FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı

Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 1 saat önce
Dijital Teknikler
Son: 2 saat önce
Etkinlikler
Son: 42 dk. önce
Donanım-Ekipman
Son: 5 dk. önce
Satılık-Alınık
Son: 30 dk. önce
Tüketici Köşesi
Son: 1 saat önce
Foto-Röportaj
Son: 1 hafta önce
OrnitoFoto
Son: 2 hafta önce
Site Hakkında
Son: 4 saat önce
Karanlık Oda
Son: 1 gün önce
Genel
Son: 2 saat önce

Kategoriler ve Konular

Çekim Teknikleri Tüm mesajları listele » Not
RAW fotolarım açılmıyor
Arkadaşlar birkaç gün önce D300 makine aldım Bir kaç gün jpek formatında fotolar çektim Bugünde RAW çekip makinayı deniyeyim dedim Tekirdağ sahilini dolaştım İyi olduğunu düşündüğü
Yazan: norax 14 saat önce
Son Not: magzed 3 saat önce
134 kere okunmuş,
3 cevap yazılmış
nikon d70 hareketli çekim
Merhaba arkadaşlar nikon d70 makinem var. Örneğin basket oynayan birilerini nasıl net bir şekilde yakalayabilirim? Teşekkürler.
Yazan: efecanerdur 20 saat önce
Son Not: sidiklikent 20 saat önce
157 kere okunmuş,
1 cevap yazılmış
40D ile üst üste çekim
Arkadaşlar kusura bakmayın 40D mi yeni aldım sayılır multiple exposure u menüden bulamadım üst üste aynı kare üzerinde çekim yapmak istiyorum. Acaba böyle bi özellik varmı ben var
Yazan: sceptre 1 gün önce
Son Not: sceptre 23 saat önce
215 kere okunmuş,
9 cevap yazılmış
pentax yardım
Merhabalar Makinem k100d super. Bu makinede aynı anda hem self timer hem de auto bracketing kullanma imkanım var mı , varsa nasıl kullanılır bilen varsa lütfen yardım etsin.
Yazan: kniferson 1 gün önce
Son Not: ahmetozgur 22 saat önce
151 kere okunmuş,
5 cevap yazılmış

Dijital Teknikler Tüm mesajları listele » Not
Photoshop "ta renk ayarı
Merhaba; Elimde kırmızı ve beyaz bir logo var ve bunun üzerindeki renkleri ters çevirmem gerekiyor yani beyaz kısımları kırmızı ve kırmızı kısımlarıda beyaza çevirmem gerek. Dolay
Yazan: mateo 35 dk. önce
14 kere okunmuş,
3D tracking hakkinda yardim.
Oncelikle daha once forumda arama yaptim yinede gozumden kactiysa ozur dileyerek derdimi dile getiriyorum; Amacim hareketli hayvanlarin (kelebek, ari vb...) fotolarini cekmek bunu
Yazan: HarvesterOfSorr 1 gün önce
Son Not: CihanULUSOY 23 saat önce
208 kere okunmuş,
8 cevap yazılmış
Gradasyon Eğrisi
Arkadaşlar nedir bu gradasyon eğrisi nereden ayarlarız forumda arama yaptım ama bulamadım. edit: ekler NG CDsinden alınmıştır.
Yazan: concussion 1 gün önce
Son Not: upuaut 18 saat önce
602 kere okunmuş,
12 cevap yazılmış
raw"den jpeg e dönüştürme
Arkadaşlar forumda raw ile çekimin fotoğraf kalitesini arttırdığı konusunda çok yazı var.. Ancak raw'ı fotoshopta jpege çevirdiğimizde kalite düşüyor mu? Çünkü raw formatı her
Yazan: bilimsevgisi 2 gün önce
Son Not: magzed 2 saat önce
410 kere okunmuş,
14 cevap yazılmış

Etkinlikler Tüm mesajları listele » Not
Fototablo fotoğraf sergisi.
17 Mayıs 2008 tarihinde Beylikdüzü Marka city alışveriş merkezinde 10 gün süreyle , Fototablo adlı fotoğraf sergim açılıyor. İlgilenenlere duyurulur..
Yazan: Renoir 14 saat önce
Son Not: emredr 1 saat önce
52 kere okunmuş,
3 cevap yazılmış
caddebostan redbull şenliği:)
arkadaşlar pazar günü saat 12 de caddebostan sahildeki organizasyonda fotokritik üyelerini buluşturmayı teklif ediyorum eğer ilgilenenler varsa bu foruma ben varım yazsın ve cumart
Yazan: powerxxx 15 saat önce
Son Not: vehbierunlu 13 saat önce
64 kere okunmuş,
2 cevap yazılmış
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Merkezi Fotoğraf Sergisi
Değerli fotoğraf severler, Kocaeli’mizin son yıllarda vazgeçilmez mekanı haline gelen Seka Park’ta 20 Mayıs Salı günü saat 18:00’da Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi’nin sponsorluğund
Yazan: gezer947 18 saat önce
Son Not: Ndn 2 saat önce
37 kere okunmuş,
2 cevap yazılmış
Gölmektep"te Buluşalım
Merhabalar, 3-6 Temmuz ve 10-13 Temmuz tarihleri arasında, Bafa Gölü'nün kıyısında, Kapıkırı Köyü'nde bir fotoğraf sanat kampı düzenliyoruz. Gündüz 10.00-14.00 arasında
Yazan: Suat 19 saat önce
23 kere okunmuş,

Donanım-Ekipman Tüm mesajları listele » Not
d300 - 40d arada kaldım
arkadaşlar bir aksilik olmazsa temmuz gibi abd ye gideceğim gitmişkende oradan bu iki makinadan birini almak istiyorum aslında sorun makinalardan ziyade beraberinde seçilecek olan
Yazan: apolloturk 1 saat önce
Son Not: Serdar 5 dk. önce
34 kere okunmuş,
3 cevap yazılmış
Dg Makro İle Apo Dg Makro arasındaki fark nedir acaba
sigma dg makro ile sigma apo dg makro objektifler arasındaki fark nedir yaniapo olunca ne farkediyo baktım apo biraz daha pahalı
Yazan: omrrdm 1 saat önce
Son Not: Shiva 54 dk. önce
19 kere okunmuş,
1 cevap yazılmış
FUJİFİLM S5600 ADAPTÖR VE 2X TELEFOTO SORUNU
Öncelikle herkese merhaba fotokritik ailesi. Makinam ile ilgili ufak bir problemim var ve bunu çözemedim, bende bu sorunu size aktarma ihtiyacı duydum. Şimdi ben FujiFilm s5600 ma
Yazan: anaconda34 2 saat önce
18 kere okunmuş,
Canon 30d ya da 40d almayı düşünüyorum
Merhaba, elimde şu an 350d makina var. Birkaç ay içinde 30d ya da 40d almayı düşünüyorum. Ama aklıma takılan birkaç nokta var. Kullandığım objektifler: canon 50mm 1.8 Tamron 90mm
Yazan: nyzam 2 saat önce
Son Not: nyzam 59 dk. önce
34 kere okunmuş,
4 cevap yazılmış

Satılık-Alınık Tüm mesajları listele » Not
alınık Tamron SP AF 17-50mm (Nikon)
selam arkadaşlar. temiz ikinci el yada spot arıyorum. satmayı düşünen arkadaşlar ne kadar istediklerinide yazsınlar lütfen. makinem d80 bi problem olmaz heralde.
Yazan: miskinmiskin 1 saat önce
8 kere okunmuş,
Alınık 350d-400d ve kit lensi
Bir arkadaşım için bu makineleri arıyorum az kullanılmış garantisi devam edenler tercih sebebidir.. Özellikle TR garantili olursa iyi olur.. Tekliflere açığım teklif verenler mesaj
Yazan: gece_gezen 2 saat önce
20 kere okunmuş,
SATILIK CANON EF-S 18-55mm ve CANON ZOOM LENS EF-90-300mm 1:4.5-5.6
Her iki objektifte çok az kullanılmıştır.ihtiyacı olan arkadaşlarvarsa eğer hemen irtibata geçebiliriz.cazip fiyata bırakmayıdüşünüyorum her ikisinide.Eğer takas etmeyi düşünen ark
Yazan: DyingFetus 2 saat önce
30 kere okunmuş,
Nikon uyumlu balık gözü ve geniş açı
Satılık Nikon uyumlu. Tokina-10x17 ( hem balık gözü hem geniş açı )cok temiz garantisi 20.09.2008 tarihine kadar devam ediyor. ( 500Dolar -Pazarlıklı ) ilgilenenler: Selahattin Son
Yazan: selsonmez 3 saat önce
33 kere okunmuş,

Tüketici Köşesi Tüm mesajları listele » Not
TRİPOD FOTO OLUMLU
Kullanıcı adı / soyadı : Burcu Başar İletişim bilgileri (tel. / e-mail): burcu@bbasar.com Tarih: 16 Mayıs 2008 Firma adı: Tripod Foto Yetkili kisi yada kisiler: Mahmut/Gökhan Beyle
Yazan: burcubasar 5 saat önce
42 kere okunmuş,
Tripod Foto / Olumlu
Kullanıcı adı / soyadı : Akif Kılıç İletişim bilgileri (tel. / e-mail): akifkilic[at]gmail.com Tarih: 16.05.2008 Firma adı: Tripod Foto Yetkili kisi yada kisiler: - Ekipman: Manfro
Yazan: concussion 6 saat önce
39 kere okunmuş,
FOTOZEYNEP OLUMLU, GEDİKGROSS Bİ DAHA TÖVBE
Kullanıcı adı / soyadı :Kniferson/ Murat BIÇAKÇIOĞLU İletişim bilgileri (tel. / e-mail): Tarih:15.05.2008 Firma adı:fotozeynep.com/ gedikgross.com Yetkili kisi yada kisiler: Ekipma
Yazan: kniferson 1 gün önce
Son Not: teodoros 22 saat önce
186 kere okunmuş,
1 cevap yazılmış
Cams Dijital
Kullanıcı adı / soyadı :AKANMURAT İletişim bilgileri (tel. / e-mail):muratakan@mynet.com Tarih:14-05-2008 Firma adı:Camsdigital Yetkili kisi yada kisiler:Murat Çamdeviren Ekipman:C
Yazan: AKANMURAT 2 gün önce
Son Not: Blackbird_jdm 1 saat önce
766 kere okunmuş,
33 cevap yazılmış

Foto-Röportaj Tüm mesajları listele » Not
KemalGul | Kemal Gül
Profil Sayfası: http://www.fotokritik.com/kullanici/KemalGul Cevap vermek isterseniz; Yaşınız: 40 Mesleğiniz veya yaptığınız iş: Matbaa&Reklam Memleketiniz: Antalya İkamet et
Yazan: PRose 2 hafta önce
696 kere okunmuş,
kobalt | Nurullah SEZER (foto eklendi)
Profil Sayfası: http://www.fotokritik.com/kullanici/kobalt FotoKritik sizin için ne ifade ediyor; olmasa hayatınız ne şekilde değişir? Fotokritik benim için çok önemli, çok sevdi
Yazan: PRose 2 ay önce
2179 kere okunmuş,
Aks | Adnan Küçüksağır
Profil Sayfası : http://www.fotokritik.com/kullanici/Aks FotoKritik sizin için ne ifade ediyor; olmasa hayatınız ne şekilde değişir? “Bizden Biri” köşesine davet edildiğimde bira
Yazan: PRose 3 ay önce
1339 kere okunmuş,
zor | Ümit Yardım
Profil Sayfası: http://www.fotokritik.com/kullanici/zor Sitede "şu da olsaydı" ya da "olmasakeşke"diyebileceğinizneler var? Şu 15 kelime kuralını tekrar gözde
Yazan: PRose 4 ay önce
1669 kere okunmuş,

OrnitoFoto Tüm mesajları listele » Not
Büyükçekmece Sumru Adası ve KUŞLAR
SUMRU fotoğrafı çekmek isteyen arkadaşlar bu günlerde(tercihen havanın güneşli olduğu) giderlerse yüzlerce sumru ve çeşitli kuşları fotoğraflama imkanı bulacaklardır. Bugün gitme f
Yazan: erdaltuncer07 1 ay önce
Son Not: erdaltuncer07 3 hafta önce
429 kere okunmuş,
5 cevap yazılmış
Kelebek cenneti Türkiye
Türkiye’de 345 farklı kelebek türü yaşıyor. Avrupa’da toplam 500 türün olduğu düşünülürse Türkiye ‘kelebek cenneti’ sayılıyor. Ancak uzmanlar uyarıyor: Türkiye’ye özgü bazı türler
Yazan: salev 1 ay önce
Son Not: enginaktan 3 hafta önce
471 kere okunmuş,
16 cevap yazılmış
Davet
Hasan Samur Yaban Hayattan Bakışlar Fotoğraf Sergisi 18-28 Mart 2008 “Birileri sizi gözetliyor… Türkiye doğasından size yönelen farklı bakışları izlemeyedavetlisiniz.” Açılış ve
Yazan: paspartu 2 ay önce
Son Not: paspartu 1 ay önce
312 kere okunmuş,
4 cevap yazılmış
İSTANBUL GÖZLEM
Merhaba, bir gazetede kullanmak için istanbul ve kuş gözlemi veyaistanbulda göçmen kuşlar ile ilgili fotoğraf ihtiyaci var. Kullanımiçin telif ücreti ödenecektir. Bu konuyla ilgili
Yazan: pembepanter 2 ay önce
Son Not: musk 1 ay önce
643 kere okunmuş,
4 cevap yazılmış

Site Hakkında Tüm mesajları listele » Not
Öneri
Efendim üzerinize afiyet bugün mail kutum tebrik mesajları ile dolunca anladım ki günün fotoğrafçısı seçilmişim. Yok yok maruzatım bu tebrik mesajları ile ilgili değil. Anasayfaya
Yazan: ozgurcakir 1 saat önce
32 kere okunmuş,
Fotoğraflar altında tüm yazılar KOYU - Kalın
Portfölyölerde belli bir tarihten önce (benim fotoğraflarımın tümü şu an o şekilde, en son 5 mayısta yüklemiştim) yüklenen fotoğrafların açıklamaları ve altına yazılan tüm metinler
Yazan: Enigmatrix 4 saat önce
Son Not: CihanULUSOY 4 saat önce
53 kere okunmuş,
1 cevap yazılmış
Rastgele yüklenen fotoğraflar
Ben rastgele çekilmiş, hiçbirşey ifade etmeyen, sadece albümlerde yer alacak fotoğrafların bu siteye eklenmesine sinir oluyorum.Hem boşuboşuna yer işgal ediyorlar, hem de benim göz
Yazan: scelikkaleli 20 saat önce
Son Not: Enigmatrix 14 saat önce
204 kere okunmuş,
10 cevap yazılmış
Gruplara yeni bir eklenti "Gruptaki Eleştiriler"
Hangi forumda olduğunu hatırlamıyorum ama gruplarda fotoğraflara yapılan eleştirilerin daha kolay takibi için böyle bir linkin olması gerektiği siz üyelerimiz tarafından söylenmişt
Yazan: PRose 1 gün önce
Son Not: math_ 1 gün önce
146 kere okunmuş,
3 cevap yazılmış

Karanlık Oda Tüm mesajları listele » Not
Leica Focomat IIa Agrandizör
Merhaba, Gerçek bir efsane olan Leica IIc agrandizörün bir alt modeli olan Leica Focomat IIa agrandizör satılıktır. Muhteviyatı: Leica Focomat IIa Agrandizör Film Şasisi Focotar 5
Yazan: tecnomehmet 1 gün önce
85 kere okunmuş,
Film banyosunda kullanılan Revelatör ve Fixatörün tarihi (kutusu açık iken) geçerse kulanılabilir mi?
Siyah beyaz film banyosu için kullandigimiz kimyasal maddelerin( Revelatör ve fixatör), kullanım tarihi geçerse kullanılabilir mi? Elimde açık ama tarihi geçmiş bu maddelerden var,
Yazan: serenay 3 gün önce
Son Not: fisherking 2 gün önce
93 kere okunmuş,
4 cevap yazılmış
iç mekan çekimleri için film tavsiyesi
merhabalar. iç mekan çekimleri için film tavsiyesine ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler
Yazan: umutdugan 1 hafta önce
Son Not: meteipek 1 gün önce
180 kere okunmuş,
8 cevap yazılmış
izmir de dia film ve cross process yapan stüdyo
daha bir hafta olmadı elime smena 35 geçeli ama şimdiden xpro işlemi yapmazsam pekte bi anlamı olmucağını anlamış bulunmaktayım. yaklaşık 20 yere sordum ne dia film satıyolar nede
Yazan: bezginbekir 1 hafta önce
Son Not: glasiye 4 gün önce
328 kere okunmuş,
29 cevap yazılmış

Genel Tüm mesajları listele » Not
Arif Tanju Korkmaz'ın büyük başarısı :)
Son ondört senedir hemen her ülkeden gelen yüzbinlerce fotoğrafınyarıştığı dünyanın en büyük salon fotoğraf yarışması TRIERENBERGSUPER CIRCUIT ve SPECIAL THEMES 2008 sonuçlandı.
Yazan: neruda 15 saat önce
Son Not: babaveoglu 5 saat önce
98 kere okunmuş,
2 cevap yazılmış
XP Pro ya Media Center yuklemek mumkun mu ?
selam arkadaslar , vistadan cesitli sebeplerle vazgecip xp professional kullanmaya geri dondum ancak media center ozelligi benim icin cok onemliydi ve xp pro ile beraber gelmedigi
Yazan: dunadan 19 saat önce
Son Not: Asen 12 saat önce
126 kere okunmuş,
17 cevap yazılmış
FOTOĞRAF ÇEKMEK ZOR İŞ...
Abartmış bir abimiz... sizce gercekten boyle bırsey olabılırmı.bana cok sacma geldı...
Yazan: sarpdkmc 22 saat önce
Son Not: babaveoglu 5 saat önce
511 kere okunmuş,
28 cevap yazılmış
Dünyanın tepesindeki gizemli ışıklar.
Paylaşmak istedim: http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/yeni/goster5.asp? prm= 0, 533424&id= 1&galeriid= 3601#galeriStart
Yazan: jelya 22 saat önce
Son Not: ozangoren 18 saat önce
124 kere okunmuş,
6 cevap yazılmış

Son Projelerimiz
Negatif.com
Sinemalar.com
Doviz.com
Tüm Liste
FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.