Karanlık Oda
| 1 hafta önce | Lubitel 2 ile Siyah-Beyaz, - Renkli Negatif- Pozitif Pozlandırmak ? | Ref. #276485 | Msj.1 | |
|---|---|---|---|
|
alidesidero
guven cagri atis |
Çok uygun bir fiyata bit pazarından aldığım kısmen temiz
sayılabilirLubitel 2 makina ile fotoğraf yolculuğuma devam etme
arzusundayım. Bu mesaj 03.05.2008 19:09 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun...
|
||
| 1 hafta önce | Lubitel 2 ile Siyah-Beyaz, - Renkli Negatif- Pozitif Pozlandırmak ? | Ref. #276609 | Msj.2 |
|---|---|---|
|
upuaut
halit sipahioğlu |
merhaba, Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Lubitel 2 ile Siyah-Beyaz, - Renkli Negatif- Pozitif Pozlandırmak ? | Ref. #276642 | Msj.3 |
|---|---|---|
|
alidesidero
guven cagri atis |
cevabınız için teşekkürler Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Lubitel 2 ile Siyah-Beyaz, - Renkli Negatif- Pozitif Pozlandırmak ? | Ref. #276647 | Msj.4 |
|---|---|---|
|
|
Bende birşey söylemek istiyorum lübitelle siyah beyaz çekmeniz daha sağlıklı dia ve negative girmeyin derim renkli filmler çıkmadan önce objektiflerin renk kaplamaları yoktu renkli filmler piyasaya girince çekilen fotograflarda renk kusurları meydana geldi üretici firmalar tarafıdan bu kusur giderildi ancak lübitel gibi eski tlr veya körüklü basit bakaçlı makinlerde bu kusur var dikkat etmenizi öneririm .. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Lubitel 2 ile Siyah-Beyaz, - Renkli Negatif- Pozitif Pozlandırmak ? | Ref. #276689 | Msj.5 |
|---|---|---|
|
nerazzuri
Mehmet İmer |
çağrı hayırlı olsun abi :), ben hangi bit pazarından aldığını merak ediyorum :) izmitte her hafta kurulandan mı aldın istanbuldan falan mı aldın kaça aldın:).. bende lomo compact automat bakıyorum uzun süredir ama yok yok ... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Lubitel 2 ile Siyah-Beyaz, - Renkli Negatif- Pozitif Pozlandırmak ? | Ref. #276836 | Msj.6 |
|---|---|---|
|
alidesidero
guven cagri atis |
mehmet eyvallah, abi klasik çarşamba pazarı çok çok uygun diyeyim
sen anla, filmi makinadan pahalı :) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Lubitel 2 ile Siyah-Beyaz, - Renkli Negatif- Pozitif Pozlandırmak ? | Ref. #277424 | Msj.7 |
|---|---|---|
|
nerazzuri
Mehmet İmer |
lubitel değil de zenit fln tarzı makinalar var mı? varsa bi çarşamba gidelim yahu :)), kurdum banyoya karanlık odayı bende baktım olmuyor :).. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Lubitel 2 ile Siyah-Beyaz, - Renkli Negatif- Pozitif Pozlandırmak ? | Ref. #277589 | Msj.8 |
|---|---|---|
|
|
Ya çalışır alayım bir tane dedim, Gittigidiyor'da 80 lira istiyorlar... Siz kaça aldınız acaba? Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Lubitel 2 ile Siyah-Beyaz, - Renkli Negatif- Pozitif Pozlandırmak ? | Ref. #277936 | Msj.9 |
|---|---|---|
|
alidesidero
guven cagri atis |
120’Lik roll film 1 makara makinadan pahalı diyeyim siz
anlayın, Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Lubitel 2 ile Siyah-Beyaz, - Renkli Negatif- Pozitif Pozlandırmak ? | Ref. #277956 | Msj.10 |
|---|---|---|
|
alidesidero
guven cagri atis |
abi zenitte var ama temizleri sana bırakmam yorulma boşuna hiç gelme, şu an kaldığım ev pazarın karşısı:) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Lubitel 2 ile Siyah-Beyaz, - Renkli Negatif- Pozitif Pozlandırmak ? | Ref. #278270 | Msj.11 |
|---|---|---|
|
nerazzuri
Mehmet İmer |
haftaya görüşürüz :) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Lubitel 2 ile Siyah-Beyaz, - Renkli Negatif- Pozitif Pozlandırmak ? | Ref. #278315 | Msj.12 |
|---|---|---|
|
alidesidero
guven cagri atis |
olm dün gece sabaha kadar çeviri yaptım; hala bile yapıyom
gidemedim pazara. Neyse boşver paralar cepte kaldı:) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 gün önce | Lubitel 2 ile Siyah-Beyaz, - Renkli Negatif- Pozitif Pozlandırmak ? | Ref. #281461 | Msj.13 |
|---|---|---|
|
garipkus
Bünyamin Eren |
Bit pazarına salı akşamından gidin. :) Gerçi ben baktım bu hafta pek birşey yoktu. Çarşamba günüde gidemedim. Foruma katılmak için üye olun... |
|

© 2004-2008