Dijital Teknikler
| 1 hafta önce | çözünürlük yükseltme? | Ref. #278368 | Msj.1 | |
|---|---|---|---|
|
mustas
mustafa biçer |
Ben bi eşeklik edip 6 megapikselde çektigim fotoyu siteye yuklemek için 600x475 piksele düşürdüm ama şimdi 800x633 piksel yapmak istiyorum ancak kalite kaybı yaşamak da istemıyorum. ne yapabilirim? foto jpeg ve psd olarak elimde mevcut. teşekkür ederim. Foruma katılmak için üye olun...
|
||
| 1 hafta önce | çözünürlük yükseltme? | Ref. #278371 | Msj.2 |
|---|---|---|
|
|
fotoğrafı kalite kaybı yaşamadan bytemezsiniz ancak etrafına kalın bir çerçeve (paspartu) ekleyerek imaj dosyasının piksel sayısını artırabilirsiniz =) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | çözünürlük yükseltme? | Ref. #278375 | Msj.3 |
|---|---|---|
|
|
olmuş mu :) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | çözünürlük yükseltme? | Ref. #278378 | Msj.4 |
|---|---|---|
|
mustas
mustafa biçer |
elinize sağlık ama keskinlik biraz azalmış gibi, yada bana mı oyle gelıyo. ps de ben de büyütünce böyle oluyodu. çerçeve falan mı eklesem, evgin beyin söylediği gibi? Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | çözünürlük yükseltme? | Ref. #278381 | Msj.5 |
|---|---|---|
|
|
evet, Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | çözünürlük yükseltme? | Ref. #278388 | Msj.6 |
|---|---|---|
|
mustas
mustafa biçer |
ufak bir çerçeve ekleyip yükledim siteye. beklerim, http://www.fotokritik.com/1121616 Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | çözünürlük yükseltme? | Ref. #278390 | Msj.7 |
|---|---|---|
|
fotomor
sabri özdemir
|
fotoğrafın orjinali elinizde yok mu? orjinalini tekrar küçültün... Bu mesaj 07.05.2008 22:53 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | çözünürlük yükseltme? | Ref. #278392 | Msj.8 |
|---|---|---|
|
mustas
mustafa biçer |
var ama bayagı bi ps düzenlemesi yapmıştım. aynı ayarları tutturamam şimdi :D Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | çözünürlük yükseltme? | Ref. #278530 | Msj.9 |
|---|---|---|
|
|
işte bu yüzden düzeltmeleri orjinal boyutta yapmak gerekir, Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | çözünürlük yükseltme? | Ref. #278945 | Msj.10 |
|---|---|---|
|
GallardoMrt
C. Mert ERAYAN |
Mustafa bey eğer tekrar uğraşamayacak kadar PS uyguladıysanız fotoğrafınıza dijital düzenleme olarak kategori eklemeniz yerinde olacaktır... Foruma katılmak için üye olun... |
|

© 2004-2008