FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 2 dk. önce
Dijital Teknikler
Son: 1 saat önce
Etkinlikler
Son: 16 dk. önce
Donanım-Ekipman
Son: 1 dk. önce
Satılık-Alınık
Son: 13 dk. önce
Tüketici Köşesi
Son: 21 saat önce
Foto-Röportaj
Son: 1 hafta önce
OrnitoFoto
Son: 1 saat önce
Site Hakkında
Son: 35 dk. önce
Karanlık Oda
Son: 1 gün önce
Genel
Son: 14 dk. önce

Etkinlikler

« Önceki 20 123456Sonraki 20 »

2 ay önce FK-İstanbul 31 Mayıs 01 Haziran Taraklı Gezisi... Ref. #279250 | Msj.1
EliteTurk
Uğur Hepdarcan

Tekrar Merhaba Sevgili Dostlar;
Uzun bir aradan sonra Yeni bir fotoğraf buluşmasındabizimleolmakister misiniz? Evet diyorsanız size bir teklifimizvar...

31 Mayıs - 01 Haziran 2008 Taraklı Gezisi...

11.00 - Taraklı’ya varış.
11.00 - 13.00 Otele yerleşme ve serbest zaman.
13.00 - 16.00 Tarihi evlerin gezilmesi. 5 asırlıkçınarıngezilmesi.Taraklı parkının ve pazarının gezilmesi.

Taraklı köyleri ile birlikte 7500 nüfusa sahip küçükvebozulmamışeski bir Osmanlı kasabası. Yaklaşık 300 kadar eskiyapıyasahip vebunların çoğunluğu restore edilmemiş doğal haliyleayaktadurmayaçalışmakta. İnsanları misafirperver ve manav tabiredilenyerlihalktan oluşmakta. Eski kültürlerini hiçbozmadanyaşatmaktalar.Evler dışında 1517 yılında Yavuz SultanSelim’inMısır seferinegiderken yaptırdığı Tarihi Yunus Paşa Cami vehamamıbulunmaktaTaraklı’da. İlçe merkezinde yine Osmanlıdönemindedikilen 5asırlık bir çınar ağacı bulunmakta. CumartesigünleriTaraklı’nınpazarı aynı zamanda. Yöresel bir Pazar görmeşansıdabulacaksınız.Ayrıca Taraklı parkı Kestane ağaçlarınıngölgesialtında oturançoğu yaşlı insanları barındırımakta.İnsanlarınmisafirperver vecana yakın olması özellikle insanfotoğrafı çekenarkadaşlar içinçok büyük bir artı.

16.00 - 19.0 Roman mahallesinin gezilmesi.

Yaklaşık 700 kişinin yaşadığı Roman mahallesi Taraklıkültüründenazda olsa etkilenmiş durumda. İnsan fotoğrafıçekmekisteyenarkadaşlar için uygun bir yer. Burada yaşayaninsanlar, özellikleçocuklar poz vermek için can atacaklarinanın.

19.00 - 20.00 Serbest zaman
20.00 - Akşam yemeği - Taraklı parkında sohbet

01 HAZİRAN 2008 PAZAR

08.00 - 09.00 Kahvaltı.(Açık Büfe.)
09.00 - 10.00 Gürleyik suyunun gezilmesi

Gürleyik suyu Karagöl yaylasında bulunan kanallarıniçindekisuyunyer altına girip tekrar yeryüzüne çıktığı yer. Birkayabloğununaltından çıkarak Mahdumlar çayını oluşturuyor. Vebirazaltında çokbüyük bir şelale olmasada Mahdumlarşelalesinioluşturuyor.

10.00 - 15.00 Karagöl yaylasının gezilmesi. (ÖğlenYemeğiSucukBarbekü.)

Taraklı’nın en ilgi çekici yerlerinden birisi Karagölyaylası.Ektefotoğrafını gördüğünüz yer. Tam bir doğa harikasıdır.Çamormanlarıve önünde alabildiğine uzanan yeşil bir ova. Ve buovadaotlayankoyunlar ve çobanları. Ayrıca makro fotoğraf sevenleriçinbirçokkelebek ve böcek çeşidi. Ve de bulunmaz doğagörüntüleri.Karagölyaylasında fotoğrafta görülen kanallarda gezitarihindemevsimitibariyle su bulunmayabilir ancak, susuzHalidefotoğraflanmayadeğer.

10.00 - 15.00 Karagöl yaylasının gezilmesi.
15.00 - 17.00 Hark kanyonunun gezilmesi.
18.00 - İstanbul’a dönüş.

FotoKritik Üyeleri İçin Özel Fiyat;
120 YTL dir. Bu fiyata ulaşım, sabah kahvaltısı, öğle yemeği, akşamyemeği ve konaklama dahildir.

Bu Bir Fotoğraf Gezisidir. Bende buraları görmek istiyorum, görüntüleri hafızama alacağım, bir doğa yürüyüşü gibiuzunyürüyüşbeklentilerim olmayacak diyorsanız sizdekatılabilirsiniz.

Gerekli Malzemeler;
En az bir adet fotoğraf makinesi.
Yedek pil ya da şarj aletlerinizi de unutmayın.
Rahat hareket edebileceğiniz ayakkabı ve kıyafetler.
Güneşten korunmak için şapka, gözlük ve güneş kremi.

Hareket Yerleri ve Saatleri;
06.30 - İncirli Boyner Mağazası Önü
06.50 - Taksim AKM Önü
07.00 - Beşiktaş Tansaş Önü
07.20 - Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü
07.30 - Göztepe Köprüsü
07.35 - Bostancı Köprüsü
07.40 - Kartal Köprüsü
07.50 - Pendik Köprüsü
Diğer

NOT 1: BOSTANCI KÖPRÜSÜNDEN SONRA E5ÜZERİNDEKİBİLDİRECEĞİNİZDURAKLARDAN’DA SİZLERİ ALABİLİRİZ...

NOT 2: Yukarıda belirtilen saatler hareketsaatidir.Hernoktadaki bekleme diğer noktadaki arkadaşlarındahafazlabeklemesine, ayrıca gezi programının gecikmesinenedenolacağındanözen göstermenizi rica ederiz.

Son Katılım Tarihi; 29 Mayıs 2008 Perşembe.
Katılım için telefon, mail ya da msn yoluyla bize ulaşmanız, bineceğiniz noktayı ve cep telefonunuzu bildirmeniz yeterlidir.

İletişim, Rezervasyon ve Bilgi;
Uğur HEPDARCAN 0532.253 49 64 Msn:msn@fotogezileri.come-posta:info@fotogezileri.com
Esin TOPUZ e-posta: esinkat@fotogezileri.com

Tura kesin katılımcı olmak için;
29 Mayıs 2008 Perşembe gününe kadar Garanti BankasıGayrettepeŞubesi236-6683284 nolu Esin TOPUZ Hesabına 60 YTLyatırıp, telefonnumaranızı, dekont numaranızı bildirmenizgerekmektedir. Arzuedenarkadaşlar ücretin tamamını yatırabilirlertercihe bağlıdır.

Her hangi bir şekilde, doğa olayları gibi, eldeolmayannedenlerleturun iptal olması durumunda ödemeniz sizeiadeedilecektir.

NOT 3: Diğer buluşmalarda olduğu gibiKatılımcıListemiziburada kargaşa yapmaması içinfotogezileri.comadresimizdetutacağız.
Geziye katılmak isteyenlerlütfenisimlerinihttp://www.fotogezileri.com/liste8 adresindekiKatılımcıListesineekleyebilirler. Listeye
ekleyipte katılamayacakları belli olanlar da Son KatılımTarihi;29Mayıs 2008 Perşembe günü yine kolaycalistedenadlarınıçıkartabilirler. Tabi bunları yapabilmekiçinfotogezileri.comsitesine üye olmanız gerekmektedir...

Bu Gezi. FotoGezileri veFk-İstanbulişbirliğiyledüzenlenmektedir…
Diğer Gezi Sitelerimiz:http://www.fkistanbul.com-http://www.fkankara.com

Bu mesaj 13.05.2008 03:04 tarihinde değiştirildi.

Foruma katılmak için üye olun...

Ekler
Karagöl Yaylası

2 ay önce FK-İstanbul 31 Mayıs 01 Haziran Taraklı Gezisi... Ref. #279348 | Msj.2
Brabus
yasir çatalsakal

Selamlar Uğur,

uzuuuuun zamandır bekliyordum gerçek FotoGezileri nin düzenlediği bir geziye katılmayı....
gerçi sen herşeyi hazır etmişsindir ama üzerimize düşen birşey varsa her an yanındayım....

görüşmek üzere

2 ay önce FK-İstanbul 31 Mayıs 01 Haziran Taraklı Gezisi... Ref. #279350 | Msj.3
freemustang
Engin Başa

Herşey umarım çok güzel olacak. iyi bir program. Uğur hayırlı olsun arkadaşım.

2 ay önce FK-İstanbul 31 Mayıs 01 Haziran Taraklı Gezisi... Ref. #279566 | Msj.4
deepblueeyes
feyza tanyolaç

çok güzel.ben de varım inşallah :)

2 ay önce FK-İstanbul 31 Mayıs 01 Haziran Taraklı Gezisi... Ref. #280154 | Msj.5
hypron
Tayfun KANBAK

Uğur , Çok güzel bir gezi, ve fotoğraf açısından ilginç bir deneyim olacağından eminim.
ancak o tarihlerde yurtdışından dönüyor olacağım.Bir sonraki gezide görüşmek üzere, Faydalı bir gezi olması temennisiyle.

2 ay önce FK-İstanbul 31 Mayıs 01 Haziran Taraklı Gezisi... Ref. #280404 | Msj.6
kgrafik
Kemal Uslu

Uğur...son anda bi aksilik çıkmazsa bende geleceğim abim... ama şimdilik ismimi yazmıyorum...

görüşmek üzere...

2 ay önce FK-İstanbul 31 Mayıs 01 Haziran Taraklı Gezisi... Ref. #280598 | Msj.7
magari
Serkan Özaydın

Bende katılmak istiyorum , umarım bir aksilik olmaz.

2 ay önce FK-İstanbul 31 Mayıs 01 Haziran Taraklı Gezisi... Ref. #280769 | Msj.8
esinkat
Esin TOPUZ

Kemal Abi sensiz olmaz :)

2 ay önce FK-İstanbul 31 Mayıs 01 Haziran Taraklı Gezisi... Ref. #280770 | Msj.9
esinkat
Esin TOPUZ

Serkan Bey sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

2 ay önce FK-İstanbul 31 Mayıs 01 Haziran Taraklı Gezisi... Ref. #280772 | Msj.10
EliteTurk
Uğur Hepdarcan

Merhaba Sevgili Yasir;
Üzerimize düşen birşey varsa demişsin tabiki var Mangalı sen yapacaksın :) İlgine Teşekkür ederim...

2 ay önce FK-İstanbul 31 Mayıs 01 Haziran Taraklı Gezisi... Ref. #280774 | Msj.11
EliteTurk
Uğur Hepdarcan

Merhaba Tayfun Bey;
Bir sonraki gezide görüşmek dileğiyle. Sevgi ve Saygılarımla...

2 ay önce FK-İstanbul 31 Mayıs 01 Haziran Taraklı Gezisi... Ref. #280776 | Msj.12
EliteTurk
Uğur Hepdarcan

Merhaba Sevgili Feyza;
Seni aramızda görmek mutluluk verir görüşmek dileğiyle. Sevgi ve Saygılarımla...

Bu mesaj 13.05.2008 01:22 tarihinde değiştirildi.

2 ay önce FK-İstanbul 31 Mayıs 01 Haziran Taraklı Gezisi... Ref. #280784 | Msj.13
EliteTurk
Uğur Hepdarcan

Merhaba Kemal Abi;
Biri aksilikmi dedi kim dedi anlayamadım:)

2 ay önce FK-İstanbul 31 Mayıs 01 Haziran Taraklı Gezisi... Ref. #280848 | Msj.14
magari
Serkan Özaydın

Ben ben :) aksilik olmaz da katılırım .

Bu mesaj 13.05.2008 12:23 tarihinde değiştirildi.

2 ay önce FK-İstanbul 31 Mayıs 01 Haziran Taraklı Gezisi... Ref. #280867 | Msj.15
EliteTurk
Uğur Hepdarcan

Merhaba Sevgili Serkan;
Senin hiç şansın yok bu sefer benden söylemesi:)

2 ay önce FK-İstanbul 31 Mayıs 01 Haziran Taraklı Gezisi... Ref. #283882 | Msj.16
sozcelik
Serdar Özçelik

Sevgili Uğur, bir aksilik :)) olmazsa biz de katılıyoruz.
(Aylin ve ben, belki Selin)
Ancak 26-27 Mayıs gibi %100 netleşir, listeye o zaman kayıt yaparım.
Selamlar

2 ay önce FK-İstanbul 31 Mayıs 01 Haziran Taraklı Gezisi... Ref. #283931 | Msj.17
denizfeneri68
Sibel KOCAMAN

SELAM DOSTLAR!

biz de ailecek varız;

denizfeneri68 sibel kocaman
gorunum halit kaplan
kemanci95 izel deniz özköroğlu

bankaya ödemeleri bugün yarın yapacağız bize konaktan yer ayırın:)))

2 ay önce FK-İstanbul 31 Mayıs 01 Haziran Taraklı Gezisi... Ref. #283941 | Msj.18
photo86
seda akayoğlu

merhaba.

bende gelmeyi çok isterdim.. fakat açıköğretim sınavları o haftasonu.. ve 1 haziran akşamıda kuzenimin düğünü var.. ve hatta gidemediğim için çok üzüntü duyduğum hayko cepkin ve şebnem ferah konseride 1 haziranda...

hepsi üstüste geldi... aranız aktılamıyorum ama bir sonraki gezi duyurularından haberdar olursam çok memnun kalacağım...

teşekkürler..

2 ay önce FK-İstanbul 31 Mayıs 01 Haziran Taraklı Gezisi... Ref. #285584 | Msj.19
freemustang
Engin Başa

sevgili uğur listeye adımı ekledim ama bir misafir getirme durumum var kesinleşirse onu da ekleyeceğim sevgiler.

2 ay önce FK-İstanbul 31 Mayıs 01 Haziran Taraklı Gezisi... Ref. #285965 | Msj.20
ark
fuat şahin

Merhaba, bir aksilik olmassa katılmayı çok isterim.
Saygılar.

« Önceki 20 123456Sonraki 20 »

FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.