FotoKritik

Üye ol
  • anasayfa
  • fotoğraflar
  • market
  • gruplar
  • kullanıcılar
  • ekipmanlar
  • forum
Forum Çekim Teknikleri Yardım
Forum Kategorileri
  • Çekim Teknikleri
    2 saat önce mesaj yollandı
  • Dijital Teknikler
    54 dk. önce mesaj yollandı
  • Etkinlikler
    1 gün önce mesaj yollandı
  • Donanım-Ekipman
    9 dk. önce mesaj yollandı
  • Satılık-Alınık
    4 dk. önce mesaj yollandı
  • Tüketici Köşesi
    18 saat önce mesaj yollandı
  • Foto-Röportaj
    1 hafta önce mesaj yollandı
  • OrnitoFoto
    2 gün önce mesaj yollandı
  • Site Hakkında
    19 saat önce mesaj yollandı
  • Karanlık Oda
    3 gün önce mesaj yollandı
  • Genel
    10 dk. önce mesaj yollandı
  • Forumda ara
  • Yeni Başlık Aç
  • Kategoriye
    Git
  • Eskiden Yeniye
  • Yeniden Eskiye
yakupkalender 02.07.2009 16:03 tarihinde # 475554 | Msj. 1

Merhaba arkadaşlar;
2 gün önce internette gezerken siteyi gördüm ve saatlerce inceledim. Bugünde gidip kendime bir makine aldım. Canon EOS 500d
Şimdi benim fotoğrafçılıkla ilgili bilgim sıfır. Kendimi nasıl geliştirebilirim. CD kitap gibi eğitim ekipmanları yeterli olurmu. Birde tavsiye edecekleriniz nelerdir.
paylaşacağınız şeyler benim için çok önemli. Kendime amatör olarak bir hobi kazanmaya çalışıyorum.

Foruma katılmak için üye olun...

fiesta48 HÜSEYİN BUĞDAYCI 02.07.2009 16:17 tarihinde # 475561 | Msj. 2

otomobil kullanmayı bilmek ile belli bir model aracın özelliklerine ve fonksiyonlarına hakim olabilmek fotoğraf çekmekle belli bir model makineyi kullanmak birbirine benzer karşılaştırmalar bence. tıpkı otomobillerde var olan fren, debriyaj, direksiyon vites, sinyal gibi araçların tüm otomobillerde aynı işe yarıyor olması gibi.

makinenizin kullanma kılavuzu size sadece sahip olduğunuz makinenin fonksiyonlarını ve özelliklerini çözmek konusunda yardımcı olacaktır. temel fotoğrafçılık bilgilerini araştırmanız, bol bol deneme yapmanız, çekilmiş foroğrafları incelemeniz size fotoğrafçılık konusunda daha çok yardımcı olacaktır...

OzgurAksoy 02.07.2009 17:36 tarihinde # 475589 | Msj. 3

Merhaba öncelikle makinanız hayırlı olsun. Bence eğer imkanınız varsa, kendi seviyenize uygun bir kurs seçmeniz çok faydalı olacaktır. Tabii ki birçok eğitici CD, websitesi, kitap vb.. piyasada mevcut, ancak iyi bir kurs size gerekli olan temeli verebilir diye düşünüyorum. Birçok alanda olduğu gibi fotoğrafçılıkda da öğrenmek bitmiyor zaten, önemli olan bilinçli bir başlangıç yapabilmek bence. Makinanızın kullanım klavuzunu okuyup, incelemeniz çok yararlı olabilir, ancak bu şekilde makinanızın fonksiyonlarını öğrenenbilirsiniz, ama bu fonksiyonların ne durumlarda ve doğru olarak nasıl kullanmanız gerektiğini öğrendiğinizde iyi fotoğraflar çekmeye başlayacaksınız. Uzun lafın kısası, eğer imkanınız ve zamanınız varsa bir kursa yazılmanızı tavsiye ederim.

fkamaci Fatma Kamacı 02.07.2009 22:51 tarihinde # 475682 | Msj. 4

Başlangıç olarak http://www.fotoatolye.com sitesindeki dersleri izleyebilirsiniz. Ben çok faydalandım, tavsiye ederim.

• Yardım
  • Kurallar
  • Kullanma Kılavuzu
  • Sık Sorulan Sorular
  • Tüm Yardım Konuları
  • Projelerimiz
  • sinemalar.com
  • pasaj.com
  • doviz.com
  • Tüm liste
  • FotoKritik
  • Hakkımızda
  • Reklam
  • İletişim
  • Görüş ve Öneriler
  • Ekran Kalibrasyonu
  • Copyright © 2010 Noktacom Medya İnternet Hizmetleri
    Her Hakkı Saklıdır
  • Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
  • Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.