FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 3 saat önce
Dijital Teknikler
Son: 7 saat önce
Etkinlikler
Son: 18 dk. önce
Donanım-Ekipman
Son: 5 dk. önce
Satılık-Alınık
Son: 1 dk. önce
Tüketici Köşesi
Son: 2 saat önce
Foto-Röportaj
Son: 1 hafta önce
OrnitoFoto
Son: 7 saat önce
Site Hakkında
Son: 1 saat önce
Karanlık Oda
Son: 1 saat önce
Genel
Son: 12 dk. önce

Çekim Teknikleri

2 ay önce Canon Eos 350d siyah beyaz sorunsalı Ref. #278391 | Msj.1
katsu
Gürhan KESKİN

Öncelikle herkese iyi geceler.Forumda aramam ragmen bulamadıgım bir sorun siyah beyaz sorunu.Yeni aldıgım canon eos 350d fotograf makınemde dırek olarak sıyah beyaz cekım yapma modu var mı ? aradım ama bır turlu bulamadım. bu konuda yardımcı olacak tum fotokritik severlere simdiden tesekkur ederim.

Isıgımız bol olsun.

Foruma katılmak için üye olun...

2 ay önce Canon Eos 350d siyah beyaz sorunsalı Ref. #278408 | Msj.2
CihanULUSOY
Cihan ULUSOY

Kılavuz sayfa 65:

Menü 2, Processing Parameters' te B/W seçerek yapabilirsiniz.

2 ay önce Canon Eos 350d siyah beyaz sorunsalı Ref. #278413 | Msj.3
katsu
Gürhan KESKİN

Cihan bey biraz önce gecmis konulara bakarken hemen hemen her konuda insanlara yardım ettiginizi gordum ve konuyu acarken ıcımden bı ses sızın yanıtlayacagınızı soyledı.Tam tahmin ettiğim gibi yine imdada yetistiniz.Gerci demek sizin kadar iyi okumamısım kullanma kılavuzunu.Cok cok tesekkur ederim.İyi geceler.

2 ay önce Canon Eos 350d siyah beyaz sorunsalı Ref. #278443 | Msj.4
CihanULUSOY
Cihan ULUSOY

Sağolsun, Sn. Cüneyt OCAKLILAR' dan edindiğim bir geleneği devam ettiriyorum o kadar. 350D nin kılavuzunu hiç hatmetmemiştim, ama gerekli durumlarda başvurmak üzere bir köşede duruyor.

2 ay önce Canon Eos 350d siyah beyaz sorunsalı Ref. #278634 | Msj.5
OZGURAYDIN
Özgür Aydın

Sanırım sorunsal çözüldü ama görmüşken ben de bir önerimi paylaşayım. EOS 350D'de siyah-beyaz moda geçmek için gerçekten de menüde bir-kaç işlem yapmak ve zaman ayırmak gerekiyor. Bu tercihe ulaşım daha kolay olmalıydı. Kılavuzdaki sayfasını bilemeyeceğim, benimkini de bir arkadaş yapmıştı ve nasıl yaptı bilmiyorum ama SET tuşu isteğe bağlı olarak bir işlemin kısayol tuşu haline getirilebiliyor. Eğer yolunu bulabilirseniz, bu tuşa bu tercihin yapıldığı yeri kısa yol tuşu olarak atamak oldukça kullanışlı oluyor, tavsiye ederim. Görüşmek üzere..

2 ay önce Canon Eos 350d siyah beyaz sorunsalı Ref. #278779 | Msj.6
katsu
Gürhan KESKİN

evet böyle bir kısayol atama tusu varsa ben bı arastırayım.

FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.