Ben de geliyorum oleyyyyyyyyyyyyyyyyy. Adımı ekledim listeye...
Görüşmek üzere,
Sevgiyle kalınız.
Foruma katılmak için üye olun...
Merhaba Sevgili Hasan;
Liste tutulmaya başladı sanırım forumda bunu farketmedin...
Bu mesaj 13.05.2008 tarihinde değiştirildi.
şimdi tamamda abi piknik nerede olacak, okunanlara göre piknik
emirganda olacak :S biraz daha bilgilendirirsen bizi ve yenileri
daha iyi olur ;)
saygılar...
Merhaba Sevgili Uğur;
Buluşma noktamız her zamanki gibi pazar sabahı Saat 10.00
da"Emirgan Çınar Altı" olacaktır. Toplandıktan sonra piknik alanı
olarak Belgrad Ormanına gideceğiz.
Sevgi ve Saygılarımla...
Biz de Geliyoruz Dostlar...
Görüşmek dileğiyle bir de bayan misafirimle...
Sevgilerle kalın...
merhaba arkadaşlar
adımızı listeye eklemiştik ama o haftasonu kayınvalidemler
geliyormuş, dolayısıyla biz gelemeyeceğiz bu seneki pikniğe..
ismimizi de listeden çıkartıyorum şimdi
size şimdiden iyi eğlenceler
sevgiler
Selamlar
istanbul fk grubunda ilk deneyimim olacak :))))) eh bundan
sonra
onbaşı oluruz artık:)))
Hadi hayırlısı Diyerek listeye eklendim ben de
Sizler ile tanışmak bana büyük mutluluk verecektir.
Sabırsızlıkla
bekleyeceğim pazarı
Merhaba ;
İlk defa katılıcam bende ama... Bu etkinlik kaça kadar sürecek
tahminen ???
Merhaba Özge Hanım;
Sizide aramızda görmekten mutlu olacağız. Kaça kadar süreceği beli
olmaz siz nekadar kalmak isterseniz okadar kalabilirsiniz. Sevgi ve
Saygılarımla...
herhangi bir aksilik çıkmazsa bende geliyorum :)
çok güzel bir etkinlik olucak
Geçmiştekileri çok eğlenceli geçen bu pikniğe katılmak istiyordum, listeye adımı da eklemiştim ancak aynı gün kardeşimin askerden döneceğini öğrendim. Bu yüzden malesef bu sefer pikniğe katılamayacağım. Size iyi eğlenceler diliyorum.
Evet Dostlar bende piknige geliyorum insallah guzel bir gun olacak herkeze simdiden iyi eylenceler
Merhaba Sevgili Dostlar;
18 Mayıs 2008 Pazar günü Pikniğimizi yapmaya karar veridiksizsevgili dostlarımızı Geleneksel Pikniğimize bekliyoruz.
Buluşma noktamız her zamanki gibi pazar sabahı Saat 10.00da"Emirgan Çınar Altı" olacaktır...
Piknik Menüsü;
Izgara Köfte ve Sucuk...
Piyaz ve Çoban Salata...
Su Böreği ve Çay + Tatlı...
Kişi Başı Ücret: 15 YTL
Geleneksel FK-İstanbul Pikniği Katılımcı Listesi...
Diğer buluşmalarda olduğu gibi Katılımcı Listemizi buradakargaşayapmaması için fkistanbul.com adresimizde tutacağız.
Geziye katılmak isteyenler lütfenisimlerinihttp://www.fkistanbul.com/liste19 adresindeki KatılımcıListesineekleyebilirler.
Listeye ekleyipte katılamayacakları belli olanlar da SonKatılımTarihi; 16 Mayıs 2008 Cuma gününe kadar yine kolaycalistedenadlarını çıkartabilirler. Tabi bunları yapabilmekiçinfkistanbul.com sitesine üye olmanız gerekmektedir...
Küçük Bir Hikaye;
Aslında Fk.Istanbul buluşmaları gerçekten hikayesi yazılacak veçoksatacak bir kitap gibidir iyisi ve kötüsüyle acısı vetatlısıylaçok şeyler yaşanmıştır güzel dostuklara güzelarkadaşlıklara vehata sonu hüsran ve evliliğe giden yolculuklarıvardır. Kısacasıasker ocağına benzer rütbeliler vardır çavuşlarvardır onbaşılar, erler ve çaylaklar ama sonuçta hepsi aynır.Tecrübeliler bir kademeüstedir forumu açar fikirler sunar ve bugezilere ön ayak olurlaronlar faklımıdır hayır sadece fotoğrafcıdıreşittir bir artı birdeeksi gibidir. Kiminin 30 yıllık bir tecrübesivardır kiminin birgünlüktür ve FotoKritik üyesidir. Gezi formuhaftalar öncesi açılıryer belirlenir listelemeler yapılır forumsohbetleri olur taki gezigününe son bir gün kalaya kadar heyecandevam etmektedir yarınbüyük gün yarın buluşma günüdür o geceuykular kaçar ve sabah olurevden çıkılır buluşma noktasına gelinirçavuş seslenir toplanınarkadaşlar diye çaylaklar ilk başta çekinirne olacak diye bakartedirgin gözlerle çavuş merhaba arkadaşlar dergezimize bu noktadanbaşlayacağız bu noktadan bitireceğiz çaylakofff zor sınavıatlattık korkacak bişey yokmuş der acemi çaylağabiri yaklaşırilkmi der evet ilk kez geliyorum der iyi afferimdevamı gelir derhımmm der çaylak nasıl? diye sorar zaman der evet ozaman çabukgelir artık kaynaşmıştır elinde makinesi savunmayageçmiştirgördüğünü çekmeye başlar bak ben bunu vurdum pardon çektimnasılder ooo süper der uzman çavuş sende iş var der gez gözarpacıksende mükemmel der koltuğu kabarır çaylağın ve ben artıkonbaşıoldum der kademe yükselmeye başlar ve çavuşluk rütbesi içinbirsonraki gezi gününü bekler paylaşımlar başlar çekmiş olduğufotolarilk başlarda puan almaz ve sinir olur dost ahbap çavuşlarıyine üstmertevededir ve puanlar yüksek olmaya devam eder bizimonbaşı hırsyabar ve çavuş rütbesi alabilmek için çok çalışır veartık çavuşolmuştur yeni gezilerde çaylaklara bilgilerini sunmayabaşlarçaylak diyorum diye sakın kızmayın bu sadecehikayeninkahramanlarıdır. Güzel dostluklara ev sahipliği yapanFotoKritikaileside vardır gecelerini gündüzlerini bizler içinvermişlerdironları da bu hikayenin içine almakta fayda vardır onlarolmasaydıonların bu emekleri olmasaydı bu güzelikler olmazdı. Buyüzdenfkistanbul gezileri keyiflidir ve dostluklara ilk adımiçinbulunmaz bir fırsattır.
İlk kez geliyorum ben dışalanırmıyım demek bizim kuralımızdayokturgeleceksin göreceksin ve kendin karar vereceksin demek enmantıklıve doğru olandır.
Not: Fkistanbul henüz ilacı bulunmamış bir hastalıktır.Dikkatliolmakta fayda vardır...
Geçmişe bir yolculuk yapalım ve fkistanbul gezilerinasılmışgörelim?
Fkistanbul: http://www.fotomuzik.com/fkistanbul.wvx
Sevgi ve Saygılarımla...
Bu mesaj 05.05.2008 11:43 tarihinde değiştirildi.