FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 2 saat önce
Dijital Teknikler
Etkinlikler
Son: 39 dk. önce
Donanım-Ekipman
Son: 22 sn. önce
Satılık-Alınık
Son: 1 saat önce
Tüketici Köşesi
Foto-Röportaj
Son: 1 hafta önce
OrnitoFoto
Son: 2 hafta önce
Site Hakkında
Son: 22 dk. önce
Karanlık Oda
Son: 1 gün önce
Genel

Satılık-Alınık

6 gün önce Satılık Nikon Objektifler Ref. #279910 | Msj.1
GallardoMrt
C. Mert ERAYAN

Ekipman fazlası olan objektiflerimi aşağıda listeleyeceğim, ilgilendiğiniz ürünlerin fotoğraflarını görmek yada çekilen örnek kareler görmek isterseniz bana e-mail: merterayan@gmail.com, MSN: sushi_worm@hotmail.com veya 05555594694 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Nikon Nikkor AF 20-35mm f/2.8D -- 600 dolar (Parasol ön arka kapak mevcut tertemiz)
Nikon Nikkor AF 35-70mm f/2.8D -- 500 dolar (Parasol ön arka kapak mevcut tertemiz)
Nikon Nikkor AF 35-70mm f/3.3-4.5 -- 100 dolar (Parasol ön arka kapak mevcut tertemiz)
Nikon Nikkor AF 60mm f/2.8D Mikro -- 400 dolar (Sıfırdan ayırt edilemez 3 aylık 8-10 kere kullanılmış objektif)
Nikon Nikkor AF 75-300mm f/4.5-5.6 -- 250 dolar (Sıfırından ayırt edilemez çiziksizdir)
Nikon Nikkor AF 80-200mm f/2.8D ED -- 500 dolar (Bir önceki ileri-geri modelidir, 2. el alınmıştır optikleri çiziksiz temizdir, kozmetik 8/10)
Nikon Nikkor AF-S DX 12-24mm f/4G IF-ED -- 1000 dolar (Favori objektifimdir üstün derecede MTF değerlerine sahiptir. Temiz ve çiziksizdir)
Nikon Nikkor AF-S DX 18-55mm f/3.5-5.6G ED -- 100 dolar (Ürün bir arkadaşımdan alınmadır ve belki 2 kere evde takıp çıkarmadan başka ihtiyaç duyulmadığından kullanılmamıştır)

Objektiflere temiz baktığım gibi ilk günden beri her objektifimde UV filtre kullandım. Tüm ürünlerin kendi ön ve arka kapakları ile verilecektir. Üst taraftaki iletişim bilgilerinden bana ulaşabilirsiniz. İyi günler dilerim.

Takaslık aradığım objektifler:

Nikon Nikkor AF-S 300mm f4D ED-IF
Nikon Nikkor AF 10.5mm f2.8G ED
Nikon Nikkor AF-S 14-24mm f2.8G ED N

Foruma katılmak için üye olun...

3 gün önce Satılık Nikon Objektifler Ref. #281012 | Msj.2
yevlal36
erkan demir

selam 80-200 olabilir bilgi verirsen sevinrim ve fiyat pazarlığı ve ödeme şekli nasl olur belirtirsen sevinirim

3 gün önce Satılık Nikon Objektifler Ref. #281066 | Msj.3
GallardoMrt
C. Mert ERAYAN

Özelinize msj attım erkan bey.

Son Projelerimiz
Negatif.com
Sinemalar.com
Doviz.com
Tüm Liste
FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.