Dijital Teknikler
| 1 hafta önce | Microsofttan Fotogarfciliga destekler buyuyor. (RAW) | Ref. #279122 | Msj.1 |
|---|---|---|
|
|
Microsoft Photography Page Bu mesaj 09.05.2008 18:56 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Microsofttan Fotogarfciliga destekler buyuyor. (RAW) | Ref. #279149 | Msj.2 |
|---|---|---|
|
|
biraz geç mi kalmışlar ne ? :) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Microsofttan Fotogarfciliga destekler buyuyor. (RAW) | Ref. #279152 | Msj.3 |
|---|---|---|
|
|
windows vista için... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Microsofttan Fotogarfciliga destekler buyuyor. (RAW) | Ref. #279154 | Msj.4 |
|---|---|---|
|
|
hmm xp için yok mu ? Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Microsofttan Fotogarfciliga destekler buyuyor. (RAW) | Ref. #279160 | Msj.5 |
|---|---|---|
|
|
xp için de var neymiş diye kurdum bir numarası yok bence yaw. Dpp ve zoom browser yeter de artar bana:) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Microsofttan Fotogarfciliga destekler buyuyor. (RAW) | Ref. #279168 | Msj.6 |
|---|---|---|
|
|
bu arada yeni farkettim başlıktaki Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Microsofttan Fotogarfciliga destekler buyuyor. (RAW) | Ref. #279182 | Msj.7 |
|---|---|---|
|
mrt_yln
Murat Yalın |
Türkçe karakter azizliği:D Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Microsofttan Fotogarfciliga destekler buyuyor. (RAW) | Ref. #279190 | Msj.8 |
|---|---|---|
|
|
Büğüyor diye mi yazılıyor :P Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Microsofttan Fotogarfciliga destekler buyuyor. (RAW) | Ref. #279193 | Msj.9 |
|---|---|---|
|
|
biğmiyoğum ki Çağatay :) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Microsofttan Fotogarfciliga destekler buyuyor. (RAW) | Ref. #279194 | Msj.10 |
|---|---|---|
|
|
Fotogarfcilaga var bir de ama neyse :P Teşekkürler haber için :) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Microsofttan Fotogarfciliga destekler buyuyor. (RAW) | Ref. #279208 | Msj.11 |
|---|---|---|
|
|
yok abi yok iyilik yap denize at demisler :) Bu mesaj 09.05.2008 18:54 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Microsofttan Fotogarfciliga destekler buyuyor. (RAW) | Ref. #279211 | Msj.12 |
|---|---|---|
|
|
Nurkan Bey, bağcıyla ilgisi yok. Bilgi için teşekkür de ettik, ki faydalanan arkadaşlar da olmuştur eminim. Sadece Türkçe'ye biraz daha özen, lütfen. Hergün bu forumlarda bir sürü başlık okuyorum ve bu umursamazlık canımı sıkıyor gerçekten. Bu sadece size özel değil, kaldı ki yazınızdaki hatalar Türkçe karakterlerle de alakalı değil. Londra'ya kucak dolusu sevgiler ;) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Microsofttan Fotogarfciliga destekler buyuyor. (RAW) | Ref. #279296 | Msj.13 |
|---|---|---|
|
|
İlk linkteki Expression Media 2 nedir, ne işe yarar? Foruma katılmak için üye olun... |
|

© 2004-2008