Çekim Teknikleri
| 2 ay önce | Yeni başlayan kullanıcılar için fotograf makinası simulatoru... | Ref. #279379 | Msj.1 |
|---|---|---|
|
Aşağıdaki linklerde fotoğraf makinasının çeşitli ayarlarını
değiştirerek ne tür sonuçlar elde edebileceğinizi
görebilirsiniz: Bu mesaj 10.05.2008 04:50 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | Yeni başlayan kullanıcılar için fotograf makinası simulatoru... | Ref. #279490 | Msj.2 |
|---|---|---|
|
seyyah12
Himmet Özdinç |
Benim gibi yeni başlayanlar için oldukça yararlı olacak. Linkler
için teşekkürler Bozbey. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | Yeni başlayan kullanıcılar için fotograf makinası simulatoru... | Ref. #279491 | Msj.3 |
|---|---|---|
|
|
250 kişi bakmış bir eyvallah diyen çıkmamış :) Bu mesaj 10.05.2008 17:22 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | Yeni başlayan kullanıcılar için fotograf makinası simulatoru... | Ref. #279514 | Msj.4 |
|---|---|---|
|
nazmiyyeah
nazmiye yagci |
çok ama çok teşekkür ederim derleyip gösterdiğiniz linkler için. ben ve birkaç çaylak arkadaşım çölde su bulmuş gibi atlayacağız kavramlar yerleşene kadar, emin olun :) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | Yeni başlayan kullanıcılar için fotograf makinası simulatoru... | Ref. #279518 | Msj.5 |
|---|---|---|
|
frankestaynin_kayincosu
|
Verilen sayfalari takdir ediyorum ve tesekkurler zahmet icin ama en iyisi disari cikip hepsini sabirla tek tek denemek, sayfalardan birisi 1/1000 de cekerken "motion blur" uyarisi verdi, sonucta bunlar da yazilim, hatalari olacaktir. Yine de guzel sayfalar ama tecrube'nin verdigi bilgi gibisi yok. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | Yeni başlayan kullanıcılar için fotograf makinası simulatoru... | Ref. #279522 | Msj.6 |
|---|---|---|
|
sunnymoon
|
Yeni başlayanlar için çok faydalı bir paylaşım olmuş. Teşekkürler Bu mesaj 04.07.2008 14:46 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | Yeni başlayan kullanıcılar için fotograf makinası simulatoru... | Ref. #279534 | Msj.7 |
|---|---|---|
|
|
Vallahi ben yapmadım :) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | Yeni başlayan kullanıcılar için fotograf makinası simulatoru... | Ref. #279547 | Msj.8 |
|---|---|---|
|
Kaefer
|
Çok yaralı linkler olmuş. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | Yeni başlayan kullanıcılar için fotograf makinası simulatoru... | Ref. #279563 | Msj.9 |
|---|---|---|
|
federson
ibrahim kılıç
|
Kullanıcının hesabı askıda olduğu için mesajı gösterilmemektedir. | |
| 2 ay önce | Yeni başlayan kullanıcılar için fotograf makinası simulatoru... | Ref. #279574 | Msj.10 |
|---|---|---|
|
|
http://www.fotokritik.com/forum/62532 Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | Yeni başlayan kullanıcılar için fotograf makinası simulatoru... | Ref. #279645 | Msj.11 |
|---|---|---|
|
Fato1tr
|
Yeni başlayanlar için altın değerinde bir link, bilhassa iso ile
ilgili bölümün üstünde durmalılar, Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | Yeni başlayan kullanıcılar için fotograf makinası simulatoru... | Ref. #279780 | Msj.12 |
|---|---|---|
|
mrt_yln
Murat Yalın |
İso son çare olmalı bence:D Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | Yeni başlayan kullanıcılar için fotograf makinası simulatoru... | Ref. #279993 | Msj.13 |
|---|---|---|
|
|
gerçekten çok faydalı linkler. kafamda bir iki ufak soru işareti vardı. arındım, mutluyum :p Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | Yeni başlayan kullanıcılar için fotograf makinası simulatoru... | Ref. #280188 | Msj.14 |
|---|---|---|
|
|
benim gibi yeni başlayanlar için müthiş bir sistem. Çok teşekkürler paylaşımınız için. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | Yeni başlayan kullanıcılar için fotograf makinası simulatoru... | Ref. #280313 | Msj.15 |
|---|---|---|
|
GallardoMrt
C. Mert ERAYAN |
Paylaşım için teşekkürler bozbey, forumdaki yeni başlayanlara veya fotoğrafçılığın temel taşlarında kafalarında sorun kalmamaları veya yanlış olan cevapları doğrularla değiştirmek için güzel kaynak olmuş. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | Yeni başlayan kullanıcılar için fotograf makinası simulatoru... | Ref. #281786 | Msj.16 |
|---|---|---|
|
|
Elinize emeğinize sağlık derleyip paylaşmışsınız bu bilgileri. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | Yeni başlayan kullanıcılar için fotograf makinası simulatoru... | Ref. #282258 | Msj.17 |
|---|---|---|
|
TA1CW
|
cok tesekkürler bozbey.. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | Yeni başlayan kullanıcılar için fotograf makinası simulatoru... | Ref. #282421 | Msj.18 |
|---|---|---|
|
|
çok teşekkürler bozbey Foruma katılmak için üye olun... |
|

© 2004-2008