FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 1 saat önce
Dijital Teknikler
Etkinlikler
Son: 34 dk. önce
Donanım-Ekipman
Son: 15 dk. önce
Satılık-Alınık
Son: 22 dk. önce
Tüketici Köşesi
Foto-Röportaj
Son: 1 hafta önce
OrnitoFoto
Son: 2 hafta önce
Site Hakkında
Son: 3 saat önce
Karanlık Oda
Son: 1 gün önce
Genel

Genel

1 hafta önce Amasya konusunda yardım Ref. #279143 | Msj.1
tanner
taner ünlü

Arkadaşlar ben bir Turizm Rehberliği öğrencisiyim. 36 günlük Türkiye Uygulama turunda 18 günlük ksımını Batı Anadolu Turu olarak tamamladım. Şimdi ise Ağustosta Diğer 18 günlük kısmını tamamlayacağım. Bu tur boyunca benim görevim Amasya’yı bir turistik destinasyon olarak tanıtmak ve Amasya konusunda bilgiler vermek. Eğer Amasya’da yaşayan bir arkadaşım varsa ya da Amasya ile ilgili bilgiler elinde bulunanlar varsa (kitap, cd, herhangi bir yazı, fotoğraf, broşür, anket vb. gibi) bana ulaştırabilirlerse sevinirim.

Amasya’yı bilerek ve isteyerek seçtim. Tarihiyle, güzellikleriyle, gelenek ve görenekleriyle beğendiğim; hatta yaşamayı düşündüğüm bir yer olduğu için seçtim.

Yazılı kaynaklar tercihimdir. Ayrıca gönderilecek fotoğraflardan bir video slayt yapmayı planlıyorum.

Ayrıca ortaya koyacağım her türlü çalışmayı sizlerle paylaşacağımdan ve gönderilen her türlü kaynağın(fotoğraflar dahil) hiçbir şekilde izinsiz olarak hiçbir yerde kullanmayacağımdan emin olabilirsiniz.

Bunların dışında Amasya’yı daha iyi tanıtabilmek amacıyla yöreye gelmeyi düşünüyorum. Bu konuda bana rehberlik edebilecek olan arkadaşlarımın her türlü yardımını mutlulukla karşılayacağım. Sadece yol göstermek, geldiğim süre boyunca eşlik etmek bile bana fazlasıyla yetecektir. Tahminen yaz aylarında (haziran, Temmuz gibi) yörede olacağım.

Anadolu’muzun gerçekten incilerinden biri olarak gördüğüm Amasya’yı daha iyi tanıtabilmem için yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi düşünüyor, saygılarımı sunuyorum.

Not: Bu başlığı umarım doğru bölüm altında açmışımdır.

Taner ÜNLÜ.

Foruma katılmak için üye olun...

1 hafta önce Amasya konusunda yardım Ref. #279417 | Msj.2
ogbodrum
Oral Gönenç

Taner Bey, merhaba.
Amasya'ya Ankara otogarından Tokat Seyahat veya Amasya Tur gidiyor. Yol 6 saat.
Müthiş dolu bir yer. Tarihi, özellikle fotoğrafik. Görmek ve fotoğraf için gitmiştim.
Elimde bir kartı kalmış, Ezgi Pansiyon.0358 2187300 Arif Türkmen. www.ezgipansiyon.com ezgipansiyon@yahoo.com Kentin ortasında eski bir pans. ve lokanta. Yemekler yerel. Biz 'İlk Pansiyon'da kaldık. (Kapanmış olabilir.) Tokat'ı da mutlaka görün. Tokat Kebabı ilginş ve eşsiz. Kaldığımız eski konak, İlk Pansiyon'u kiralayan Mimar Ali Kemal Bey kendine yeni yer yapıyordu. Orayı sorun. (Hepsi bibibirine çok yakın.) Crea Yayıncılık'tan bu günlerde çıkacak kitabım, Mavi Öyküler'deki 'Amasyalı' öyküsünde çok bilgi ve gözlem, Fotokritik'te Ogbodrum adı altında bir Amasya çekimim var.
İyi yolculuk, bol ışık.
Gönenç

Foruma katılmak için üye olun...

Son Projelerimiz
Negatif.com
Sinemalar.com
Doviz.com
Tüm Liste
FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.