FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 7 saat önce
Dijital Teknikler
Son: 6 saat önce
Etkinlikler
Son: 2 saat önce
Donanım-Ekipman
Son: 33 dk. önce
Satılık-Alınık
Son: 23 dk. önce
Tüketici Köşesi
Son: 7 saat önce
Foto-Röportaj
Son: 1 ay önce
OrnitoFoto
Son: 1 gün önce
Site Hakkında
Son: 3 dk. önce
Karanlık Oda
Son: 3 gün önce
Genel
Son: 8 saat önce

Site Hakkında

10.08.2008 19:50 tarihinde Çek de görelim"e ne oldu? Ref. #315144 | Msj.1
CotYorA
ÖZGÜR ALTAY

Merhaba arkadaşlar,

Forumda aramama rağmen hep eski mesajlara ulaştım. Çek de görelim gibi zevkli, eğitici ve öğretici bir oyun neden sessiz sedasız sona erdi. Veya duyuruldu da ben mi bulamadım? Merak ettim. Bunun birtek benim dikkatimi çekmiş olması da ayrı garibime gitti... Sanıyorum 3 ay önce verilmişti en son konu...

Fikri, bilgisi olan?

Foruma katılmak için üye olun...

11.08.2008 00:05 tarihinde Çek de görelim"e ne oldu? Ref. #315258 | Msj.2
zazal

Anlaşılan, '' Çek ama görmesek de olur. '' olmuş. :)

18.08.2008 00:11 tarihinde Çek de görelim"e ne oldu? Ref. #318400 | Msj.3
Elohim

ÇDG'nin yaşadığı sorunların başında "katılım eksikliği" sorunu vardı bu hem verilen konularda fotoğraf çekilip yüklenmemesi hem de yüklenenlere eleştiri yapılmamasıyla kısır bir döngüye girdi. Biz konuyu verdik ama katılım üst üste gerçekleşmedi. Biz de başta konu vermeyi bıraktık acaba tepki gelir mi diye "yeni konu nerede?neden verilmedi?" şeklinde ancak o tepki bile gösterilmedi. Açık bir biçimde katılımsız bir projede yeni konu vermeyi biz de daha fazla sürdürmedik.

Şu anda proje hala yeni konu verilmeden askıda duruyor. Görülen o ki genel forumda da ÇDG'ye olan ilgi bununla sınırlı. Bu yüzden yeni konu verilip verilmeyeceği bize değil de daha çok katılmayı isteyen kullanıcılara bağlı.

19.08.2008 17:43 tarihinde Çek de görelim"e ne oldu? Ref. #319436 | Msj.4
disconnectus

bilmiyorum yönetim ne der ama,
eğer anasayfada ÇDG için bir yer ayrılabilirse ilgi büyük oranda artacağı kanısındayım. :))

mesela ÇDG çevriminin son gününde o çevrime katılan fotoğraflardan bir tanesi - ve sayfa yenilendiğinde yerine bir başkası gelecek şekilde- ana sayfada yer alabilir. Bu belki anasayfaya çıkan fotograflardan ayrı bir kenarda daha küçük boyutlu gösterilebilir...

Bununla birlikte bu değişiklik yapılsa da yapılmasa da eğer yeni konu gelirse ben katılmaya çalışacağım...

mutlu günler..

25.08.2008 17:25 tarihinde Çek de görelim"e ne oldu? Ref. #322150 | Msj.5
havkimey
önder nurtekin

arkadaşların dediği gibi çok yararlı ve yaratıcı fikriler ve eserler ortaya çıkıyordu... bence bu bi şekilde devam ettirilmeli bende şimdi yeni bir makina aldım ve merakla bekliyorum ...

geri dön geri dön
ÇDG sen geri dön

28.08.2008 20:52 tarihinde Çek de görelim"e ne oldu? Ref. #324335 | Msj.6
Elohim

Forumu takip eden arkadaşlar, yakın zamanda yeni bir konu duyurabiliriz benimle birlikte ilgilenen arkadaşlarıma ulaşabildiğim takdirde.Bu yüzden forumu takip listenizden çıkartmazsanız aslında iyi olabilir.Görüşmek üzere.Herkese iyi çalışmalar diliyorum.

28.08.2008 21:10 tarihinde Çek de görelim"e ne oldu? Ref. #324341 | Msj.7
CotYorA
ÖZGÜR ALTAY

Bekliyorum merakla... Çek de görelimciler nerdesiniz!

29.08.2008 17:04 tarihinde Çek de görelim"e ne oldu? Ref. #324839 | Msj.8
Elohim

Evet, daha önce birlikte ilgilendiğimiz arkadaşlardan ulaşabildiklerimle konuştum. İlker ve ben tekrar ilgileneceğiz projeyle bu esnada SF'den de yardım alacağız. Önümüzdeki hafta tekrar bir konu vereceğiz perşembe günü umarım katılım bu sefer gerçekten olur.

29.08.2008 22:29 tarihinde Çek de görelim"e ne oldu? Ref. #324986 | Msj.9
Elohim

http://www.fotokritik.com/forum/69698

4 ay önce Çek de görelim"e ne oldu? Ref. #432308 | Msj.10
sirlimen

fotokritik.com da daha yeni yeni keşifler yapıyorum...Bu başlığı da yeni keşfetmiş oldum...inşallah aktif olurda bizlerde bir şeyler paylaşırız...:)

4 ay önce Çek de görelim"e ne oldu? Ref. #433106 | Msj.11
Enigmatrix

Ref. #315144 | Msj.1

Öldü.

FotoKritik
Hakkımızda
Reklam
İş Ortağımız Olun
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2009 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.