Dijital Teknikler
| 1 hafta önce | RAW ı PS ten başka hangı programla işleyebilirim? | Ref. #277907 | Msj.1 |
|---|---|---|
|
emredr
mehmet emre yılmaz |
cs var cs3 var ama 2 sıde fujı 6500 umle çektiğim fotoları açmıyor
guncellememe rağmen bende sıkıldım ps le uğraşmaktan zate ntemel
ayarları yapıyorum o yuzden hangı programı kullanabılırım?? Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | RAW ı PS ten başka hangı programla işleyebilirim? | Ref. #277912 | Msj.2 |
|---|---|---|
|
teodoros
Fatih DÜZGÖREN |
Burdan indirin: Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | RAW ı PS ten başka hangı programla işleyebilirim? | Ref. #277920 | Msj.3 |
|---|---|---|
|
emredr
mehmet emre yılmaz |
üstad buyuksıun halloldu atrık cs3 açıyor benım raw ları! Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | RAW ı PS ten başka hangı programla işleyebilirim? | Ref. #277927 | Msj.4 |
|---|---|---|
|
teodoros
Fatih DÜZGÖREN |
Kolay gelsin ;) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | RAW ı PS ten başka hangı programla işleyebilirim? | Ref. #278066 | Msj.5 |
|---|---|---|
|
|
En temel ayarları yaptığınızı belirtiğiniz için size Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | RAW ı PS ten başka hangı programla işleyebilirim? | Ref. #278114 | Msj.6 |
|---|---|---|
|
omur
|
Ücretsiz mi? Lütfen link verin..... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | RAW ı PS ten başka hangı programla işleyebilirim? | Ref. #278118 | Msj.7 |
|---|---|---|
|
|
Msj.6 Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | RAW ı PS ten başka hangı programla işleyebilirim? | Ref. #278157 | Msj.8 |
|---|---|---|
|
jander
Deniz Kumral |
Canon kullaniyorum ve Nikon kullanan arkadaslarim da benzer
sorunlar yasiyorlar: Adobe Lightroom 'da da kullanilan Adobe
Camera Raw plugin fotograflarin renklerini bir sekilde bozuyor.
Kendince bir renk ayari mi yapiyor nedir, kapatmanin da bir yolunu
bulamadik, fotograflar her sarimsi/yesilimsi oluyor. Bu ozellikle
beyaz arka planda cekilen urun cekimlerinde oldu. Onun icin Adobe
urunlerini Raw isleme konusunda pek tavsiye etmiyorum. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | RAW ı PS ten başka hangı programla işleyebilirim? | Ref. #278161 | Msj.9 | ||
|---|---|---|---|---|
|
mrt_yln
Murat Yalın |
Sanırım benim aşağıdaki linkte cevapsız kalan sorumun cevabı da
bu Bu mesaj 07.05.2008 13:39 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun...
|
|||
| 1 hafta önce | RAW ı PS ten başka hangı programla işleyebilirim? | Ref. #278298 | Msj.10 | |||
|---|---|---|---|---|---|
|
mrt_yln
Murat Yalın |
Arkadaşlar az önce tamamen tesadüfi bir şekilde yukarıda bahsedilen
sorunun çözümünü sanırım buldum. Bu mesaj 07.05.2008 18:57 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun...
|
||||
| 1 hafta önce | RAW ı PS ten başka hangı programla işleyebilirim? | Ref. #278320 | Msj.11 |
|---|---|---|
|
jander
Deniz Kumral |
selam murat, Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | RAW ı PS ten başka hangı programla işleyebilirim? | Ref. #278361 | Msj.12 |
|---|---|---|
|
Suu
Aras Havıters |
takipteyim Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 3 gün önce | RAW ı PS ten başka hangı programla işleyebilirim? | Ref. #280890 | Msj.13 |
|---|---|---|
|
NewLine
Oğuzhan Güngör |
Fatih bey bendede cs2 war verdiğiniz link deki dosyayı indirdim ve dediğiniz yere attım ama Unable to use the Camera Raw plug-in. It is not compatible with this version of Photoshop diye bi hata verdi yardım edebilirmisiniz ? Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 3 gün önce | RAW ı PS ten başka hangı programla işleyebilirim? | Ref. #280939 | Msj.14 |
|---|---|---|
|
|
Ben LightRoom ve DPP ikilisini bazi fotograflar icin deneyip Bu mesaj 13.05.2008 17:55 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 3 gün önce | RAW ı PS ten başka hangı programla işleyebilirim? | Ref. #280951 | Msj.15 |
|---|---|---|
|
Suu
Aras Havıters |
DPP'de topluca convert varmı? veya keskinlik? Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 3 gün önce | RAW ı PS ten başka hangı programla işleyebilirim? | Ref. #280962 | Msj.16 |
|---|---|---|
|
|
dppde iki tane keskinkik, saturasyon vs. verilen yer var. Birisi
ayni makinadaki secenekler ve mesela keskinligi 6-7 basamakla
artirabiliyorsunuz. Diger bir tabda da daha ayrintili keskinlik,
parlaklik, vs. degistirebiliyorsunuz. Ben ikinci kismi daha
basarili buldum. Bu mesaj 13.05.2008 19:09 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|

© 2004-2008