Genel
| 1 hafta önce | Öğrenmenin Yaşı Yoktur Çok hesaplı Canon nasıl alınır.... | Ref. #278279 | Msj.1 |
|---|---|---|
|
byercu
ercüment apo |
Arkadaşlar ben aranızda yeniyim ama inanın çok elit bir
yerdeolduğumun farkındayım oyüzden büyüklerimden ve
yöneticilerimdenözür dileyerek bir başlık açmak istedim. Gereksiz
görülürsesaygıyla karşılarım... Bu mesaj 07.05.2008 23:47 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Öğrenmenin Yaşı Yoktur Çok hesaplı Canon nasıl alınır.... | Ref. #278304 | Msj.2 |
|---|---|---|
|
emredr
mehmet emre yılmaz |
teşekkurler yazınız için ercüment bey, Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Öğrenmenin Yaşı Yoktur Çok hesaplı Canon nasıl alınır.... | Ref. #278417 | Msj.3 |
|---|---|---|
|
byercu
ercüment apo |
Okuduğunuza sevindim teşekkürler ve saygılar... Bu mesaj 08.05.2008 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Öğrenmenin Yaşı Yoktur Çok hesaplı Canon nasıl alınır.... | Ref. #278428 | Msj.4 |
|---|---|---|
|
|
Ercüment bey iyi geceler... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Öğrenmenin Yaşı Yoktur Çok hesaplı Canon nasıl alınır.... | Ref. #278438 | Msj.5 |
|---|---|---|
|
byercu
ercüment apo |
ebay sitesine üye olduğunuzu aradığınız ürünü bulduğunuzu ve onu
aldığınızı var sayıyorum... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Öğrenmenin Yaşı Yoktur Çok hesaplı Canon nasıl alınır.... | Ref. #278458 | Msj.6 |
|---|---|---|
|
byercu
ercüment apo |
Çok hesaplı Canon Nikon v.s nasıl alırım... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Öğrenmenin Yaşı Yoktur Çok hesaplı Canon nasıl alınır.... | Ref. #278469 | Msj.7 |
|---|---|---|
|
dersimli
Zeynel Abidin Dersimli |
Öncelikle; bütün yazdıklarınız çok faydalı , elinize gözünüze
sağlık, teşekkür ederim. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Öğrenmenin Yaşı Yoktur Çok hesaplı Canon nasıl alınır.... | Ref. #278471 | Msj.8 |
|---|---|---|
|
dersimli
Zeynel Abidin Dersimli |
En azından gümrük ile ilgili işe yarar bir link ekleseniz minnettar kalırım. :) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Öğrenmenin Yaşı Yoktur Çok hesaplı Canon nasıl alınır.... | Ref. #278496 | Msj.9 |
|---|---|---|
|
byercu
ercüment apo |
sizin en azından buraya kadar sabırla yazımı okuduğunuzu anlıyorum
ancak söylediğiniz bilgiye ulasmak sadece 30 saniyenizi bile almaz
aslında link istemişsiniz ama ben yazımda cümlemin içinde arama
kriterlerini vermiştim.... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Öğrenmenin Yaşı Yoktur Çok hesaplı Canon nasıl alınır.... | Ref. #278497 | Msj.10 |
|---|---|---|
|
byercu
ercüment apo |
dayanamadım bizi ilgilendiren link tıkladım ctrl+c yaptım hadi
birde ctrl+V yapayım dedim :)) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Öğrenmenin Yaşı Yoktur Çok hesaplı Canon nasıl alınır.... | Ref. #278499 | Msj.11 |
|---|---|---|
|
|
Ercüment bey çok teşekkür ederiz. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Öğrenmenin Yaşı Yoktur Çok hesaplı Canon nasıl alınır.... | Ref. #278505 | Msj.12 |
|---|---|---|
|
byercu
ercüment apo |
Gümrük Yorumum Şudur... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Öğrenmenin Yaşı Yoktur Çok hesaplı Canon nasıl alınır.... | Ref. #278524 | Msj.13 |
|---|---|---|
|
byercu
ercüment apo |
Evet arkadaşlar devam ediyoruz asıl hedefimiz ithalatçı olmak değil
onlara ürün satmak yani ihracat yapmak unutmayalım alacağımız çok
yol var... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Öğrenmenin Yaşı Yoktur Çok hesaplı Canon nasıl alınır.... | Ref. #278531 | Msj.14 |
|---|---|---|
|
byercu
ercüment apo |
arkadaşlar eklemeden geçemeyeceğim bizim formumuzda da diğer
forumlarda da yurt dışından ürün getirme hakkında çok yazı var
ancak...... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Öğrenmenin Yaşı Yoktur Çok hesaplı Canon nasıl alınır.... | Ref. #278565 | Msj.15 |
|---|---|---|
|
erdaltuncer07
Erdal TUNÇER |
Ercüment bey bilgilerinizi bizlerle paylaştığınız ve üşenmeyip bu kadar yazdığınız için teşekkür ediyorum. Ama ben bu yazdıklarınıza değil Türkiye hakkındaki düşüncelerinize hayran oldum umarım herkes sizin bilinç seviyenize kısa zamanda ulaşır. Kurtuluş ancak bundadır. Üretmeden tüketmeye zorlanan toplumlar günün birinde yok olmaya mecburdur. Elimizdeki son kalemiz olan tarım ürünleride yavaş yavaş elimizden kayıp gidiyor. İlk başta tarımı geri kazanıp vakit kaybetmeden gerçek ihracat yapan ülke konumuna gelmeliyiz. Teknoloji ve sanayi ürünlerindede bu böyle hiç birşey için geç kalınmış değildir geç kalan sadece bizim kafalarımızdır. Örnek olarak bu saatten sonra otomobil markası tutmaz diyenler Hundaiye bakabilirler Çinin yeni otomobillerine bakabilirler. Otomobil ihracatı yapıyor gibi gözüksekte bu külliyen yalandır. Böyle bir ihracat yoktur ve sadece göz boyamadan ibarettir. %100 yerli ürün yada en az %70 yerli olmayan bir ürün nasıl ihraç yapılmış sayılabilir. Konunuzu çok dağıtmak istemiyorum.Tekrar teşekkür ederim. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Öğrenmenin Yaşı Yoktur Çok hesaplı Canon nasıl alınır.... | Ref. #278591 | Msj.16 |
|---|---|---|
|
|
Gümrük vergisi konusuna bir ek getireyim.... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Öğrenmenin Yaşı Yoktur Çok hesaplı Canon nasıl alınır.... | Ref. #278606 | Msj.17 |
|---|---|---|
|
dersimli
Zeynel Abidin Dersimli |
%10 gümrük vergisiyle toplam %28 + nakliye oluyor. Bu mesaj 08.05.2008 14:22 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Öğrenmenin Yaşı Yoktur Çok hesaplı Canon nasıl alınır.... | Ref. #278763 | Msj.18 |
|---|---|---|
|
|
paypal sorun çıkarıyor artık.kredi kartım onaylı olmasına rağmen bende kendimi kanıtlamamı istiyor. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Öğrenmenin Yaşı Yoktur Çok hesaplı Canon nasıl alınır.... | Ref. #278766 | Msj.19 |
|---|---|---|
|
byercu
ercüment apo |
arkadaşlar gümrük vergisine takmayalım...... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Öğrenmenin Yaşı Yoktur Çok hesaplı Canon nasıl alınır.... | Ref. #278774 | Msj.20 |
|---|---|---|
|
byercu
ercüment apo |
Ozan arkadaşım kredi kartının ödeme bölümüne yada ekstrenize gelen
(SANAL) normal ekstre beklerseniz hesap kesim tarihinden sonra
gelen ekstrenizde Foruma katılmak için üye olun... |
|

© 2004-2008