Dijital Teknikler
| 1 hafta önce | PHOTOSHOP Görsel Eğitim (Videolu Anlatım) | Ref. #278015 | Msj.2 |
|---|---|---|
|
algebram
kemal metin |
emek vermişsiniz, çok teşekkürler. saygılar Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | PHOTOSHOP Görsel Eğitim (Videolu Anlatım) | Ref. #278032 | Msj.3 |
|---|---|---|
|
|
Teşekkürler... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | PHOTOSHOP Görsel Eğitim (Videolu Anlatım) | Ref. #278145 | Msj.4 |
|---|---|---|
|
norax
yaşasın oğuzhan
|
Çok teşekkürler benim gibi yeni öğrenmeye başlayanlar riçin Bu mesaj 07.05.2008 12:14 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | PHOTOSHOP Görsel Eğitim (Videolu Anlatım) | Ref. #278167 | Msj.5 |
|---|---|---|
|
Chiris
Emre ÖZIRMAK |
Yo hayır dosyaları ziplerken sifrelemedim.. Direk indirdikten sonra açabilirsiniz... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | PHOTOSHOP Görsel Eğitim (Videolu Anlatım) | Ref. #278168 | Msj.6 |
|---|---|---|
|
istenmakali
eser istenmakalı |
Çok teşekkürler, emek vermişsiniz Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | PHOTOSHOP Görsel Eğitim (Videolu Anlatım) | Ref. #278190 | Msj.7 |
|---|---|---|
|
|
Tam da kurguya başlamışken iyi oldu bu, teşekkürler... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | PHOTOSHOP Görsel Eğitim (Videolu Anlatım) | Ref. #278328 | Msj.8 |
|---|---|---|
|
bircanefe
bircan yarıcı |
cok tesekkürler....paylasımınız için.. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | PHOTOSHOP Görsel Eğitim (Videolu Anlatım) | Ref. #278360 | Msj.9 | |
|---|---|---|---|
|
|
İlkini indirdim ama şu ekte görülen uyarıyı yapmadan edemeyeceğim... Foruma katılmak için üye olun...
|
||
| 1 hafta önce | PHOTOSHOP Görsel Eğitim (Videolu Anlatım) | Ref. #278389 | Msj.10 |
|---|---|---|
|
Chiris
Emre ÖZIRMAK |
Bu uyarı dikkatimi çekmemişti... Burda birtek telif hakkı ki bunuda sahsi bi isme malederek çıkar sağlamak ve bu durumdan içerik sahibi dışındaki kurum yada kuruluşların maddi yönden tek taraflı çıkar sağlaması durumunda yasal süreç ciğnenir .. Bir örnek vermek gerekirse VCD filmler üzerinde kiralanması yasaktır uyarısı vardır buna rağmen yasal açıklıktan ötürü korsan olmadığı sürece üzerinde yaldızlı bandrolü olduğu müddetçe kiralanabiliyor.. Benim elimdeki cdlerde vergisi kesilmiş orjinal cdlerdir... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | PHOTOSHOP Görsel Eğitim (Videolu Anlatım) | Ref. #278393 | Msj.11 |
|---|---|---|
|
|
Ben hiç şikayetçi değilim zaten ;) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | PHOTOSHOP Görsel Eğitim (Videolu Anlatım) | Ref. #278401 | Msj.12 |
|---|---|---|
|
Chiris
Emre ÖZIRMAK |
orada belitilen diğer bir ayrıntıyada açıklık getiriyim ki
kimsenin Bu mesaj 07.05.2008 23:10 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | PHOTOSHOP Görsel Eğitim (Videolu Anlatım) | Ref. #278470 | Msj.13 |
|---|---|---|
|
Ndn
Nadine DaCosta |
paylaşım için teşekkürler. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | PHOTOSHOP Görsel Eğitim (Videolu Anlatım) | Ref. #278543 | Msj.14 |
|---|---|---|
|
Jellygoose
Gökay Çatak |
ilk dosyayı indirdim fakat rar ı actıgımda error verio? Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | PHOTOSHOP Görsel Eğitim (Videolu Anlatım) | Ref. #278545 | Msj.15 |
|---|---|---|
|
antique
türkay yılmaz |
ben hepsini indirdim, Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | PHOTOSHOP Görsel Eğitim (Videolu Anlatım) | Ref. #278547 | Msj.16 |
|---|---|---|
|
Chiris
Emre ÖZIRMAK |
Jellygoose ; Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | PHOTOSHOP Görsel Eğitim (Videolu Anlatım) | Ref. #278548 | Msj.17 |
|---|---|---|
|
Jellygoose
Gökay Çatak |
4 rar dosyasını da indirdigimizde acılıyor yani? Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | PHOTOSHOP Görsel Eğitim (Videolu Anlatım) | Ref. #278549 | Msj.18 |
|---|---|---|
|
|
Ben indirip Daemon'a takıp içlerinden sadece videoları kopyaladım
gerisini sildim. Toplam 237 video dosyası var ve 2.93GB
tutuyor. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | PHOTOSHOP Görsel Eğitim (Videolu Anlatım) | Ref. #278550 | Msj.19 |
|---|---|---|
|
Chiris
Emre ÖZIRMAK |
antique; Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | PHOTOSHOP Görsel Eğitim (Videolu Anlatım) | Ref. #278551 | Msj.20 |
|---|---|---|
|
antique
türkay yılmaz |
Çağatay, indirilen dosya 2GB tutuyor ama açtıktan sonra ve aynen
senin gibi gereksizleri sildikten sonra sadece videoları tuttuktan
sonra :) 2.93GB görünüyor bende de.. Foruma katılmak için üye olun... |
|

© 2004-2008