Donanım-Ekipman
| 6 gün önce | canon eos 350d mi? yoksa nikan d40 mı? | Ref. #279953 | Msj.1 |
|---|---|---|
|
yonkurt
GÖKHAN KOCAOĞLU
|
arkadaşlar ilk dslr makinem olacak, ilerde profesyonelleşebilirmiyim bilmiyorum, ilk etapta bana ne önerirsiniz ikisininde fiyatları çok uygun fakat herkes bşeyler söylüyor gerçekten açıklayıcı bilgi istiyorum sizden. nikon d40 ın lensleri pahalı diyolar mesela canonunki dahamı ucuz arsında ciddi farklarmı var ? maesela nekadar? ilginize şimdiden teşekkür ediyorum.. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 5 gün önce | canon eos 350d mi? yoksa nikan d40 mı? | Ref. #280090 | Msj.2 |
|---|---|---|
|
|
Merhaba Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 5 gün önce | canon eos 350d mi? yoksa nikan d40 mı? | Ref. #280297 | Msj.3 |
|---|---|---|
|
yonkurt
GÖKHAN KOCAOĞLU
|
öncelikle teşekkür ediyorum ilginize. bu benim ilk makinem olacağı için şu kouya veya bu konuya yönelicem diye bşey söz konusu değil, fakat doğa( manzara ) fotrafları çekmek hoşuma gider diye düşünüyorum. benimde aklımda canon var fakat dün gittiğim teknosa mağazasında şiddetle nikonu önerdiler menüsü çok kolay, bende bu makineyi kullanıyorum, şöyle güzel böyle güzel diye. bide bikaç foto çektş nikonla etkilendim açıkçası.bir yandanda düşündüm acaba kandırılıyomuyum diye, şimdi sizde canon diyosunuz.... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 4 gün önce | canon eos 350d mi? yoksa nikan d40 mı? | Ref. #280524 | Msj.4 |
|---|---|---|
|
aumaer
Ömer ÇETİN |
fotoğraf kalitesi olarak bir fark olacağını zannetmiyorum. Ama canon 350 d de spot ölçüm yok. Makro çekmeyi seviyorsanız bence spot ölçüm önemli Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 4 gün önce | canon eos 350d mi? yoksa nikan d40 mı? | Ref. #280636 | Msj.5 |
|---|---|---|
|
ebilbay
Emre Bilbay |
Manzara çekecekseniz bence nikon d40. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 4 gün önce | canon eos 350d mi? yoksa nikan d40 mı? | Ref. #280840 | Msj.6 |
|---|---|---|
|
|
Güneş batımına kadar d40.... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 4 gün önce | canon eos 350d mi? yoksa nikan d40 mı? | Ref. #280869 | Msj.7 |
|---|---|---|
|
ozangunay
Ozan Günay |
Bu konunun yeri "Donanım/Ekipman" olması gerekirdi, "Tüketici Köşesi" değil, eğer karşılaştırma bilgisi ya da tavsiye istiyorsanız forumunuzu o "Donanım/Ekipman" bölümüne taşıyınız lütfen, selamlar...Ozan Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 3 gün önce | canon eos 350d mi? yoksa nikan d40 mı? | Ref. #281024 | Msj.8 |
|---|---|---|
|
mrt_yln
Murat Yalın |
Bu arada TeknoSA’dakiler iyi sallamış, Canon’un menüleri kadar
kolay menü hiç bir makinada yok. Bu mesaj 13.05.2008 22:41 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|

© 2004-2008