Donanım-Ekipman
| 5 gün önce | Stüdyo Fotoğrafçılarından Paraflash Tavsiyesi İstiyorum? | Ref. #280175 | Msj.1 |
|---|---|---|
|
teodoros
Fatih DÜZGÖREN |
Sitedeki konuyla ilgili yazılmış tüm mesajları okudum çoğu 2007
senesinden kalmış bende tekrar açmak ve sormak istedim. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 5 gün önce | Stüdyo Fotoğrafçılarından Paraflash Tavsiyesi İstiyorum? | Ref. #280270 | Msj.2 |
|---|---|---|
|
TahirEmmi
M. Tahir SOYLU |
Markayı tanımıyorum fakat 400 watt size fazlasıyla yetecektir. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 5 gün önce | Stüdyo Fotoğrafçılarından Paraflash Tavsiyesi İstiyorum? | Ref. #280337 | Msj.3 |
|---|---|---|
|
HASEN_NS
Nihat Çeliker |
Öncelikle ben kendimde bu tip arayışlarda olduğum için baya bir tavsiye aldım. Paket olarak sunulan ışıklar sana fazlasıyla yetecektir diye düşünüyorum. Saat çekeceksen eğer. Ayrıntılı olarak bi abimizide söyleyebilirim sana eğer eminönüne yakınsan. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 5 gün önce | Stüdyo Fotoğrafçılarından Paraflash Tavsiyesi İstiyorum? | Ref. #280347 | Msj.4 |
|---|---|---|
|
marsyas
|
Tahir Emmi doğru söyler... Bununla birlikte box ve şemşiyenin
kullanım alanları farklı olacağı için ikisini de kullanacağın
çekimler olacaktır. Elektronik malzemede asla ve asla ikinci el
önermesem de; box, flaş ayağı, boom ve sair ekipmanda ikinci el
(denk getirirsen) avantaj olabilir. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 5 gün önce | Stüdyo Fotoğrafçılarından Paraflash Tavsiyesi İstiyorum? | Ref. #280352 | Msj.5 |
|---|---|---|
|
b_d
Barış DİNÇOL |
Ne alırsan al ucuz olması amacı ile lütfen ama lütfen çin malı alma. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 5 gün önce | Stüdyo Fotoğrafçılarından Paraflash Tavsiyesi İstiyorum? | Ref. #280432 | Msj.6 |
|---|---|---|
|
teodoros
Fatih DÜZGÖREN |
teşekkürler herkese, son olarak bir soru daha eklemek istiyorum verdiğim marka nasıldır? Foruma katılmak için üye olun... |
|

© 2004-2008