FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 1 saat önce
Dijital Teknikler
Son: 45 dk. önce
Etkinlikler
Son: 21 dk. önce
Donanım-Ekipman
Son: 1 dk. önce
Satılık-Alınık
Son: 15 dk. önce
Tüketici Köşesi
Son: 14 saat önce
Foto-Röportaj
Son: 6 gün önce
OrnitoFoto
Son: 1 hafta önce
Site Hakkında
Son: 11 dk. önce
Karanlık Oda
Son: 20 dk. önce
Genel
Son: 1 saat önce

Etkinlikler

1 hafta önce GELENEKSEL FK-İSTANBUL PIKNIGI 18 MAYIS 2008 PAZAR Ref. #277038 | Msj.1
EliteTurk
Uğur Hepdarcan

Merhaba Sevgili Dostlar;

18 Mayıs 2008 Pazar günü Pikniğimizi yapmaya karar veridik sizsevgili dostlarımızı Geleneksel Pikniğimize bekliyoruz.
Buluşma noktamız her zamanki gibi pazar sabahı Saat 10.00 da"Emirgan Çınar Altı" olacaktır...

Piknik Menüsü;

Izgara Köfte ve Sucuk...
Piyaz ve Çoban Salata...
Su Böreği ve Çay + Tatlı...

Kişi Başı Ücret: 15 YTL

Geleneksel FK-İstanbul Pikniği Katılımcı Listesi...
Diğer buluşmalarda olduğu gibi Katılımcı Listemizi burada kargaşayapmaması için fkistanbul.com adresimizde tutacağız.

Geziye katılmak isteyenler lütfen isimlerinihttp://www.fkistanbul.com/liste19 adresindeki Katılımcı Listesineekleyebilirler.

Listeye ekleyipte katılamayacakları belli olanlar da Son KatılımTarihi; 16 Mayıs 2008 Cuma gününe kadar yine kolayca listedenadlarını çıkartabilirler. Tabi bunları yapabilmek içinfkistanbul.com sitesine üye olmanız gerekmektedir...

Küçük Bir Hikaye;

Aslında Fk.Istanbul buluşmaları gerçekten hikayesi yazılacak ve çoksatacak bir kitap gibidir iyisi ve kötüsüyle acısı ve tatlısıylaçok şeyler yaşanmıştır güzel dostuklara güzel arkadaşlıklara vehata sonu hüsran ve evliliğe giden yolculukları vardır. Kısacasıasker ocağına benzer rütbeliler vardır çavuşlar vardır onbaşılar, erler ve çaylaklar ama sonuçta hepsi aynır. Tecrübeliler bir kademeüstedir forumu açar fikirler sunar ve bu gezilere ön ayak olurlaronlar faklımıdır hayır sadece fotoğrafcıdır eşittir bir artı birdeeksi gibidir. Kiminin 30 yıllık bir tecrübesi vardır kiminin birgünlüktür ve FotoKritik üyesidir. Gezi formu haftalar öncesi açılıryer belirlenir listelemeler yapılır forum sohbetleri olur taki gezigününe son bir gün kalaya kadar heyecan devam etmektedir yarınbüyük gün yarın buluşma günüdür o gece uykular kaçar ve sabah olurevden çıkılır buluşma noktasına gelinir çavuş seslenir toplanınarkadaşlar diye çaylaklar ilk başta çekinir ne olacak diye bakartedirgin gözlerle çavuş merhaba arkadaşlar der gezimize bu noktadanbaşlayacağız bu noktadan bitireceğiz çaylak offf zor sınavıatlattık korkacak bişey yokmuş der acemi çaylağa biri yaklaşırilkmi der evet ilk kez geliyorum der iyi afferim devamı gelir derhımmm der çaylak nasıl? diye sorar zaman der evet o zaman çabukgelir artık kaynaşmıştır elinde makinesi savunmaya geçmiştirgördüğünü çekmeye başlar bak ben bunu vurdum pardon çektim nasılder ooo süper der uzman çavuş sende iş var der gez göz arpacıksende mükemmel der koltuğu kabarır çaylağın ve ben artık onbaşıoldum der kademe yükselmeye başlar ve çavuşluk rütbesi için birsonraki gezi gününü bekler paylaşımlar başlar çekmiş olduğu fotolarilk başlarda puan almaz ve sinir olur dost ahbap çavuşları yine üstmertevededir ve puanlar yüksek olmaya devam eder bizim onbaşı hırsyabar ve çavuş rütbesi alabilmek için çok çalışır ve artık çavuşolmuştur yeni gezilerde çaylaklara bilgilerini sunmaya başlarçaylak diyorum diye sakın kızmayın bu sadece hikayeninkahramanlarıdır. Güzel dostluklara ev sahipliği yapan FotoKritikaileside vardır gecelerini gündüzlerini bizler için vermişlerdironları da bu hikayenin içine almakta fayda vardır onlar olmasaydıonların bu emekleri olmasaydı bu güzelikler olmazdı. Bu yüzdenfkistanbul gezileri keyiflidir ve dostluklara ilk adım içinbulunmaz bir fırsattır.

İlk kez geliyorum ben dışalanırmıyım demek bizim kuralımızda yokturgeleceksin göreceksin ve kendin karar vereceksin demek en mantıklıve doğru olandır.

Not: Fkistanbul henüz ilacı bulunmamış bir hastalıktır. Dikkatliolmakta fayda vardır...

Geçmişe bir yolculuk yapalım ve fkistanbul gezileri nasılmışgörelim?
Fkistanbul: http://www.fotomuzik.com/fkistanbul.wvx

Sevgi ve Saygılarımla...

Bu mesaj 05.05.2008 11:43 tarihinde değiştirildi.

Foruma katılmak için üye olun...

1 hafta önce GELENEKSEL FK-İSTANBUL PIKNIGI 18 MAYIS 2008 PAZAR Ref. #277050 | Msj.2
haszut
Zuhal Saltabaş

Ben de geliyorum oleyyyyyyyyyyyyyyyyy. Adımı ekledim listeye...

Görüşmek üzere,
Sevgiyle kalınız.

1 hafta önce GELENEKSEL FK-İSTANBUL PIKNIGI 18 MAYIS 2008 PAZAR Ref. #277053 | Msj.3
dygm
özcan çeltikli

bahar geldi, yaz geldi..:)
eğlence zamanı şimdi.

1 hafta önce GELENEKSEL FK-İSTANBUL PIKNIGI 18 MAYIS 2008 PAZAR Ref. #277077 | Msj.4
Cey_hun
Ceyhun Gökalp

Geliriz inş.. :)

6 gün önce GELENEKSEL FK-İSTANBUL PIKNIGI 18 MAYIS 2008 PAZAR Ref. #277152 | Msj.5
terasus
Hasan Tahsin Boz

ben de geliyorum, liste yapilirsa adim yazilsin.

6 gün önce GELENEKSEL FK-İSTANBUL PIKNIGI 18 MAYIS 2008 PAZAR Ref. #277185 | Msj.6
EliteTurk
Uğur Hepdarcan

Merhaba Sevgili Hasan;
Liste tutulmaya başladı sanırım forumda bunu farketmedin...

Katılımcı Üye Sayısı: 10, Toplam Misafir Sayısı: 3, Toplam Katılımcı Sayısı: 13

Diğer buluşmalarda olduğu gibi Katılımcı Listemizi burada kargaşayapmaması için fkistanbul.com adresimizde tutacağız.

Geziye katılmak isteyenler lütfen isimlerini http://www.fkistanbul.com/liste19 adresindeki Katılımcı Listesineekleyebilirler.

Listeye ekleyipte katılamayacakları belli olanlar da Son KatılımTarihi; 16 Mayıs 2008 Cuma gününe kadar yine kolayca listedenadlarını çıkartabilirler. Tabi bunları yapabilmek içinfkistanbul.com sitesine üye olmanız gerekmektedir...

6 gün önce GELENEKSEL FK-İSTANBUL PIKNIGI 18 MAYIS 2008 PAZAR Ref. #277413 | Msj.7
foto_ugur
Uğur Eren

şimdi tamamda abi piknik nerede olacak, okunanlara göre piknik emirganda olacak :S biraz daha bilgilendirirsen bizi ve yenileri daha iyi olur ;)

saygılar...

6 gün önce GELENEKSEL FK-İSTANBUL PIKNIGI 18 MAYIS 2008 PAZAR Ref. #277414 | Msj.8
EliteTurk
Uğur Hepdarcan

Merhaba Sevgili Uğur;
Buluşma noktamız her zamanki gibi pazar sabahı Saat 10.00 da"Emirgan Çınar Altı" olacaktır. Toplandıktan sonra piknik alanı olarak Belgrad Ormanına gideceğiz.
Sevgi ve Saygılarımla...

6 gün önce GELENEKSEL FK-İSTANBUL PIKNIGI 18 MAYIS 2008 PAZAR Ref. #277432 | Msj.9
nimfea
Neslihan Yazıcılar

Biz de Geliyoruz Dostlar...

Görüşmek dileğiyle bir de bayan misafirimle...

Sevgilerle kalın...

6 gün önce GELENEKSEL FK-İSTANBUL PIKNIGI 18 MAYIS 2008 PAZAR Ref. #277436 | Msj.10
CihanULUSOY
Cihan ULUSOY

Umarım Türkiye’ de olabilirim o tarihte. Olursam geliyorum.

5 gün önce GELENEKSEL FK-İSTANBUL PIKNIGI 18 MAYIS 2008 PAZAR Ref. #278119 | Msj.11
furkipam
pamir tunga

harıka bır calısma olmus emegınıze saglık

4 gün önce GELENEKSEL FK-İSTANBUL PIKNIGI 18 MAYIS 2008 PAZAR Ref. #278259 | Msj.12
kemalkestelli
Kemal Kestelli

merhaba arkadaşlar
adımızı listeye eklemiştik ama o haftasonu kayınvalidemler geliyormuş, dolayısıyla biz gelemeyeceğiz bu seneki pikniğe.. ismimizi de listeden çıkartıyorum şimdi
size şimdiden iyi eğlenceler
sevgiler

4 gün önce GELENEKSEL FK-İSTANBUL PIKNIGI 18 MAYIS 2008 PAZAR Ref. #278514 | Msj.13
OLYMPUS_TURKIYE

Bizde orda olacağız:)

3 gün önce GELENEKSEL FK-İSTANBUL PIKNIGI 18 MAYIS 2008 PAZAR Ref. #279058 | Msj.14
msertan

Cevap alamadım, yanıtlarsanız sevinirim, Emirgan’dan Belgrat Ormanları’na nasıl gidiyoruz, minibüs, otobüs vb.mi kiralanıyor? direkt Belgrat ormanında buluşabiliyormuyuz?

Bu mesaj 11.05.2008 08:08 tarihinde değiştirildi.

3 gün önce GELENEKSEL FK-İSTANBUL PIKNIGI 18 MAYIS 2008 PAZAR Ref. #279079 | Msj.15
ALYAZMALIM
BEYHAN DİLEK ERSOZ

Ah ben izmirdeyim :((( benim yerimede eğlenin :’(

2 gün önce GELENEKSEL FK-İSTANBUL PIKNIGI 18 MAYIS 2008 PAZAR Ref. #279238 | Msj.16
yarisci

Bende geliyorum
Kaydederseniz sevinirim
Meftun KUTLU

2 gün önce GELENEKSEL FK-İSTANBUL PIKNIGI 18 MAYIS 2008 PAZAR Ref. #279253 | Msj.17
EliteTurk
Uğur Hepdarcan

Katılımcı Üye Sayısı: 30, Toplam Misafir Sayısı: 11, Toplam Katılımcı Sayısı: 41

Geziye katılmak isteyenler lütfen isimlerini http://www.fkistanbul.com/liste19 adresindeki Katılımcı Listesineekleyebilirler.

2 gün önce GELENEKSEL FK-İSTANBUL PIKNIGI 18 MAYIS 2008 PAZAR Ref. #279328 | Msj.18
denizfeneri68
Sibel KOCAMAN

yaaaaaaaaaaaaaaa o zaman Dramalılar gecesi için Düğüncübaşı köyünde olmam gerek, saatler uyarsa oradayım...
uymazsa herkese KOCANMAN sevgiler...

2 gün önce GELENEKSEL FK-İSTANBUL PIKNIGI 18 MAYIS 2008 PAZAR Ref. #279335 | Msj.19
VENTAY
levent oktay

Selamlar
istanbul fk grubunda ilk deneyimim olacak :))))) eh bundan sonra
onbaşı oluruz artık:)))
Hadi hayırlısı Diyerek listeye eklendim ben de
Sizler ile tanışmak bana büyük mutluluk verecektir.
Sabırsızlıkla
bekleyeceğim pazarı

2 gün önce GELENEKSEL FK-İSTANBUL PIKNIGI 18 MAYIS 2008 PAZAR Ref. #279403 | Msj.20
osgee
Özge Yamantaş

Merhaba ;

İlk defa katılıcam bende ama... Bu etkinlik kaça kadar sürecek tahminen ???

« Önceki 20 12Sonraki 20 »

Son Projelerimiz
Negatif.com
Sinemalar.com
Doviz.com
Tüm Liste
FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.