraki
  • Yardım
  • Kurallar
  • Kullanma Kılavuzu
  • Sık Sorulan Sorular
  • Tüm Yardım Konuları
  • Projelerimiz
  • sinemalar.com
  • pasaj.com
  • doviz.com
  • Tüm liste
  • FotoKritik
  • Hakkımızda
  • Reklam
  • İletişim
  • Görüş ve Öneriler
  • Ekran Kalibrasyonu
  • Copyright © 2010 Noktacom Medya İnternet Hizmetleri
    Her Hakkı Saklıdır
  • Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
  • Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.