kayıt nasıl oluyor
ücreti var mı bu konu hakkında bilgi verir misiniz
Foruma katılmak için üye olun...
önkayıt için info@alengirhane.com adresine ad, soyad, iletişim telefonu ve mail adresini içeren bir mail atarak önkayıt yaptırabilir, diğer konularda ise 0212 2522434 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.
Ücret için bu sabah aradığımda aldığım yanıt.
Temel eğitim 300 YTL
Nü 600 YTL.
idi.
Mustafa Bey fazla olan aslında cümledeki gibi onu çıkarsak :)
Bu mesaj 31.07.2008 18:43 tarihinde değiştirildi.
niko beyin kendi fotograf egitimi hakkinda bilgisi olan var mi meraktan soruyorum?
kendidi bildiğim kadarı ile son 5-10 senedir fotoğrafla haşır neşir evvelden tekstil işi ile uğraşan birisi .
niko bey galatasaray lisesi mezunu olduğunu bliyorum..sonra sanırım boğaziçini bitirmiş..
daha sonra tekstil alanındaydı sanırım yönetici seviyesinde çalışmış..bir dönem tur rehberliği yapıyormuş gs lisesindeki fransızca eğitimi sayesinde sanırım :D o dönemde turistler ismini söylemeye zorlanınca bir tanesi niko demiş ve adı da ondan sonra niko kalmış tahminimce guido da rehberlikten geliyor..
niko beyin fotoğrafçılık üzerine bir eğitimini duymadım ama ülkemizdeki en iyi fotoğrafçılar sıralamasında gayet üst sıralarda olacağına inanıyorum..
bu sene içinde okulumda bir eğitim düzenlemek istemiştim ve niko beyin ders vermesini istemiştim ama çok bilmiş okulum buna izin vermedi ve bende sonrasında utancımdan niko beyi arayamadım..
ama şu anda eğitim veriyor olması beni çok mutlu etti..ders alamasam da bir gün sadece tanışabilmek için gitmek isterim yanına..
ben bunu bilmiyordum..muammer yanmazın portfolyosunda bulunan fotoğrafları en azından ayda bir kere görmezsem rahat edemezdim..çok severim muammer beyin çalışmalarını da..bu büyüklükte portfolyo zaman zaman açılıp incelenmeli..
yalnız, muammer beyin ağabeyi ise neden muammer beyin şişli tarafındaki yerinde değil de alengirhane de yapıyor niko bey dersleri?
Sevgili alengirhane dostları. Niko guido ile gerçekleştirdiğimiz fotoğraf atölyelerinin yeni dönem tarihleri aşağıdaki gibidir.İlginiz için teşekkür ederiz.
6.Dönem
27 Mart 2009 İstanbul
6 hafta boyunca her Cuma günü, 20:00-22:00 saatleri arasında atölye ve iki Pazar günü uygulamalı fotoğraf gezisi düzenlenecektir.
Yer: Alengirhane Stüdyo, www.alengirhane.com
7.Dönem
28 Mart 2009 İstanbul
6 hafta boyunca her Cumartesi günü, 10:00-12:00 saatleri arasında atölye ve iki Pazar günü uygulamalı fotoğraf gezisi düzenlenecektir.
Yer: Alengirhane Stüdyo, www.alengirhane.com
Kursta verilecek eğitimin kapsadığı konular şunlardır:
Fotoğraf çekim bilgisi, ışık bilgisi, kompozisyon, uygulamalı çekimler, fotoğraf değerlendirme, fotoğraf projesi hazırlama.
Daha fazla bilgi ve kayıt için:
info@nikoguido.com
İstanbul: 0.212.2522434
İzmir : 0.232.4453337
Gerçekleşmiş olan atölyelerin facebook grup sayfaları:
1. Dönem: http://www.facebook.com/group.php?gid=17511276274
2. Dönem: http://www.facebook.com/group.php?gid=26442643346
3. Dönem: http://www.facebook.com/group.php?gid=40876308960
4. Dönem: http://www.facebook.com/group.php?gid=81572065569
Alengirhane'de, alengirli işler tam hız devam ediyor.
Eylül ayı itibari ile Alengirhane'de başlayacak seminerlerin ilk ikisi şöyle;
NİKO GUİDO TEMEL FOTOĞRAF ATÖLYESİ
12 Eylül 2008 İstanbul
8 hafta boyunca her Cuma günü, saat 20:00-22:00 arası
13 Eylül 2008 İstanbul
8 hafta boyunca her Cumartesi, saat 10:00-12:00 arası
Kursta verilecek eğitimin kapsadığı konular şunlardır:
Fotoğraf çekim bilgisi, ışık bilgisi, kompozisyon, uygulamalı çekimler, fotoğraf değerlendirme, fotoğraf projesi hazırlama.
Yer: İstanbul, Alengirhane www.alengirhane.com
NİKO GUİDO NÜ ATÖLYESİ
11 Ekim 2008 Cumartesi, saat 15:00-19:00 arası: teorik ders.
12 Ekim 2008 Pazar, saat 10:00-18:00 arası: fotoğraf çekimi.
Yer: İstanbul, Alengirhane www.alengirhane.com
Kayıtlar 6 kişiyle sınırlıdır.
Daha fazla bilgi ve kayıt için:
info@nikoguido.com
info@alengirhane.com
www.alengirhane.com
İstanbul : 0 212 252 24 34
İzmir : 0 232 445 33 37
Bu mesaj 08.08.2008 16:25 tarihinde değiştirildi.