FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 2 saat önce
Dijital Teknikler
Etkinlikler
Son: 36 dk. önce
Donanım-Ekipman
Son: 7 dk. önce
Satılık-Alınık
Son: 1 saat önce
Tüketici Köşesi
Foto-Röportaj
Son: 1 hafta önce
OrnitoFoto
Son: 2 hafta önce
Site Hakkında
Son: 19 dk. önce
Karanlık Oda
Son: 1 gün önce
Genel

Satılık-Alınık

6 gün önce Satilik Canon EOS 400D + 18-55 body kit + 1 GB. hafiza karti+hama tripod ve hediyeler.. Ref. #279782 | Msj.1
keyvmen

Canon EOS 400D + 18-55 body kit + 1 GB. hafiza karti+hama tripod+ acilmamis kutusunda yedek batarya+ acilmamis kutusunda temizlik seti+ canta.. 16 Nisan 2008’de aldigim makinemi , daha ust modele gececegim icin satiyorum.. Deneme amacli olarak evin icerisinde akvaryum vs. 300 kare fotograf cekilmistir.. Ender fotografcilik’tan ERKAYALAR garantisiyle alinmistir.. Faturasi ve garantisi kutunun icerisindedir.. Ayrica alan arkadas kutunun icinden cikan 115 YTL. lik geri odeme kampanyasiyla canon’dan 115 YTL. geri odeme alacaktir..Kutunun icerisinden ayrica bedava fotograf egitimi almak icin birde sertifika cikmaktadir.. Ben 1560 YTL. ye aldim.. 2 hafta oldu, 300 kare icin duz 1350 YTL. olarak satiyorum.. alan arkadas 115Ytl. geri odemesiyle birlikte ona 1.235 YTL. ye malolucaktir.. Alan arkadasa simdiden hayirli olsun..
Canon 400D D-SLR kamera özellikleri
• 10.1 megapiksel CMOS görüntü algılayıcı
• 2.5 inç, 230K LCD ekran
• 160 derece görüş açısı
• Yüksek duyarlılıkta 9 noktaya netleme
• DIGIC II görüntü işlemci
• Digital Photo Professional RAW işleme yazılımı
• Kompakt ve hafif gövde
• Tüm Canon EF ve EF-S objektiflerle uyum
• Tüm EX-serisi Speedlite flaşlarla uyum

Foruma katılmak için üye olun...

6 gün önce Satilik Canon EOS 400D + 18-55 body kit + 1 GB. hafiza karti+hama tripod ve hediyeler.. Ref. #279870 | Msj.2
borra
bora özçifçi

Bence hiç satmayın, yazık çok zarar edersiniz.Bu fiyata alıcı bulmanız çok zor çünkü..Nacizane fikrim kullanmaya devam etmenizdir.
Saygılarımla

6 gün önce Satilik Canon EOS 400D + 18-55 body kit + 1 GB. hafiza karti+hama tripod ve hediyeler.. Ref. #280008 | Msj.3
keyvmen

Bora Bey, ilginiz icin cok tesekkur ederim. Zaten 1 haftaya kadar satamazsam kullanmaya devam edicem gibi duruyor.. makine durtuyor beni , gel fotograf cek artik diye:))

5 gün önce Satilik Canon EOS 400D + 18-55 body kit + 1 GB. hafiza karti+hama tripod ve hediyeler.. Ref. #280109 | Msj.4
burkay08

Ben olsam bu kadar yeni bir makinayı zarar edeceğimi bile bile satmam...

Ha ne yapardım?

geri ödemeden paramı alır üstüne ekler iyi bir lens alırım...

Daha üst model derken 30d veya 40D yi kastediyorsanız elinizdeki makinayla üst modelin çekeceği her kareyi çekebilirsiniz.Yeter ki iyi bir lensiniz olsun...Geniş açı olarak doğrudan canon 17-40 diyorum başka bişey demiyorum.Alın görün farkını makinanızda boş yere kelepir gitmesin yazık olur valla...(bence)

5 gün önce Satilik Canon EOS 400D + 18-55 body kit + 1 GB. hafiza karti+hama tripod ve hediyeler.. Ref. #280464 | Msj.5
keyvmen

Zaten abuk sabuk tekliflerden sonra satmamaya karar veriyorum.. Adam telefon numarami istiyor veriyorum 1000 ytl. ye birak hemen alirim diyor.. Kardesim 1 ay olmadi alali 560 yt. zarar ediyorum diyorum , valla sen bilirsin diyor:)) Adam tok alici:)) Bir digeri bu kesin bozuktur alinmaz senin makinen , ne aldin da satiyorsun hemen diyor:)) Oldu olucak isteyene bedava verelim makineyi rahat etsin adamlar..
Bora ve Burkay08 bey sizlere cok tesekkur ederim, dediginiz gibi yapip satmaktan vazgectim makineyi..

4 gün önce Satilik Canon EOS 400D + 18-55 body kit + 1 GB. hafiza karti+hama tripod ve hediyeler.. Ref. #280593 | Msj.6
burkay08

arkadaşım bence çok iyi bir karar verdin...

çünkü aynısını ben yaşadım...1.250YTL Ye erkayalar garantili canon 350d makinamı
3-4 ay sonra üzerine birde 1GB kart vermek suretiyle 700YTL'ye zar zor satabildim.

makinanızı gülegüle kullanın iyice tadına vararak eskitin ve yıpranmışını satın bence:)

4 gün önce Satilik Canon EOS 400D + 18-55 body kit + 1 GB. hafiza karti+hama tripod ve hediyeler.. Ref. #280661 | Msj.7
keyvmen

Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim..

3 gün önce Satilik Canon EOS 400D + 18-55 body kit + 1 GB. hafiza karti+hama tripod ve hediyeler.. Ref. #281010 | Msj.8
nesli77

bısı sorucam bı gerı odeme muhabbetı nedır ?

3 gün önce Satilik Canon EOS 400D + 18-55 body kit + 1 GB. hafiza karti+hama tripod ve hediyeler.. Ref. #281036 | Msj.9
keyvmen

Daha onceden forumda bu konu hakkinda bir baslik acilmis , oradan inceleyebilirsiniz..
http://www.fotokritik.com/forum/52326

Son Projelerimiz
Negatif.com
Sinemalar.com
Doviz.com
Tüm Liste
FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.