Etkinlikler
| 5 ay önce | ’’Zamanın Duruğu Anlar’’ konulu 2. fotoğraf yarışması sonuçlandı. | Ref. #302031 | Msj.1 | |
|---|---|---|---|
|
|
Sanovel İlaç firmasının Doktor ve Eczacılar arasında düzenlemiş Bu mesaj 13.07.2008 01:11 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun...
|
||
| 5 ay önce | ’’Zamanın Duruğu Anlar’’ konulu 2. fotoğraf yarışması sonuçlandı. | Ref. #302077 | Msj.2 |
|---|---|---|
|
|
Tebrikler , başarılarınızın devamını dilerim .. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 5 ay önce | ’’Zamanın Duruğu Anlar’’ konulu 2. fotoğraf yarışması sonuçlandı. | Ref. #302882 | Msj.3 |
|---|---|---|
|
Mekici
Memduh EKİCİ |
Hakan beyi birinciliği için kutluyorum.Geçen yılki yarışmanın birincisi olarak fotokritik içerisinden dostlarımızın gelecek yıllardaki yarışmaları iyi takip etmelerini istiyorum.İyi dileklerinden dolayı osman kardeşimede teşekkürler. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 5 ay önce | ’’Zamanın Duruğu Anlar’’ konulu 2. fotoğraf yarışması sonuçlandı. | Ref. #303882 | Msj.4 |
|---|---|---|
|
|
hocam sizi ve memduh bey i tebrik ediyorum.başarılarınızın devamı dileğiyle... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 5 ay önce | ’’Zamanın Duruğu Anlar’’ konulu 2. fotoğraf yarışması sonuçlandı. | Ref. #303883 | Msj.5 |
|---|---|---|
|
|
keşke size bu başarı getirn fotoğrafın linkinide verseydiniz.diğer arkadaşlarda görmüş olurdu.iyi çalışmalar. Foruma katılmak için üye olun... |
|

© 2004-2008