FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 2 saat önce
Dijital Teknikler
Son: 7 saat önce
Etkinlikler
Son: 14 dk. önce
Donanım-Ekipman
Son: 1 dk. önce
Satılık-Alınık
Son: 11 dk. önce
Tüketici Köşesi
Son: 2 saat önce
Foto-Röportaj
Son: 1 hafta önce
OrnitoFoto
Son: 7 saat önce
Site Hakkında
Son: 1 saat önce
Karanlık Oda
Son: 1 saat önce
Genel
Son: 8 dk. önce

Satılık-Alınık

2 ay önce 550YTL Fiyatı indirdim!!! :) iPod Video 60GB (Siyah) + Apple iPod Camera Connector + iSkin eVo3 Özel Kılıf Ref. #278313 | Msj.1
volkanjunk
Volkan Aykaç

bu set sayesinde fotoğraf makinanızın usb kablosunu ipodatakarakfotoğraflarınızı aktarabileceksiniz. AktardığınızfotoğraflarıiPod’un ekranında izleme şansınız da var, dahasonrabilgisayaraipodu bağlayarak aktarabilirsiniz.Ayrıcayüklediğinizfilmleri, videoları da izleyebilirsiniz. iSkin eVo3 çoközel birkılıftır.Ekranı ve ön cephesinde şeffaf sert plastikkoruyucusuçevresinde ise siyah darbelerden koruyan yumuşak kılıfıvardır. Hemsert ekrankoruyucusu olan hem de bu kadar estetik olantek ve çoközel birkılıftır. Apple iPod Camera Connector iledilediğinizfotoğraf makinasını iPod’a bağlayabilir vefotoğraflarınızıaktarabilirsiniz. Bu sayede hafıza kartınızınkapasitesini60GB’açıkarmış gibi olursunuz, tatil boyunca veyaihtiyacınızolduğusürece iPod’unuzda fotoğraflarınızısaklayabilirsiniz. SeteiPodBilgisayar USB Kablosu ve iTunesProgramCD’si dahildir.

Bilgi almak isteyenler telefonla veya mesajatarakulaşabilirler.gece 00.00’a kadar rahatlıklatelefonedebilirsiniz...

Setin fiyatı 550YTL

Ankara’dayım ilgilenenlere e-mail ile fotoğraflarınıgönderebilirim, ciddi alıcıysanız, yarın öğlen H.Ü. DişHekimliğiFakültesi’negelerek ürünü görebilir ve elden teslimalabilir, diğer şehirlerdenilgilenenler olursa telefonlairtibatageçebilirler.

Saygılar,

Stj. Dt. Volkan AYKAÇ

bunun dışında magellan (Türkiye detay haritalı) GPS’imi veiPaqcepbilgisayarımı da satıyorum, ilgilenenler mesajla veyatelefonlaenkısa sürede irtibata geçerse sevinirim...

Bu mesaj 12.05.2008 21:29 tarihinde değiştirildi.

Foruma katılmak için üye olun...

Ekler
iSkin eVo3 özel kılıfıyla
iPod Camera Connector ve iPod bağlı
iPod Video 60GB

2 ay önce 550YTL Fiyatı indirdim!!! :) iPod Video 60GB (Siyah) + Apple iPod Camera Connector + iSkin eVo3 Özel Kılıf Ref. #278323 | Msj.2
volkanjunk
Volkan Aykaç

Fiyat tekliflerinizi bekliyorum...

2 ay önce 550YTL Fiyatı indirdim!!! :) iPod Video 60GB (Siyah) + Apple iPod Camera Connector + iSkin eVo3 Özel Kılıf Ref. #278336 | Msj.3
hederahelix
Barış ASA

SADECE BU AKŞAM SATIŞTA iPod Video 60GB (Siyah) + Apple iPod Camera Connector + iSkin eVo3 Özel Kılıf !!! 580YTL !!!

Buyrun ilan sizin. Düzeltiyorum : 580 YTL olan sete zam mı geldi ?

Önce SAYGI.

2 ay önce 550YTL Fiyatı indirdim!!! :) iPod Video 60GB (Siyah) + Apple iPod Camera Connector + iSkin eVo3 Özel Kılıf Ref. #278337 | Msj.4
volkanjunk
Volkan Aykaç

ewt şimdi doğru ilan :) Özellikle o ilanın fiyatını değiştirmedim, bugün değiştirecektim ama o ilanı görüp o fiyata inmemi isteyen olursa tekrar ineceğime karar verdim değiştirmek doğru olmazdı. O fiyata acil paraya ihtiyacım olduğu için inmiştim, bugün fotoğraf makinamı sattım, biraz rahatladım, gerçekte düşündüğüm fiyata çıktım. Dün de 650'den başlamıştım, gece geç saatte 580'e inmiştim. Bu dikkatinizden dolayı ve ilginizden dolayı tekrar setin fiyatını 580'e indiriyorum...

Saygılar

Volkan AYKAÇ

2 ay önce 550YTL Fiyatı indirdim!!! :) iPod Video 60GB (Siyah) + Apple iPod Camera Connector + iSkin eVo3 Özel Kılıf Ref. #278338 | Msj.5
hederahelix
Barış ASA

Hayırlı satışlar.

2 ay önce 550YTL Fiyatı indirdim!!! :) iPod Video 60GB (Siyah) + Apple iPod Camera Connector + iSkin eVo3 Özel Kılıf Ref. #278340 | Msj.6
volkanjunk
Volkan Aykaç

Teşekkür ederim, umarım bugün içinde ciddi bir alıcı temasa geçer...

2 ay önce 550YTL Fiyatı indirdim!!! :) iPod Video 60GB (Siyah) + Apple iPod Camera Connector + iSkin eVo3 Özel Kılıf Ref. #278345 | Msj.7
aranja
fırat aygün

arkadaşlar ilanı veren arkadaşla dün Kingston 4GB 133x Ultimate Compact Flash Kart için 60 ytl ye anlaşmıştık ben 50 ytl teklif vermiştim kendisi son olarak 60 ytl demişti ve artım 5-10 ytl için pazarlık yapmıyacagımı ifade edip 60 ytl ye anlaşmıştık.
ben ankara dışında oldugumdan anakarda bulunan bir arkadaşımı yönlendirmiştim ve gerekli bilgileri iletmiştim arkadaşıma fakat beyfendi giden arkadaşımdan 60 ytl yerine 65 ytl ye anlaştıgımızı söyleyip 65 ytl almıştır.arkadaşımın beni araması ve görev yaptıgım yerde tlfonun çekmemesinden dolayıda arkadaşım beni aramış fakat ulamamasından da yararlanarak fazla para almıştır ....
yorumu size bırakıyorum ....!!!!!!!!!!!!
herkesin ışıgı yüreğinin temizliği kadar olsun....

2 ay önce 550YTL Fiyatı indirdim!!! :) iPod Video 60GB (Siyah) + Apple iPod Camera Connector + iSkin eVo3 Özel Kılıf Ref. #278356 | Msj.8
volkanjunk
Volkan Aykaç

mesajı atan beyefendi ile aramızda bir yanlış anlaşılma olmuş. aşağıda kendisine de gönderdiğim mesajdan kopyalayarak sizinle paylaşıyorum.

"Ancak şu an içim bir bakıma rahat çünkü yanlış anlaşılma olduğundan şüphelenip "ben" sizi aramayı teklif ettim, bir kaç defa, her defasında önemli değil bu şekilde olsun denince ben de kabul ettim. Lütfen arkadaşınıza sorun. "

Afedersiniz ancak telefonunuz çekmediği için aramaması gibi bir durum olmadı lütfen arkadaşınıza sorun. Ayrıca ben dün mesajlarımda gayet açık ve net bir şekilde dün almaya karar verirseniz satmakta olduğum setten bu ürünü çıkaracağımı ve bu durumda 70 YTL istediğimi, eğer o ürünün satılmasını bekler satılmazsa sonraki gün 60 YTL'ye alabileceğinizi söyledim ve siz de bunun üzerine en son 60YTL demiştiniz artık 5-10YTL'nin hesabını yapmayacağım bu parayla insan ne fakir ne de zengin olur dediniz yani 70 YTL teklifi kabul ettiniz, ben de anlaştığımız için ürünü diğer setten derhal çıkarttım. Arkadaşınıza yanlış anlaşılma olmuş olabilir, lütfen arkadaşınızı (sizi) arayıp soralım dediğimde gerek olmadığını, en kötü ihtimal ortasını yani 65YTL olmasını yanlılş anlaştıysak ayıp olmamasını söyledim, yine önemli değil bu şekilde olsun dedi. Lütfen bu şekilde karşılamayın, ben kendim bunları teklif ettim, lütfen. Benim içim o açıdan rahat. ama yine de böyle bir tatsızlık olduğu için tekrar özür dilerim...

2 ay önce 550YTL Fiyatı indirdim!!! :) iPod Video 60GB (Siyah) + Apple iPod Camera Connector + iSkin eVo3 Özel Kılıf Ref. #278362 | Msj.9
aranja
fırat aygün

> > 06.05.2008 22:35 tarihinde volkanjunk tarafındangönderilenmesaj:
> > > 70 verirseniz hemen alabilirsiniz. en son fiyatım 60YTLolur odayarın alırsanız çünkü set olarak yarın 2.elfotoğrafçıyasatacağım. Bugün içinde de farklı bir set ilesatışasundum 60’aalırım diyorsanız bu akşam diğer setin satışıolmazsayarınalabilirsiniz. (70’e tamam derseniz hemediğersettençıkarabilirim) Ben Ankara’dayım HacettepeÜniversitesiDişHekimliği Fakültesinde, yarın orda alabilirsinizbenden.Bugüniçinde lütfen telefonla ulaşın, gece00.00’akadararayabilirsiniz. Ömür boyu garantili ve Kingston markabirmemorykartın en iyi modelinin 2. el fiyatı yarı yarıya inmemeliamaacilsatmam gerektiği için bu fiyatlara iniyorum.
> > >
> > > Saygılar,
>
''60’aalırım diyorsanız bu akşam diğer setin satışıolmazsayarınalabilirsiniz.''

sizin gönderdiğiniz dünkü msj ve ben 60 ytl ye evet dedim 70 ytl yedemedim.

yorum okuyanların
tarih ve saatlere dikkat lütfen

2 ay önce 550YTL Fiyatı indirdim!!! :) iPod Video 60GB (Siyah) + Apple iPod Camera Connector + iSkin eVo3 Özel Kılıf Ref. #278367 | Msj.10
volkanjunk
Volkan Aykaç

peki siz nasıl düşünmüştünüz saat akşam 22.35'te atılan bu mesajı nasıl yorumladınız, saat ve tarihe dikkat edelim bence de. gece 2 gibi alırsanız 70 sabah alırsanız 60 olarak mı????

burda anlatılmak istenen ben bu ürünü setimin içinde setin cazip olması için satıyorum, siz tek olarak isterseniz setten çıkarmam gerekcek dolayısıyla setimin çekiciliği azalacak o yüzden sizden daha fazla para isteyeceğim, ancak akşam boyunca sete bir alıcı çıkmazsa seti bir 2. el mağazasına satacağım ve orada seti bu tip aksesuarların cazip hale getirmesi gibi bir durum yoktur o sebeple size daha ucuza verebileceğim anlamını çıkarmanızı istemiştim. Yoksa zaten çok saçma tabi ki bir gün sonra sabah alacaksınız ürünü. Sizinle dün anlaştık dolayısıyla ben de setten çıkarttım, yani 70YTL ödemenizi bekliyordum. Özellikle de sizin

60YTL demiştiniz 5-10 YTL önemli değil bu para insanı ne zengin ne fakir yapar

lafınızdan sonra ben böyle bir kanıya vardım ve halen aynı fikirdeyim. Şimdi anlıyorum ki siz daha farklı düşünerek bunu yazmışsınız, buna saygı duyuyorum ve yanlış anlaşılmadan dolayı özür diliyorum zaten. Ancak ben bugün bundan şüphelenerek sizi aramak istedim arkadaşınız sorumluluğu üzerine aldı ve gerek olmadığını 70 YTL olarak halletmemizi söyledi, kesinlikle arayıp ulaşamama söz konusu olmadı, olsaydı kesinlikle ama kesinlikle 70 YTL almazdım ya bekler ya da orta yolu bulu 65 YTL alırdım, ki en son parayı verirken içime sinmedi 65 YTL vermesini söyledim TEKRAR önemli olmadığını bu şekilde olmasını söyleyince arkadışınız 70YTL'yi aldım.

SAYGILAR,

karar okuyanlara kalmıştır.

2 ay önce 550YTL Fiyatı indirdim!!! :) iPod Video 60GB (Siyah) + Apple iPod Camera Connector + iSkin eVo3 Özel Kılıf Ref. #278372 | Msj.11
krilov

acayip karışık bir matematik. borsadan farksız bir fiyat politikası uyarlamışsınız. gece 9'da set içinde 70 lira, sabah 60 lira, sabah set satılıp bu satılmazsa 65 lira, setten çıkarıp kişiye özel satışta yeniden 70 lira.. o ürün satılır set satılmazsa satış iptal, set sabah satılır kart akşama kalırsa 65 lira, sabaha karşı sizin verdiğinizden yüksek teklif gelirse yeniden 70 lira. Volkan bey istediğiniz gibi istediğiniz kombinasyon ve saatlere uygun satış takvimi ayarlayabilirsiniz ama bu şekilde karşıklık çıkması çok doğal. kusura bakmayın.

Ipod satışında da dün gece 12'ye kadar geçerli dediniz, almazsanız ikinci elciye veririm bakın diye çağrılar yaptınız. Bugün tekrar 650 liradan ilan açtınız. sonra 580'e indiniz. Valla ilgilyle takip ediyorum sizi...
sevgiler
krilov

2 ay önce 550YTL Fiyatı indirdim!!! :) iPod Video 60GB (Siyah) + Apple iPod Camera Connector + iSkin eVo3 Özel Kılıf Ref. #278394 | Msj.12
volkanjunk
Volkan Aykaç

Evet bunu da aşağıda açıkladım :)
msj 4
"O fiyata acil paraya ihtiyacım olduğu için inmiştim, bugün fotoğraf makinamı sattım, biraz rahatladım, gerçekte düşündüğüm fiyata çıktım. Dün de 650’den başlamıştım, gece geç saatte 580’e inmiştim. Bu dikkatinizden dolayı ve ilginizden dolayı tekrar setin fiyatını 580’e indiriyorum..."

dediğim gibi bugün fotoğraf makinamı 2. el bir fotoğrafçıya sattım o yüzden para açışından rahatladım ve ipod'u 2. elciye satmadım, kendim satmaya karar verdim. Fiyatı da 650 YTL düşünüyordum (dün de öyle başlayıp geç saatlerde 580'e inmiştim) ancak biri dünkü ilandan dolayı uyarınca fiyatı tekrar aşağı çektim. Diğer konuda da beyfendiyle bu mesajların ardından telefonla konuşarak anlaştık ancak ikimizde para konusunda kendi dediklerimize göre anlaşmış olduğumuzu farz ettiğimizden sanırım hiç para konusu geçmedi telefonda, o yüzden böyle bir karmaşa oldu.

Aslında haklısınız biraz karmaşık şekilde anlatmışım her iki ilanda da...

sanırım yazarken konu dağılıyor :)

uyarınız ve yorumunuz için teşekkür ederim.

Saygılar,

FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.