FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 46 dk. önce
Dijital Teknikler
Son: 1 saat önce
Etkinlikler
Son: 5 dk. önce
Donanım-Ekipman
Son: 7 dk. önce
Satılık-Alınık
Son: 4 dk. önce
Tüketici Köşesi
Son: 53 dk. önce
Foto-Röportaj
Son: 1 hafta önce
OrnitoFoto
Son: 2 hafta önce
Site Hakkında
Son: 3 saat önce
Karanlık Oda
Son: 1 gün önce
Genel
Son: 1 saat önce

Donanım-Ekipman

6 gün önce canon eos 350d mi? yoksa nikan d40 mı? Ref. #279953 | Msj.1
yonkurt
GÖKHAN KOCAOĞLU

arkadaşlar ilk dslr makinem olacak, ilerde profesyonelleşebilirmiyim bilmiyorum, ilk etapta bana ne önerirsiniz ikisininde fiyatları çok uygun fakat herkes bşeyler söylüyor gerçekten açıklayıcı bilgi istiyorum sizden. nikon d40 ın lensleri pahalı diyolar mesela canonunki dahamı ucuz arsında ciddi farklarmı var ? maesela nekadar? ilginize şimdiden teşekkür ediyorum..

Foruma katılmak için üye olun...

5 gün önce canon eos 350d mi? yoksa nikan d40 mı? Ref. #280090 | Msj.2
CARdanADAM
Hüseyin KARASU

Merhaba
Hiç fotoğraf yüklememişsiniz, bu nedenle hangi konuya yöneleceğinizi kestiremedim.
Seçim yaparken, ağırlık vereceğiniz konuyu ve o konuyla ilgili kullanabileceğiniz lensleri de düşünmek zorundasınız.

Eğer, bu iki makina dışındaki alternatifleri düşünmüyorsanız, Canon 350 D yi tercih edin bence.

5 gün önce canon eos 350d mi? yoksa nikan d40 mı? Ref. #280297 | Msj.3
yonkurt
GÖKHAN KOCAOĞLU

öncelikle teşekkür ediyorum ilginize. bu benim ilk makinem olacağı için şu kouya veya bu konuya yönelicem diye bşey söz konusu değil, fakat doğa( manzara ) fotrafları çekmek hoşuma gider diye düşünüyorum. benimde aklımda canon var fakat dün gittiğim teknosa mağazasında şiddetle nikonu önerdiler menüsü çok kolay, bende bu makineyi kullanıyorum, şöyle güzel böyle güzel diye. bide bikaç foto çektş nikonla etkilendim açıkçası.bir yandanda düşündüm acaba kandırılıyomuyum diye, şimdi sizde canon diyosunuz....

4 gün önce canon eos 350d mi? yoksa nikan d40 mı? Ref. #280524 | Msj.4
aumaer
Ömer ÇETİN

fotoğraf kalitesi olarak bir fark olacağını zannetmiyorum. Ama canon 350 d de spot ölçüm yok. Makro çekmeyi seviyorsanız bence spot ölçüm önemli

4 gün önce canon eos 350d mi? yoksa nikan d40 mı? Ref. #280636 | Msj.5
ebilbay
Emre Bilbay

Manzara çekecekseniz bence nikon d40.

4 gün önce canon eos 350d mi? yoksa nikan d40 mı? Ref. #280840 | Msj.6
Bluesailor
Aydın Tokmak

Güneş batımına kadar d40....
güneş battıktan sonraki performanslarımı bilemiyorum....

4 gün önce canon eos 350d mi? yoksa nikan d40 mı? Ref. #280869 | Msj.7
ozangunay
Ozan Günay

Bu konunun yeri "Donanım/Ekipman" olması gerekirdi, "Tüketici Köşesi" değil, eğer karşılaştırma bilgisi ya da tavsiye istiyorsanız forumunuzu o "Donanım/Ekipman" bölümüne taşıyınız lütfen, selamlar...Ozan

3 gün önce canon eos 350d mi? yoksa nikan d40 mı? Ref. #281024 | Msj.8
mrt_yln
Murat Yalın

Bu arada TeknoSA’dakiler iyi sallamış, Canon’un menüleri kadar kolay menü hiç bir makinada yok.

Bu arada biz kesinlikle Canon demiyoruz, biz d40 ile 350d arasında Canon diyoruz. Bu arada eğer faturalı bir ürün yerine spot bir ürün almak isterseniz 350d nin bir üst modeli; fakat bir o kadar da çok iş yapan modeli 400D yi tercih ederseniz daha şahane olur.

Bütçenizin d40 350d civarı olduğunu hesaba katark d80 450d gibi modelleri önermiyorum.

Bu mesaj 13.05.2008 22:41 tarihinde değiştirildi.

Son Projelerimiz
Negatif.com
Sinemalar.com
Doviz.com
Tüm Liste
FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.