FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 2 saat önce
Dijital Teknikler
Etkinlikler
Son: 36 dk. önce
Donanım-Ekipman
Son: 7 dk. önce
Satılık-Alınık
Son: 1 saat önce
Tüketici Köşesi
Foto-Röportaj
Son: 1 hafta önce
OrnitoFoto
Son: 2 hafta önce
Site Hakkında
Son: 20 dk. önce
Karanlık Oda
Son: 1 gün önce
Genel

Genel

1 hafta önce Aperture 2 semineri Ref. #278200 | Msj.1
graf
Ziya Harun Ergenç

FK anasayfada üstte bir reklam var görmüşünüzdür. Aperture 2 Lightroom semineri diye. Bir an evvel kayıt olun gibi bir ibare. Tıkladım ve siteye girdim oradada sınırlı sayıda kişi katılacaktır arayın yerinizi ayırtın diyor. Bende bana yakın olduğu için Ankara Panora'yı seçtim altta yazan telefon numarasını aldım ve aradım. Karşıma çıkan kişiye seminere katılmak istediğimi söyledim o da bana başka bir numara verdi ve orayı arayacaksınız dedi. Tabii biraz garip geldi bu iş için bir telefon numarası veriyorsunuz ve arayana başka bir numara veriyorsunuz. Neyse orayıda aradım ve karşıma çıkan kişiye seminere kayıt yaptırmak istediğimi söyledim. Bana kayıt olmadığını o gün orda olmamın yeterli olacağını söyledi. Ben de bakın siteye koymuşsunuz sınırlı adette diyorsunuz, hemen arayın yerinizi ayırtın diye ikaz ediyorsunuz dedim. Bana, onu katılımı arttırmak için yapıyoruz siz o gün gelin girin kaç kişi gelirki zaten dedi :) Yani arkadaşlar Adobe ve mac Türkiye'ye ayak uydurmuşlar boşuna arayıp telefon parasından olmayın o gün verilen adrese gidin yeter.

Foruma katılmak için üye olun...

Son Projelerimiz
Negatif.com
Sinemalar.com
Doviz.com
Tüm Liste
FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.