Dijital Teknikler
| 2 hafta önce | PHOTOSHOP HANGİ İŞLETİM SİSTEMİNDE İYİ ÇALIŞIR?(MAC,WİNDOVS) | Ref. #275984 | Msj.1 |
|---|---|---|
|
mehmetdaskin2
|
Bazı fotoğrafçılar mac bilgisayarların windovslara göre fotoğraf işleme açısından daha iyi olduğunu söylüyorlar.Bende windovs var fakat phoshop çalışırken iki işletim sistemi arasında ne gibi bi fark olduğunu merak ediyorum doğrusu.Bilen arkadaşlar yazarsa seviniriz.Mac bilgisayarlar biraz daha pahalı acaba bu farka değermi?İşlemci hızı, riskleri, artıları, eksileri nelerdir?Teşekkürler. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | PHOTOSHOP HANGİ İŞLETİM SİSTEMİNDE İYİ ÇALIŞIR?(MAC,WİNDOVS) | Ref. #276047 | Msj.2 |
|---|---|---|
|
|
Size şu kadarını söyleyebilirim: Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | PHOTOSHOP HANGİ İŞLETİM SİSTEMİNDE İYİ ÇALIŞIR?(MAC,WİNDOVS) | Ref. #276078 | Msj.3 |
|---|---|---|
|
Transistor
Veysel Gökhan Aydın |
MAC yapı itibari ile biraz daha endüstri ürünü olarak görüyorum ben. MAC ile PC arasında genel ve teknik olarak hızlılık farkından tm olarak bahsedemeyiz. kimi mac kimi PC ye göre hızlı veya yavaş olabilir. Ama mac in eski crt leri ve yeni LCD lerinde kullanılan teknoloji ve yazılımın grafik üstüne başarısı üstüne görmedim açıkcası. Ben CRT li olan modellerinden kullanıyorum PC ile arasında görüntü olarak çok fark vr. CS3 te renk yapısı olarak mac te çok düzgün çalışıyor. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | PHOTOSHOP HANGİ İŞLETİM SİSTEMİNDE İYİ ÇALIŞIR?(MAC,WİNDOVS) | Ref. #276090 | Msj.4 |
|---|---|---|
|
|
Mac in en büyük avantajlarından biri virüs olmaması yani huzur
içinde internette dolaşabiliyorsunuz. Bu da herhangi bir virüs
programı altta çalışmadığı veya bir virüsün sistemi kasması gibi
bir durum olmadığı için performansı stabil tutuyor. Ayrıca yeni
çıkan 8 çekirdek 3.2 lik intel işlemciler hız olarak inanılmaz ama
maaliyette öyle. Kullanım kolaylığıda cabası. Dezavantajı program
bulmaktaki sıkıntılar + oyun :) Ama bahsettiğim tabiiki Adobe
programları değil. PC için tonla program bulabiliyorken mac te bu
çok zor. Tabii bununda avantajları var sisteme sadece gerekli olan
şeyler yükleniyor ıvır zıvır olmayınca sistem sorunsuz
çalışıyor. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | PHOTOSHOP HANGİ İŞLETİM SİSTEMİNDE İYİ ÇALIŞIR?(MAC,WİNDOVS) | Ref. #276093 | Msj.5 |
|---|---|---|
|
|
"Adobe firması Photoshop CS4'ü 64-Bit sürüm olarak da piyasaya
süreceğini bildirdi... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | PHOTOSHOP HANGİ İŞLETİM SİSTEMİNDE İYİ ÇALIŞIR?(MAC,WİNDOVS) | Ref. #276095 | Msj.6 |
|---|---|---|
|
|
Tabii şu metod da uygulanabilir: Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | PHOTOSHOP HANGİ İŞLETİM SİSTEMİNDE İYİ ÇALIŞIR?(MAC,WİNDOVS) | Ref. #276097 | Msj.7 |
|---|---|---|
|
|
Enigmatrix bende tam buu yazıyı yollamak üzereydim siz benden
fazala yaşayacaksınız :) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | PHOTOSHOP HANGİ İŞLETİM SİSTEMİNDE İYİ ÇALIŞIR?(MAC,WİNDOVS) | Ref. #276106 | Msj.8 |
|---|---|---|
|
|
Aman Ziya bey onu ben bilemem, haşa, velakin bir senedir PC ye MacOSx kurabilmek için uğraştığımı, inşallah becerirsem de (yedek harddiskim yok ama gelmek üzere) CS3 ün Mac versiyonuyla karşılaştırma şansı yapıp paylaşabilirim ve beraberce görürüz diye umuyorum :) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | PHOTOSHOP HANGİ İŞLETİM SİSTEMİNDE İYİ ÇALIŞIR?(MAC,WİNDOVS) | Ref. #276111 | Msj.9 |
|---|---|---|
|
|
8 çekirdek işlemci henüz yok Harun bey piyasaya çıkmış şuan 4 çekirdekli işlemciler mevcut ama 2009 da olabilir diye düşünüyorum.Selamlar... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | PHOTOSHOP HANGİ İŞLETİM SİSTEMİNDE İYİ ÇALIŞIR?(MAC,WİNDOVS) | Ref. #276120 | Msj.10 |
|---|---|---|
|
mehmetdaskin2
|
Sanırım yaygınlaştıkça daha çok virüs vakasına maruz kalmış apple.Bunu bir gazetede okudum 1 yılda yaklaşık 250 farklı virüsle karşılaşmışlar.Tabii bu Apple için yeni sayılır ama özellikle grafik performansının üstünlüğünden bahsediliyor.Ne gibi bir farkı var? Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | PHOTOSHOP HANGİ İŞLETİM SİSTEMİNDE İYİ ÇALIŞIR?(MAC,WİNDOVS) | Ref. #276248 | Msj.11 |
|---|---|---|
|
Demirciler
Hüsamettin Demirci |
Her iki sistemide (Leopard-Windows XP) 24'' Curo Duo Extreme 2.8
Ghz Mac ile kullanıyorum belirttiğiniz gibi XP ve Vista çok stabil
çalışıyor ancak Leopard ile CS3 çalıştırmayı başaramadım çünki
uyumsuzluklar var ve Adobe bunları hala düzeltebilmiş değil en
azından bende durum böyle. Mac üzerine Nikon'un NX Capture
programını kurarak renk ayarlarınıda Nikon sRGB ayarlarsanız
görüntü ve baskı kalibrasyonu çok iyi oluyor. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | PHOTOSHOP HANGİ İŞLETİM SİSTEMİNDE İYİ ÇALIŞIR?(MAC,WİNDOVS) | Ref. #276310 | Msj.12 |
|---|---|---|
|
|
Halil bey siteye ilanını ve fiyatını koymuşlar. (8 çekirdek) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | PHOTOSHOP HANGİ İŞLETİM SİSTEMİNDE İYİ ÇALIŞIR?(MAC,WİNDOVS) | Ref. #276350 | Msj.13 |
|---|---|---|
|
mehmetdaskin2
|
Arkadaşlar Bu mesaj 03.05.2008 11:44 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|

© 2004-2008