FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 1 dk. önce
Dijital Teknikler
Son: 1 saat önce
Etkinlikler
Son: 27 dk. önce
Donanım-Ekipman
Son: 2 dk. önce
Satılık-Alınık
Son: 4 dk. önce
Tüketici Köşesi
Son: 22 saat önce
Foto-Röportaj
Son: 1 hafta önce
OrnitoFoto
Son: 1 saat önce
Site Hakkında
Son: 46 dk. önce
Karanlık Oda
Son: 1 gün önce
Genel
Son: 15 sn. önce

Tüketici Köşesi

2 ay önce FOTOZEYNEP OLUMLU, GEDİKGROSS Bİ DAHA TÖVBE Ref. #281863 | Msj.1
kniferson
Murat Bıçakçıoğlu

Kullanıcı adı / soyadı :Kniferson/ Murat BIÇAKÇIOĞLU
İletişim bilgileri (tel. / e-mail):
Tarih:15.05.2008
Firma adı:fotozeynep.com/ gedikgross.com
Yetkili kisi yada kisiler:
Ekipman: Pentax k100d super ve çeşitli aksesuar
Olumlu / Olumsuz:fotozeynep.com olumlu/ gedikgross.com olumsuz

Açıklama: 7 Mayıs 2008 saat 17:30 civarı fotozeynep e telefonla siparişini verdiğim makinem ertesi gün öğleden önce manisada oldu. Fiyat olarak da en uygun siteydi araştırmalarımda. Sadece gedikgross daha hesaplıydı ama iyi ki oradan almak gibi bi hata yapmamışım. Makineyi sipariş ettikten yarım saat sonra gedikgross dan filtre, çanta ve arkadaşım için tripod ile pil sipariş ettim.İki gün sonra halen ürünlerin tedarik sürecinde olduğunu görünce daha ne kadar bekleyeceğimi sordum .İstediğim çantayı bulamadıklarını, onun yerine başka çanta seçmemi söylediler. Mecburen bir üst model çantayı 19 ytl fark ödeyerek kabul ettim.Ama yine gönderilmedi. Onu da getirtemediler bu güne kadar. İptal edin, parçalı gönderin tekliflerimi bugün geliyor yarın geliyor diye oyalamayla geçiştirdiler.Bir sürü mesaj ve telefondan ve sinir bozukluğundan sonra ancak bugün (15 Mayıs 2008) gönderdiler (söylediklerine göre). Yalnız bir konuda haklarını yiyemem gönderdiğim mesajlara hemen cevap verdiler telefonla ya da mail ile.

Sonuc: Fotozeynep ve ups kargoyu tebrik ediyorum. Gedikgross a ise tövbeliyim bundan sonra.

Foruma katılmak için üye olun...

2 ay önce FOTOZEYNEP OLUMLU, GEDİKGROSS Bİ DAHA TÖVBE Ref. #282214 | Msj.2
teodoros
Fatih DÜZGÖREN

Bu firma için söylemiyorum ancak siparişten önce 10-20 ucuzunu arıyoruz.İş peşinden koşmaya gelince o telefon faturaları farkı kapatıyor :)

Geçmiş olsun.

Foruma katılmak için üye olun...

FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.