FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 1 dk. önce
Dijital Teknikler
Son: 1 saat önce
Etkinlikler
Son: 15 dk. önce
Donanım-Ekipman
Son: 24 sn. önce
Satılık-Alınık
Son: 12 dk. önce
Tüketici Köşesi
Son: 21 saat önce
Foto-Röportaj
Son: 1 hafta önce
OrnitoFoto
Son: 1 saat önce
Site Hakkında
Son: 34 dk. önce
Karanlık Oda
Son: 1 gün önce
Genel
Son: 13 dk. önce

Donanım-Ekipman

2 ay önce card reader vista sorunu.... Ref. #280688 | Msj.1
BarisOFLU
Barış OFLU

Bugun 2. el bi nikon d70 aldım. hışımla foto cektim ama cd si ve usb kablosu olmadıgı için ( 3 gun sonra teslim alıcam ) card reader aldım ama vistada görmüyo :( bütün hevesim içimde kaldı :(

Foruma katılmak için üye olun...

2 ay önce card reader vista sorunu.... Ref. #280705 | Msj.2
seyyah12
Himmet Özdinç

Barış, bilgisayarınızın anakart sürücülerini cd den yeniden yükle. Eksik yüklenmiş bir sürücü yüzünden kart okuyucuyu görmüyor olabilir.Benim aklıma ilk gelen bu.Kolay gelsin.

2 ay önce card reader vista sorunu.... Ref. #280718 | Msj.3
AAC_Argun

Yanlış hatırlamıyor isem, card okuyuculardada işletim sistemine uyumlu olma gereksinimi var.Kullandığınız okuyucu vista uyumlu değilse okumuyor.İmkanınız varsa değiştirip vista uyumlusunu alın.Kolay gelsin.

2 ay önce card reader vista sorunu.... Ref. #280830 | Msj.4
pagurus

Nikon, olympus gibi markaların hele hafıza kartları xD cinsi ise ucuz kart okuyucuları bunları okumaz.Diğer kaliteli kartları da okumaz ya da okuma hatası verir, içindeki dosyalara bile zarar verir.Vista gib işletim sistemleri de doğal olarak bunları tanımaz.Ucuz kart okuyucularından uzak durun.Tavsiyem Lian Li markası, 50in1 özelliği ile her türlü kartı, stik'i sorunsuzca okur-yazar ve her sistem sorunsuz tanır...Fireball'da var.

FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.