FotoKritik

Üye ol
  • anasayfa
  • fotoğraflar
  • market
  • gruplar
  • kullanıcılar
  • ekipmanlar
  • forum
Forum Site Hakkında KINAMA...
Forum Kategorileri
  • Çekim Teknikleri
    5 saat önce mesaj yollandı
  • Dijital Teknikler
    1 gün önce mesaj yollandı
  • Etkinlikler
    5 saat önce mesaj yollandı
  • Donanım-Ekipman
    29 dk. önce mesaj yollandı
  • Satılık-Alınık
    3 dk. önce mesaj yollandı
  • Tüketici Köşesi
    24 dk. önce mesaj yollandı
  • Foto-Röportaj
    3 gün önce mesaj yollandı
  • OrnitoFoto
    5 gün önce mesaj yollandı
  • Site Hakkında
    1 gün önce mesaj yollandı
  • Karanlık Oda
    3 gün önce mesaj yollandı
  • Genel
    2 saat önce mesaj yollandı
  • Forumda ara
  • Yeni Başlık Aç
  • Kategoriye
    Git
  • Eskiden Yeniye
  • Yeniden Eskiye

Bu konu FotoKritik yönetimi tarafından kapatılmıştır.
" . "

by_4468 25.08.2009 20:04 tarihinde # 493996 | Msj. 1

herkese merhaba:

İnsanlar doğru bildikleri için mücadele verdiler.
Yüzlercesi&
Biz burada kalmak istiyoruz diye
Yapmayın soğutmayın diye
Dost olmak, dost kazanmak için
Altı üstü bir WEB arayüzü için..
İnsanlar doğru bildikleri için mücadele verdiler
Uzlaşmak için,

Siz ne için mücadele verdiniz?
Siz neyi savundunuz?
Siz neden dinlemek istemediniz?

Sizin bizden farklı bilmediğimiz yüce bir amacınız mı vardı?

Cezayı Fotograf silerek mi verdiniz?

Kabul ediyorum ben bu mücadelenin önde gelen isimlerindendim.
Doğru bildiklerimiz için konuştuk

Şimdi kamuoyuna soruyorum,

14 adet nü fotoğrafım silinmiş durumda.her ne kadar site yönetimi '' bizimle alakası yok '' demiş olsada, buna inanmam mümkün değildir.

bazı kullancılar bazı hakları kısıtlanarak susturuldu.ben susturulmadım ama sanırım fotolarımı silerek susturulmaya çalışılıyorum.

Eğer ki, sorun kullanıcıysa yani ben isem, fotoğraflarımın suçu nedir?beni siteden uzaklaştırmaksa niyetiniz bunuda açık yüreklilikle söylemelisiniz.yeni tasarıma olan beğenmeme hakkımı kullanmamın cezası fotoğraflarımın silinmesiyse hepsini silseydiniz.neden bıraktınız ki geri kalanları.

Yazıklar olsun....

Bahadır.

kobalt Nurullah SEZER 25.08.2009 20:12 tarihinde # 494000 | Msj. 2

takip et!

hakaNikon 25.08.2009 20:18 tarihinde # 494001 | Msj. 3

gerçekten çok ayıp bu yapılan.

nasıl olurda site yönetiminin bununla alakası olmaz?

fotoğrafçı kendisi silmediyse kim silerki?

tamam protestocuların yorum yapma haklarını engellediniz ama bu gerçekten çok ayıp...

hindoglu 25.08.2009 20:19 tarihinde # 494002 | Msj. 4

Çakma adminler yada çakma modlar siliyor olmasın..Ya da sistem hatalı zaten..Belki de herkese adminlik yetkisi verilmiştir :))

siyahadam 25.08.2009 20:24 tarihinde # 494006 | Msj. 5

Takip et ....!

uniQuee 25.08.2009 20:41 tarihinde # 494015 | Msj. 6

evet benim bu akşam yüklediğim http://www.fotokritik.com/1851096 düzenlemem son yüklenenlerden silinmiş ama portfolyomda duruyor... hani son yüklenenlerde silindiğini anlamayayım diye heralde portfolyomda bırakmışlar. :) salak ya, enayi ya kullanıcı anlamayacak... aaa silmemişler yaa ne güzel diyecek...

silip tekrar yüklemek istedim "yetki"m yokmuş.. yetkisi olanlar, gerçekten yetkilerini çok isabetli kullanıyorlar. keskin nişancı misali.

Ekler
phototurk Fatih Özenbaş 25.08.2009 20:42 tarihinde # 494016 | Msj. 7

Bahadır'a yapılan çok ayıp!
Bence yönetim biz yapmadık diyerek işin içinden çıkmamalı, kimin yaptığını bulmalı.

hindoglu 25.08.2009 20:44 tarihinde # 494018 | Msj. 8

# 494015 | Msj. 6

Bütün protesto grafiklerimiz öyle..Sadece portfolyomuzda duruyor..Hani biz salağızya, yedik onların taktiğini sanki..En ufağımız yönetim ve yandaşlarının küpünü cebinden çıkarır :))

ayca | Yönetici | 25.08.2009 20:48 tarihinde # 494020 | Msj. 9

Silinen fotoğraflar yönetim tarafından silinmemiştir. Yönetim tarafından silinen fotoğraflara sizlerin de bildiği gibi "fotoğrafınız silindi " maili gönderiyoruz.

Sistemsel bir hata olabileceğini, dilerseniz fotoğraflarınızı tekrar yükleyebileceğinizi belirtmiştik Bahadır Bey. Biliyorsunuz ki yönetim tarafından silinen fotoğrafları tekrar yüklemek yasak. Yönetim tarafından silinseydi size bu seçeneği de sunmazdık.

Fotoğraflarınıza ne olduğu konusu ile ilgilenilmeye devam ediliyor, gereken açıklama siz şikayetinizi dile getirdiğinizde de yapılmıştı.

Ayrıca, protesto fotoğraflarının hiçbiri silinmemiştir. Sitede düzeni korumak gerektiğinden yayınlanmamaktadır sadece. Portfolyolarınızda hala görüntüleyebilirsiniz.

İyi akşamlar.

zazal 25.08.2009 22:00 tarihinde # 494045 | Msj. 10

Sistemsel bir hata olabileceğini, dilerseniz fotoğraflarınızı tekrar yükleyebileceğinizi, eleştiri aldıysa fotoğraflarınıza eleştiri yapan üyeleri tespit edip yazdıklarının aynısını fotoğraf altına tekrar yerleştirebileceğimizi şayet fotoğraflarınıza eleştiri yapan üyelerden bu hakları ellerinden bir ay süresince alınanı varsa bu yasağı tekrar yüklenecek olan fotoğraflarınızla sınırlı tutacak şekilde kaldırabileceğimizi, gönül almak için silinen fotoğraflarınızın herbirine silinmeden önceki puanına 5'er puan ilave edebileceğimizi ve falanı filanı belirtmemiş miydik Bahadır Bey ? Haaaa ???

Bahadır, sana bi tavsiye bu arada. Üstteki Nokia reklamıyla oyna, fareyle tut aleti sağa sola çek, sıkıntıya birebir. Sitede, Site Hakkında kısmına yazılanlara bakmak dışında zevk alarak yaptığım tek şey, dene bak beğenmezsen erikson reklamı alırız. :)

Sziv 26.08.2009 01:21 tarihinde # 494126 | Msj. 11

Sitede fotoğraflar kayboluyor, nereye gittiği bilinmiyor ise, nasıl bir sistemdir ki bu?

Sistem demek Fk demek, Fk demek yönetim demek...
Olay basit bir sistem hatası değil ki, fotoğraflar kayboluyor. Bilgi kayboluyor...
Hadi bunlar görünen tarafı. Bu tarz açıklar bana daha ciddi bilgilerin güvenliğinden şüphe ettiriyor açıkcası. Kim bilir sitenin mutfağında bizim göremediğimiz neler kayboluyor...

Ayça Hanım, kontrolün elinizde olmadığının farkıdayım ve kontrolü bir an önce sağlasanız bence çok sağlıklı olacak hem sizin açınızdan hem kullanıcı açısından. Yoksa yayında olan bu site için çok geç kalmış olmak kimse istemez.

Bu kötü bir senaryo ama, bazı şeylerin tazmini olmaz.

fiesta48 HÜSEYİN BUĞDAYCI 26.08.2009 08:29 tarihinde # 494178 | Msj. 12

nokia reklamı eğlenceliymiş. siteyi arkadaşlara da tavsiye edeceğim...

shackarr 27.08.2009 20:50 tarihinde # 494601 | Msj. 13

++

• Yardım
  • Kurallar
  • Kullanma Kılavuzu
  • Sık Sorulan Sorular
  • Tüm Yardım Konuları
  • Projelerimiz
  • sinemalar.com
  • pasaj.com
  • doviz.com
  • Tüm liste
  • FotoKritik
  • Hakkımızda
  • Reklam
  • İletişim
  • Görüş ve Öneriler
  • Ekran Kalibrasyonu
  • Copyright © 2010 Noktacom Medya İnternet Hizmetleri
    Her Hakkı Saklıdır
  • Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
  • Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.