Karanlık Oda
| 1 hafta önce | izmir de dia film ve cross process yapan stüdyo | Ref. #277672 | Msj.1 |
|---|---|---|
|
bezginbekir
can geylan |
daha bir hafta olmadı elime smena 35 geçeli ama şimdiden xpro işlemi yapmazsam pekte bi anlamı olmucağını anlamış bulunmaktayım. yaklaşık 20 yere sordum ne dia film satıyolar nede dia filmi negatif banyoda yıkıyorlar.. anlamadım gittim. bi kaç kişi "ben yaptırıyorum heryerde" diyor. yaşımdan mıdır nedir anlamadım gitti hiç bir stüdyo kabul etmiyor, bahaneleri ya banyoyu bozar oluyor yada bilmiyoruz o işlemi oluyor. izmirli arkadaşlar yardımcı olabilirse çok mutlu olurum. çıldırmak üzereyim lakin :) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | izmir de dia film ve cross process yapan stüdyo | Ref. #277689 | Msj.2 |
|---|---|---|
|
Kursun
R. Ahmet Kurşun |
Son olarak ne zaman yaptırdım hatırlamıyorum ama Alsancak’ta Bu mesaj 06.05.2008 16:56 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | izmir de dia film ve cross process yapan stüdyo | Ref. #277866 | Msj.3 |
|---|---|---|
|
bezginbekir
can geylan |
ne kadar uğraşsamda o tonları veremiyorum. ya en iyi verimi lomo lca ile alıyosun, bende bir iki hafta içinde alıcam ancak -pro yaptırabilirmiyim bilmiyorum işte. gene de sağolun. gider yalçınlardan dia alırım bu hafta. ;) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | izmir de dia film ve cross process yapan stüdyo | Ref. #277871 | Msj.4 |
|---|---|---|
|
ermanmen
|
Dia banyosunu sadece saat kulesinin oradaki foto ışık yapıyor...ama daha once yapmamıs hicbir dukkan bulasmaz bu ise-korkarlar Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | izmir de dia film ve cross process yapan stüdyo | Ref. #277873 | Msj.5 |
|---|---|---|
|
bezginbekir
can geylan |
ya ben dia banyosu istemiyorum :D dia'ya negatif banyosu uygulucak bi stüdyo arıyorum. yani normalde e-8 de yıkanması gereken dia'yı c-41'de yıkamalarını istiyorum ama yapmıyolar ;) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | izmir de dia film ve cross process yapan stüdyo | Ref. #277895 | Msj.6 |
|---|---|---|
|
|
slayt filmin üzerine Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | izmir de dia film ve cross process yapan stüdyo | Ref. #277898 | Msj.7 |
|---|---|---|
|
Kursun
R. Ahmet Kurşun |
Laboratuarlar tamamen haksız değiller. Neticede o makineleri
kullanıyorlar, kimya mühendisi değiller, farklı film yıkamanın
solüsyonlarda kimyasal kirlilik veya reaksiyon yaratıp
yaratmayacağını bilemezler. Filmlerini kendilerine emanet eden
diğer müşterilerine karşı da sorumlulukları var. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | izmir de dia film ve cross process yapan stüdyo | Ref. #277909 | Msj.8 |
|---|---|---|
|
bezginbekir
can geylan |
valla öneriniz çok mantıklı geldi. en son çözüm yolu olarak bunu deneyebilirim :) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | izmir de dia film ve cross process yapan stüdyo | Ref. #277910 | Msj.9 |
|---|---|---|
|
bezginbekir
can geylan |
güzel sanatlarda okumuyorum sayısal öğrencisiyim hatta.
karanlık Bu mesaj 06.05.2008 23:18 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | izmir de dia film ve cross process yapan stüdyo | Ref. #277916 | Msj.10 |
|---|---|---|
|
|
çapraz işlemenin banyo solüsyonuna olumsuz yönde etkisi olup
olmadığını bilmemekle birlikte, Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | izmir de dia film ve cross process yapan stüdyo | Ref. #277918 | Msj.11 |
|---|---|---|
|
bezginbekir
can geylan |
keşke... en mantıklısı da o zaten. ama elden gelen bişey yok. şimdi
kursuna gitmek istesem aylık 150 milyon diyorlar, bunun
malzemeleriydi şuydu buydu, çok pahalıya patlıyo, en azından bi
öğrenci için. filmli makine yeterince masraflıyken bide banyoyuda
kendim yapmaya kalkışırsam altından kalkamam. işte o yüzden en
fazla üniversite de diyorum. gerçi şimdi siz çalışıyosunuz diye
aklıma geldi, yazın bi stüdyo da çırak olarakmı çalışsam acaba :D
neyse. ben gerçektende iyi tab ettiren bi stüdyo bulup onları
kandırma yada ikna etme çabasına gireyim bu hafta sonu. cevap
yazdığınız için teşekkürler. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | izmir de dia film ve cross process yapan stüdyo | Ref. #277944 | Msj.12 |
|---|---|---|
|
Kursun
R. Ahmet Kurşun |
Can, Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | izmir de dia film ve cross process yapan stüdyo | Ref. #277950 | Msj.13 |
|---|---|---|
|
Kursun
R. Ahmet Kurşun |
Sayın adaşım, sadece takılmak istedim. Yazını okurken efkarlandım, ben bu filmi daha önce gördüm diye de düşündüm :) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | izmir de dia film ve cross process yapan stüdyo | Ref. #277953 | Msj.14 |
|---|---|---|
|
|
ooof oof Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | izmir de dia film ve cross process yapan stüdyo | Ref. #277973 | Msj.15 |
|---|---|---|
|
xaja
Emre Küheylan |
alsancak'ta refo color c-41 banyosu yapıyor sanırım... bir sorun
isterseniz. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | izmir de dia film ve cross process yapan stüdyo | Ref. #277992 | Msj.16 |
|---|---|---|
|
bezginbekir
can geylan |
çok sağol. hafta sonu gidp sorarım ;) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | izmir de dia film ve cross process yapan stüdyo | Ref. #278080 | Msj.17 |
|---|---|---|
|
ermanmen
|
Merakla bekliyorum ben de , ama filmi degil yapıp yapmayacakalrını:) kimsenin yanasacagını dusunmuyorum..İzmirde bir tek baskısından ve banyosundan memnun oldugum yer cankayadaki Foto Murat.. En son onlarda dandik bi fd lensi 40ytl ye satmaya calıstılar-donusturup ef de kullanırmısım:):) ben:enayi:) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | izmir de dia film ve cross process yapan stüdyo | Ref. #278271 | Msj.18 |
|---|---|---|
|
nerazzuri
Mehmet İmer |
peki refo da v.s dia banyosu fiyatları ne alemde? Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | izmir de dia film ve cross process yapan stüdyo | Ref. #278289 | Msj.19 |
|---|---|---|
|
ermanmen
|
10ytl foto ışıkta.. refo sanırım 15 idi.. Ancak refo istanbula yolluyor bir haftada geliyor diye biliyorum Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | izmir de dia film ve cross process yapan stüdyo | Ref. #278318 | Msj.20 |
|---|---|---|
|
Kursun
R. Ahmet Kurşun |
Erman Bey, Foruma katılmak için üye olun... |
|

© 2004-2008