Site Hakkında
| 2 ay önce | Ekipmanlar da Lens modellerine göre arama yapmak | Ref. #280402 | Msj.1 |
|---|---|---|
|
|
Eskiden lens modellerine göre arama yapılabiliyordu.. ben mi bulamıyorum.. yardım lütfen.. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | Ekipmanlar da Lens modellerine göre arama yapmak | Ref. #280426 | Msj.2 |
|---|---|---|
|
erdaltuncer07
Erdal TUNÇER |
şuanda direk lens olarak arama imkanınız yok ancak kullanıcı ekipmanlarıdan bulduğunuz lensi tıklayıp fotoğrafları görüntüleyebilirsiniz. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | Ekipmanlar da Lens modellerine göre arama yapmak | Ref. #280427 | Msj.3 |
|---|---|---|
|
mrt_yln
Murat Yalın |
Sitenin yenilenme çalışmaları sırasında bahsettiğiniz özellik
yeniden koyulmak üzere kaldırıldığı söylenmişti, ve yaklaşık 2-3
aydır çok yakın zamanda koyulacak açıklamalarına rağmen kendimin
"çok yakında" kavramından şüphe duymaya başladım. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | Ekipmanlar da Lens modellerine göre arama yapmak | Ref. #280501 | Msj.4 |
|---|---|---|
|
burakboge
burak böge
|
flickr.com'dan da istediğiniz lensi yazıp groups sekmesinde arama yaptığınızda genellikle doyurucu sonuçlar alınıyor. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | Ekipmanlar da Lens modellerine göre arama yapmak | Ref. #280777 | Msj.5 |
|---|---|---|
|
Fato1tr
|
Murat bey, ne güzel bir site o yahu. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | Ekipmanlar da Lens modellerine göre arama yapmak | Ref. #280814 | Msj.6 |
|---|---|---|
|
Aks
Adnan Küçüksağır |
Bununla ilgili kaçıncı forum bu, ama yönetimden tık yok...... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | Ekipmanlar da Lens modellerine göre arama yapmak | Ref. #281111 | Msj.7 |
|---|---|---|
|
|
yani ben de beklemekten sıkıldım artık.. Foruma katılmak için üye olun... |
|

© 2004-2008