Kategoriler ve Konular
| Çekim Teknikleri Tüm mesajları listele » | Not | |
|---|---|---|
|
RAW fotolarım açılmıyor Arkadaşlar birkaç gün önce D300 makine aldım Bir kaç gün jpek formatında fotolar çektim Bugünde RAW çekip makinayı deniyeyim dedim Tekirdağ sahilini dolaştım İyi olduğunu düşündüğü |
Yazan: norax
14 saat önce Son Not: magzed 3 saat önce |
134 kere okunmuş, 3 cevap yazılmış |
|
nikon d70 hareketli çekim Merhaba arkadaşlar nikon d70 makinem var. Örneğin basket oynayan birilerini nasıl net bir şekilde yakalayabilirim? Teşekkürler. |
Yazan: efecanerdur
20 saat önce Son Not: sidiklikent 20 saat önce |
157 kere okunmuş, 1 cevap yazılmış |
|
40D ile üst üste çekim Arkadaşlar kusura bakmayın 40D mi yeni aldım sayılır multiple exposure u menüden bulamadım üst üste aynı kare üzerinde çekim yapmak istiyorum. Acaba böyle bi özellik varmı ben var |
Yazan: sceptre
1 gün önce Son Not: sceptre 23 saat önce |
215 kere okunmuş, 9 cevap yazılmış |
|
pentax yardım Merhabalar Makinem k100d super. Bu makinede aynı anda hem self timer hem de auto bracketing kullanma imkanım var mı , varsa nasıl kullanılır bilen varsa lütfen yardım etsin. |
Yazan: kniferson
1 gün önce Son Not: ahmetozgur 22 saat önce |
151 kere okunmuş, 5 cevap yazılmış |
| Dijital Teknikler Tüm mesajları listele » | Not | |
|---|---|---|
|
Photoshop "ta renk ayarı Merhaba; Elimde kırmızı ve beyaz bir logo var ve bunun üzerindeki renkleri ters çevirmem gerekiyor yani beyaz kısımları kırmızı ve kırmızı kısımlarıda beyaza çevirmem gerek. Dolay |
Yazan: mateo
35 dk. önce |
14 kere okunmuş, |
|
3D tracking hakkinda yardim. Oncelikle daha once forumda arama yaptim yinede gozumden kactiysa ozur dileyerek derdimi dile getiriyorum; Amacim hareketli hayvanlarin (kelebek, ari vb...) fotolarini cekmek bunu |
Yazan: HarvesterOfSorr
1 gün önce Son Not: CihanULUSOY 23 saat önce |
208 kere okunmuş, 8 cevap yazılmış |
|
Gradasyon Eğrisi Arkadaşlar nedir bu gradasyon eğrisi nereden ayarlarız forumda arama yaptım ama bulamadım. edit: ekler NG CDsinden alınmıştır. |
Yazan: concussion
1 gün önce Son Not: upuaut 18 saat önce |
602 kere okunmuş, 12 cevap yazılmış |
|
raw"den jpeg e dönüştürme Arkadaşlar forumda raw ile çekimin fotoğraf kalitesini arttırdığı konusunda çok yazı var.. Ancak raw'ı fotoshopta jpege çevirdiğimizde kalite düşüyor mu? Çünkü raw formatı her |
Yazan: bilimsevgisi
2 gün önce Son Not: magzed 2 saat önce |
410 kere okunmuş, 14 cevap yazılmış |
| Etkinlikler Tüm mesajları listele » | Not | |
|---|---|---|
|
Fototablo fotoğraf sergisi. 17 Mayıs 2008 tarihinde Beylikdüzü Marka city alışveriş merkezinde 10 gün süreyle , Fototablo adlı fotoğraf sergim açılıyor. İlgilenenlere duyurulur.. |
Yazan: Renoir
14 saat önce Son Not: emredr 1 saat önce |
52 kere okunmuş, 3 cevap yazılmış |
|
caddebostan redbull şenliği:) arkadaşlar pazar günü saat 12 de caddebostan sahildeki organizasyonda fotokritik üyelerini buluşturmayı teklif ediyorum eğer ilgilenenler varsa bu foruma ben varım yazsın ve cumart |
Yazan: powerxxx
15 saat önce Son Not: vehbierunlu 13 saat önce |
64 kere okunmuş, 2 cevap yazılmış |
|
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Merkezi Fotoğraf Sergisi Değerli fotoğraf severler, Kocaeli’mizin son yıllarda vazgeçilmez mekanı haline gelen Seka Park’ta 20 Mayıs Salı günü saat 18:00’da Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi’nin sponsorluğund |
Yazan: gezer947
18 saat önce Son Not: Ndn 2 saat önce |
37 kere okunmuş, 2 cevap yazılmış |
|
Gölmektep"te Buluşalım Merhabalar, 3-6 Temmuz ve 10-13 Temmuz tarihleri arasında, Bafa Gölü'nün kıyısında, Kapıkırı Köyü'nde bir fotoğraf sanat kampı düzenliyoruz. Gündüz 10.00-14.00 arasında |
Yazan: Suat
19 saat önce |
23 kere okunmuş, |
| Donanım-Ekipman Tüm mesajları listele » | Not | |
|---|---|---|
|
d300 - 40d arada kaldım arkadaşlar bir aksilik olmazsa temmuz gibi abd ye gideceğim gitmişkende oradan bu iki makinadan birini almak istiyorum aslında sorun makinalardan ziyade beraberinde seçilecek olan |
Yazan: apolloturk
1 saat önce Son Not: Serdar 5 dk. önce |
34 kere okunmuş, 3 cevap yazılmış |
|
Dg Makro İle Apo Dg Makro arasındaki fark nedir acaba sigma dg makro ile sigma apo dg makro objektifler arasındaki fark nedir yaniapo olunca ne farkediyo baktım apo biraz daha pahalı |
Yazan: omrrdm
1 saat önce Son Not: Shiva 54 dk. önce |
19 kere okunmuş, 1 cevap yazılmış |
|
FUJİFİLM S5600 ADAPTÖR VE 2X TELEFOTO SORUNU Öncelikle herkese merhaba fotokritik ailesi. Makinam ile ilgili ufak bir problemim var ve bunu çözemedim, bende bu sorunu size aktarma ihtiyacı duydum. Şimdi ben FujiFilm s5600 ma |
Yazan: anaconda34
2 saat önce |
18 kere okunmuş, |
|
Canon 30d ya da 40d almayı düşünüyorum Merhaba, elimde şu an 350d makina var. Birkaç ay içinde 30d ya da 40d almayı düşünüyorum. Ama aklıma takılan birkaç nokta var. Kullandığım objektifler: canon 50mm 1.8 Tamron 90mm |
Yazan: nyzam
2 saat önce Son Not: nyzam 59 dk. önce |
34 kere okunmuş, 4 cevap yazılmış |
| Satılık-Alınık Tüm mesajları listele » | Not | |
|---|---|---|
|
alınık Tamron SP AF 17-50mm (Nikon) selam arkadaşlar. temiz ikinci el yada spot arıyorum. satmayı düşünen arkadaşlar ne kadar istediklerinide yazsınlar lütfen. makinem d80 bi problem olmaz heralde. |
Yazan: miskinmiskin
1 saat önce |
8 kere okunmuş, |
|
Alınık 350d-400d ve kit lensi Bir arkadaşım için bu makineleri arıyorum az kullanılmış garantisi devam edenler tercih sebebidir.. Özellikle TR garantili olursa iyi olur.. Tekliflere açığım teklif verenler mesaj |
Yazan: gece_gezen
2 saat önce |
20 kere okunmuş, |
|
SATILIK CANON EF-S 18-55mm ve CANON ZOOM LENS EF-90-300mm 1:4.5-5.6 Her iki objektifte çok az kullanılmıştır.ihtiyacı olan arkadaşlarvarsa eğer hemen irtibata geçebiliriz.cazip fiyata bırakmayıdüşünüyorum her ikisinide.Eğer takas etmeyi düşünen ark |
Yazan: DyingFetus
2 saat önce |
30 kere okunmuş, |
|
Nikon uyumlu balık gözü ve geniş açı Satılık Nikon uyumlu. Tokina-10x17 ( hem balık gözü hem geniş açı )cok temiz garantisi 20.09.2008 tarihine kadar devam ediyor. ( 500Dolar -Pazarlıklı ) ilgilenenler: Selahattin Son |
Yazan: selsonmez
3 saat önce |
33 kere okunmuş, |
| Tüketici Köşesi Tüm mesajları listele » | Not | |
|---|---|---|
|
TRİPOD FOTO OLUMLU Kullanıcı adı / soyadı : Burcu Başar İletişim bilgileri (tel. / e-mail): burcu@bbasar.com Tarih: 16 Mayıs 2008 Firma adı: Tripod Foto Yetkili kisi yada kisiler: Mahmut/Gökhan Beyle |
Yazan: burcubasar
5 saat önce |
42 kere okunmuş, |
|
Tripod Foto / Olumlu Kullanıcı adı / soyadı : Akif Kılıç İletişim bilgileri (tel. / e-mail): akifkilic[at]gmail.com Tarih: 16.05.2008 Firma adı: Tripod Foto Yetkili kisi yada kisiler: - Ekipman: Manfro |
Yazan: concussion
6 saat önce |
39 kere okunmuş, |
|
FOTOZEYNEP OLUMLU, GEDİKGROSS Bİ DAHA TÖVBE Kullanıcı adı / soyadı :Kniferson/ Murat BIÇAKÇIOĞLU İletişim bilgileri (tel. / e-mail): Tarih:15.05.2008 Firma adı:fotozeynep.com/ gedikgross.com Yetkili kisi yada kisiler: Ekipma |
Yazan: kniferson
1 gün önce Son Not: teodoros 22 saat önce |
186 kere okunmuş, 1 cevap yazılmış |
|
Cams Dijital Kullanıcı adı / soyadı :AKANMURAT İletişim bilgileri (tel. / e-mail):muratakan@mynet.com Tarih:14-05-2008 Firma adı:Camsdigital Yetkili kisi yada kisiler:Murat Çamdeviren Ekipman:C |
Yazan: AKANMURAT
2 gün önce Son Not: Blackbird_jdm 1 saat önce |
766 kere okunmuş, 33 cevap yazılmış |
| Foto-Röportaj Tüm mesajları listele » | Not | |
|---|---|---|
|
KemalGul | Kemal Gül Profil Sayfası: http://www.fotokritik.com/kullanici/KemalGul Cevap vermek isterseniz; Yaşınız: 40 Mesleğiniz veya yaptığınız iş: Matbaa&Reklam Memleketiniz: Antalya İkamet et |
Yazan: PRose
2 hafta önce |
696 kere okunmuş, |
|
kobalt | Nurullah SEZER (foto eklendi) Profil Sayfası: http://www.fotokritik.com/kullanici/kobalt FotoKritik sizin için ne ifade ediyor; olmasa hayatınız ne şekilde değişir? Fotokritik benim için çok önemli, çok sevdi |
2 ay önce |
2179 kere okunmuş, |
|
Aks | Adnan Küçüksağır Profil Sayfası : http://www.fotokritik.com/kullanici/Aks FotoKritik sizin için ne ifade ediyor; olmasa hayatınız ne şekilde değişir? “Bizden Biri” köşesine davet edildiğimde bira |
3 ay önce |
1339 kere okunmuş, |
|
zor | Ümit Yardım Profil Sayfası: http://www.fotokritik.com/kullanici/zor Sitede "şu da olsaydı" ya da "olmasakeşke"diyebileceğinizneler var? Şu 15 kelime kuralını tekrar gözde |
4 ay önce |
1669 kere okunmuş, |
| OrnitoFoto Tüm mesajları listele » | Not | |
|---|---|---|
|
Büyükçekmece Sumru Adası ve KUŞLAR SUMRU fotoğrafı çekmek isteyen arkadaşlar bu günlerde(tercihen havanın güneşli olduğu) giderlerse yüzlerce sumru ve çeşitli kuşları fotoğraflama imkanı bulacaklardır. Bugün gitme f |
Yazan: erdaltuncer07
1 ay önce Son Not: erdaltuncer07 3 hafta önce |
429 kere okunmuş, 5 cevap yazılmış |
|
Kelebek cenneti Türkiye Türkiye’de 345 farklı kelebek türü yaşıyor. Avrupa’da toplam 500 türün olduğu düşünülürse Türkiye ‘kelebek cenneti’ sayılıyor. Ancak uzmanlar uyarıyor: Türkiye’ye özgü bazı türler |
Yazan: salev
1 ay önce Son Not: enginaktan 3 hafta önce |
471 kere okunmuş, 16 cevap yazılmış |
|
Davet Hasan Samur Yaban Hayattan Bakışlar Fotoğraf Sergisi 18-28 Mart 2008 “Birileri sizi gözetliyor… Türkiye doğasından size yönelen farklı bakışları izlemeyedavetlisiniz.” Açılış ve |
Yazan: paspartu
2 ay önce Son Not: paspartu 1 ay önce |
312 kere okunmuş, 4 cevap yazılmış |
|
İSTANBUL GÖZLEM Merhaba, bir gazetede kullanmak için istanbul ve kuş gözlemi veyaistanbulda göçmen kuşlar ile ilgili fotoğraf ihtiyaci var. Kullanımiçin telif ücreti ödenecektir. Bu konuyla ilgili |
Yazan: pembepanter
2 ay önce Son Not: musk 1 ay önce |
643 kere okunmuş, 4 cevap yazılmış |
| Site Hakkında Tüm mesajları listele » | Not | |
|---|---|---|
|
Öneri Efendim üzerinize afiyet bugün mail kutum tebrik mesajları ile dolunca anladım ki günün fotoğrafçısı seçilmişim. Yok yok maruzatım bu tebrik mesajları ile ilgili değil. Anasayfaya |
Yazan: ozgurcakir
1 saat önce |
32 kere okunmuş, |
|
Fotoğraflar altında tüm yazılar KOYU - Kalın Portfölyölerde belli bir tarihten önce (benim fotoğraflarımın tümü şu an o şekilde, en son 5 mayısta yüklemiştim) yüklenen fotoğrafların açıklamaları ve altına yazılan tüm metinler |
Yazan: Enigmatrix
4 saat önce Son Not: CihanULUSOY 4 saat önce |
53 kere okunmuş, 1 cevap yazılmış |
|
Rastgele yüklenen fotoğraflar Ben rastgele çekilmiş, hiçbirşey ifade etmeyen, sadece albümlerde yer alacak fotoğrafların bu siteye eklenmesine sinir oluyorum.Hem boşuboşuna yer işgal ediyorlar, hem de benim göz |
Yazan: scelikkaleli
20 saat önce Son Not: Enigmatrix 14 saat önce |
204 kere okunmuş, 10 cevap yazılmış |
|
Gruplara yeni bir eklenti "Gruptaki Eleştiriler" Hangi forumda olduğunu hatırlamıyorum ama gruplarda fotoğraflara yapılan eleştirilerin daha kolay takibi için böyle bir linkin olması gerektiği siz üyelerimiz tarafından söylenmişt |
1 gün önce Son Not: math_ 1 gün önce |
146 kere okunmuş, 3 cevap yazılmış |
| Karanlık Oda Tüm mesajları listele » | Not | |
|---|---|---|
|
Leica Focomat IIa Agrandizör Merhaba, Gerçek bir efsane olan Leica IIc agrandizörün bir alt modeli olan Leica Focomat IIa agrandizör satılıktır. Muhteviyatı: Leica Focomat IIa Agrandizör Film Şasisi Focotar 5 |
Yazan: tecnomehmet
1 gün önce |
85 kere okunmuş, |
|
Film banyosunda kullanılan Revelatör ve Fixatörün tarihi (kutusu açık iken) geçerse kulanılabilir mi? Siyah beyaz film banyosu için kullandigimiz kimyasal maddelerin( Revelatör ve fixatör), kullanım tarihi geçerse kullanılabilir mi? Elimde açık ama tarihi geçmiş bu maddelerden var, |
Yazan: serenay
3 gün önce Son Not: fisherking 2 gün önce |
93 kere okunmuş, 4 cevap yazılmış |
|
iç mekan çekimleri için film tavsiyesi merhabalar. iç mekan çekimleri için film tavsiyesine ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler |
Yazan: umutdugan
1 hafta önce Son Not: meteipek 1 gün önce |
180 kere okunmuş, 8 cevap yazılmış |
|
izmir de dia film ve cross process yapan stüdyo daha bir hafta olmadı elime smena 35 geçeli ama şimdiden xpro işlemi yapmazsam pekte bi anlamı olmucağını anlamış bulunmaktayım. yaklaşık 20 yere sordum ne dia film satıyolar nede |
Yazan: bezginbekir
1 hafta önce Son Not: glasiye 4 gün önce |
328 kere okunmuş, 29 cevap yazılmış |
| Genel Tüm mesajları listele » | Not | |
|---|---|---|
|
Arif Tanju Korkmaz'ın büyük başarısı :) Son ondört senedir hemen her ülkeden gelen yüzbinlerce fotoğrafınyarıştığı dünyanın en büyük salon fotoğraf yarışması TRIERENBERGSUPER CIRCUIT ve SPECIAL THEMES 2008 sonuçlandı. |
Yazan: neruda
15 saat önce Son Not: babaveoglu 5 saat önce |
98 kere okunmuş, 2 cevap yazılmış |
|
XP Pro ya Media Center yuklemek mumkun mu ? selam arkadaslar , vistadan cesitli sebeplerle vazgecip xp professional kullanmaya geri dondum ancak media center ozelligi benim icin cok onemliydi ve xp pro ile beraber gelmedigi |
Yazan: dunadan
19 saat önce Son Not: Asen 12 saat önce |
126 kere okunmuş, 17 cevap yazılmış |
|
FOTOĞRAF ÇEKMEK ZOR İŞ... Abartmış bir abimiz... sizce gercekten boyle bırsey olabılırmı.bana cok sacma geldı... |
Yazan: sarpdkmc
22 saat önce Son Not: babaveoglu 5 saat önce |
511 kere okunmuş, 28 cevap yazılmış |
|
Dünyanın tepesindeki gizemli ışıklar. Paylaşmak istedim: http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/yeni/goster5.asp? prm= 0, 533424&id= 1&galeriid= 3601#galeriStart |
Yazan: jelya
22 saat önce Son Not: ozangoren 18 saat önce |
124 kere okunmuş, 6 cevap yazılmış |

© 2004-2008