FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 2 saat önce
Dijital Teknikler
Etkinlikler
Son: 28 dk. önce
Donanım-Ekipman
Son: 24 dk. önce
Satılık-Alınık
Son: 1 saat önce
Tüketici Köşesi
Foto-Röportaj
Son: 1 hafta önce
OrnitoFoto
Son: 2 hafta önce
Site Hakkında
Son: 12 dk. önce
Karanlık Oda
Son: 1 gün önce
Genel

Donanım-Ekipman

1 hafta önce d200 dış kaplama Ref. #279362 | Msj.1
conqul
fatih yaşar

Arkadaşlar malum d200 ün büyük sorunu dış kaplamasının zamanla açılması. bu durum beni çok rahatsız ediyor . bu problemle başa çıkabilen var mı? herhangi bir yapıştırı vs. deneyen varsa yardımcı olsun lütfen!!!

Foruma katılmak için üye olun...

1 hafta önce d200 dış kaplama Ref. #279378 | Msj.2
Atahualpa
Mert Ersel Şahin

Soyle birsey isinizi gorebilir

http://www.amazon.co.uk/Nikon-D200-Camera-Armor-Smoke/dp/B000NZMZD2

6 gün önce d200 dış kaplama Ref. #279855 | Msj.3
conqul
fatih yaşar

Mert Bey gönderdiğiniz linkteki ürünü daha evvelde görmüştüm. Yeri geldiğinde gerçekten işe yarayabilecek birşey. Fakat benim kastım tam olarak böyle birşey değildi. Benim asıl öğrenmek istediğim makinenin dış yüzyinde açılan kaplama nasıl tamir edilebilir. Bally ile ufak bir deneme yaptım ama sonuç alamadım. Japon yapıştırıcısı denemek istiyorum, ama onunda kaplama malzemesini sertleştirip olumsuz bir sonuç doğurabileceğinden şüpheliyim. Bu konuda bir tecrübeniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim. İlginize teşekkürler.

6 gün önce d200 dış kaplama Ref. #279906 | Msj.4
Atahualpa
Mert Ersel Şahin

Bence Japon hiç kullanmayın. Çünkü dediğiniz gibi deriye zarar verecektir o kesin. Artı body nin malzemesini de eriteceği için o kısımda bir deformasyon olacaktır. Bally nin olması gerekirdi diye düşünüyorum. Eger hiç biri olmazsa Pattex in sanayi tipi yapıştırıcıları var eritmeyen. Ahşap, deri, plastik, metal gibi her yüzey için farklı. Koçtaşlarda satılıyor. Bunu deneyebilirsiniz.

6 gün önce d200 dış kaplama Ref. #279907 | Msj.5
Residentour
ATAKAN ÖZGÜR

Pattex marka yapıştırılar çok çok kuvvetli. 2 ayrı tübde bulunan maddeleri birleştirip gerekli yere sürüyorsunuz. Ben kırılıp kopan döküm kapı tutacağını( kırılan yüzey oldukça pürüzlü ve yamuk olmasına rağmen) yapıştırdım aylardır kullanıyorum. Sanırım 250 kg /F ye kadar bir etkisi var.

5 gün önce d200 dış kaplama Ref. #280252 | Msj.6
trigger
Cenk Tamay

bende de D200 de olmuştu. Çözüm : bally Öneri: fazla koklamayın. :))

işe yaramıştı.

Son Projelerimiz
Negatif.com
Sinemalar.com
Doviz.com
Tüm Liste
FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.