FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 2 saat önce
Dijital Teknikler
Son: 7 saat önce
Etkinlikler
Son: 17 dk. önce
Donanım-Ekipman
Son: 4 dk. önce
Satılık-Alınık
Son: 20 sn. önce
Tüketici Köşesi
Son: 2 saat önce
Foto-Röportaj
Son: 1 hafta önce
OrnitoFoto
Son: 7 saat önce
Site Hakkında
Son: 1 saat önce
Karanlık Oda
Son: 1 saat önce
Genel
Son: 11 dk. önce

Dijital Teknikler

2 ay önce ARKADAŞLAR ÇOK ACİL YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR Ref. #280679 | Msj.1
hus035

Merhabalar.Ben web tasarımı yapan bir firmada çalışıyorum.işim gereği gerek merak gerekse işimden dolayı uzun zamandır Kodak z7590 amatör bir makina kullanmaktayım.ama artık biraz daha profesyonel bir makina almak istiyorum.bütçem de malum çalışan olarak biraz kısıtlı.yaklaşık 1300 YTL civarına kadar çıkabilirim.herneyse sorunum şudur.Firmamız ağırlıkla gece klüpleri , bar, disco ve restaurantlarla çalışmakta.bende burda çekim yapabileceğim slr bir makina almak istiyorum.yalnız gece flaşsız çekim ve hareketli çekimleri rahatça yapabileceğim ortamın renklerini yakalayabilceğim makina lazım bana.canon eos400 baktım ama burda incelediklerimde bana gece çekimlerinin iyi olmadığını yazmış bazı arkadaşlar.sizler bana ne tavsiye edersiniz.yardımcı olursanız çok sevinirim çok acil desdeklerinizi bekliyorum. gece çekimi çok önemli ve hızlı yakalama kareleri

Foruma katılmak için üye olun...

2 ay önce ARKADAŞLAR ÇOK ACİL YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR Ref. #280746 | Msj.2
Fato1tr

Merhaba 400d nasıl gece kötü çekermiş öyle şey olurmu , kendi kategorisinde en az parazit yapan makinadır , Fk ğin kullanıcı bakımndan 1 numaralı makinası, ben size bu makinayı ve buna denk gelen nikon ları öneririm her ikisininde birbirlerine üstünlükleri vardır forumlarda tartışmaları henüz bitmemiştir. Bence diğer markalarda iyidir fakat Türkiyede bu ikisi çok popüler Mercedesle Bmw gibi bişey.Bende 400d var memnunum sonuna kadar tavsiye ederim Fotolarıma bakabilirsiniz.

2 ay önce ARKADAŞLAR ÇOK ACİL YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR Ref. #280757 | Msj.3
powerxxx
cihan hamzaoğulları

slm ben a200 kullanıcısım.sony a200 nikon d80 ayarında bir
makınadır.(çok az özelliği nikona göre düşüktür) sony a200 ü
kesinlikle tavsiye ederim giriş seviyesi için harıka.canon 400 d
yada nikon 40x alacaksanız kesınlıkle sony a200 derım.ama 1500
ytlye kadar makıne alıyorsanız.eger butcenız bıraz yukselırse nikon
d80 yada bıraz daha zorlarsanız nikon d200.ama sizin 1300 ytlniz
varsa hiç düşünmeden bir sony a200 alın makıneyı doğru kullandıktan
sonra emın olun ne nıkonu ne canonu ararsınız hatta d80 ne renk
canlılığı olarak fark atıyor denedım gördüm:)

2 ay önce ARKADAŞLAR ÇOK ACİL YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR Ref. #280786 | Msj.4
Chiris
Emre ÖZIRMAK

çekim artı + ozellık bakımından fıyat uygunlugu arıyorsanız sıze Sony Alfaları onerırım A100, A200 ve A350 seklınde dusuk fıyattan yuksege dogru ve devamı seklınde gıder 1300 unde altında hatta A100 ler su anda 1000 ytlnınde altında rahatlıkla bulabılırsınız kesenızıde rahat tutar makınadanda memnun kalırsınız bu marka dısında ıse nıkon d80 ı onerırım fakat nıkon sonye gore ozellık dısında ısme daha cok fıyat alıyo...

2 ay önce ARKADAŞLAR ÇOK ACİL YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR Ref. #280820 | Msj.5
Enigmatrix
Murat A. ÇİÇEK

http://www.fotokritik.com/forum/62669

2 ay önce ARKADAŞLAR ÇOK ACİL YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR Ref. #280831 | Msj.6
wastrel
Burak Tetik

istediğiniz fiyata canon 400d nin noise performansının iyi olduğunu düşünüyorum bazı arkadaşlarınız nasıl iyi değil demiş anlayamadım.

FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.