Genel
Bu konu FotoKritik yönetimi tarafından kapatılmıştır.
"Kapatma nedeni?"
| 5 gün önce | Amacını fazlaca belli etmeden açılmış bir başılk:) | Ref. #280185 | Msj.1 |
|---|---|---|
|
|
Başlıktan anlaşılabileceği üzere konu amacından çıktığı için kapatılmış denilmesin diyerek açtım, maksat komşu başlıktaki muhabbete devam etmek:) |
|
| 5 gün önce | Amacını fazlaca belli etmeden açılmış bir başılk:) | Ref. #280187 | Msj.2 |
|---|---|---|
|
|
Umarım bu başılığıda kapatmazsınız, inanın yükleme hakkım olan fotoğrafları yüklemeyerek size acaip yer kazandırıyorum:)Bu kadarcık bir yeri işgal edelim değilmi:) |
|
| 5 gün önce | Amacını fazlaca belli etmeden açılmış bir başılk:) | Ref. #280193 | Msj.3 |
|---|---|---|
|
|
en son modeme pil takıyorduk |
|
| 5 gün önce | Amacını fazlaca belli etmeden açılmış bir başılk:) | Ref. #280195 | Msj.4 |
|---|---|---|
|
|
Bende panasonic M3000 vhs kamera var ve pilleri 12 volt 2000 mili amper, yani rahatça çalıştırır modemleri, elimde 3 tane var bu hesapla 10 saat internet garanti ama laptop en fazla 2 saat dayanır:)UPS şart.. |
|
| 5 gün önce | Amacını fazlaca belli etmeden açılmış bir başılk:) | Ref. #280196 | Msj.5 |
|---|---|---|
|
|
UPS ler ne kadar idare edebilir ki Laptop u |
|
| 5 gün önce | Amacını fazlaca belli etmeden açılmış bir başılk:) | Ref. #280198 | Msj.6 |
|---|---|---|
|
|
Bizde kolay kolay gitmez ama gittiğinde(çok nadirde olsa kışın)5-6 saat gelmez, birde baş belası trafo bakımları vardır, şöyle yarım gün kadar falan devam eder yılda bir iki kez, olay benim cephemden budur:) |
|
| 5 gün önce | Amacını fazlaca belli etmeden açılmış bir başılk:) | Ref. #280199 | Msj.7 |
|---|---|---|
|
|
UPS nin gücüne bağlı, benzinlikte kullandığımız UPS var bir tane kocaman birşey ve pompa beyinleri ile akaryakıt fişlerini veren kasaları çalıştırıyor, elektrikler gittiğinde 10 saat enerji veriyor. |
|
| 5 gün önce | Amacını fazlaca belli etmeden açılmış bir başılk:) | Ref. #280200 | Msj.8 |
|---|---|---|
|
|
ooof maşallah :)) |
|
| 5 gün önce | Amacını fazlaca belli etmeden açılmış bir başılk:) | Ref. #280201 | Msj.9 |
|---|---|---|
|
babaveoglu
alp dilgen |
12v --> 220V dönüştürücü + 1 adet akü :))) |
|
| 5 gün önce | Amacını fazlaca belli etmeden açılmış bir başılk:) | Ref. #280202 | Msj.10 |
|---|---|---|
|
|
Yok o kadar ya, ama d200+18-70 kadar olur:) |
|
| 5 gün önce | Amacını fazlaca belli etmeden açılmış bir başılk:) | Ref. #280203 | Msj.11 |
|---|---|---|
|
|
benim fazla elektrik bilgim yok :) |
|
| 5 gün önce | Amacını fazlaca belli etmeden açılmış bir başılk:) | Ref. #280206 | Msj.12 |
|---|---|---|
|
babaveoglu
alp dilgen |
elektrik bilgisine ihtiyaç yok :))) |
|
| 5 gün önce | Amacını fazlaca belli etmeden açılmış bir başılk:) | Ref. #280210 | Msj.13 |
|---|---|---|
|
|
Ya o değil de, az önce birisi mesaj atmış anneler günümü kutluyor :) Teşekkür ettim ne diyeyim :S |
|
| 5 gün önce | Amacını fazlaca belli etmeden açılmış bir başılk:) | Ref. #280211 | Msj.14 |
|---|---|---|
|
babaveoglu
alp dilgen |
alternatif olarak zihni sinir çözümümüz de var :)) |
|
| 5 gün önce | Amacını fazlaca belli etmeden açılmış bir başılk:) | Ref. #280212 | Msj.15 |
|---|---|---|
|
|
benim de kutladı, |
|
| 5 gün önce | Amacını fazlaca belli etmeden açılmış bir başılk:) | Ref. #280213 | Msj.16 |
|---|---|---|
|
|
Alp bey, hadi pedal çevirirken foruma dalar da |
|
| 5 gün önce | Amacını fazlaca belli etmeden açılmış bir başılk:) | Ref. #280214 | Msj.17 |
|---|---|---|
|
|
Anneler günü ha, İbo olmasın:) |
|
| 5 gün önce | Amacını fazlaca belli etmeden açılmış bir başılk:) | Ref. #280215 | Msj.18 |
|---|---|---|
|
babaveoglu
alp dilgen |
onun da çözümü var Bu mesaj 11.05.2008 23:04 tarihinde değiştirildi. |
|
| 5 gün önce | Amacını fazlaca belli etmeden açılmış bir başılk:) | Ref. #280216 | Msj.19 |
|---|---|---|
|
|
"benim de kutladı, |
|
| 5 gün önce | Amacını fazlaca belli etmeden açılmış bir başılk:) | Ref. #280218 | Msj.20 |
|---|---|---|
|
|
yok ibo değildi :)) |
|

© 2004-2008