Etkinlikler
| 1 hafta önce | Fk_FOTOGEZİLERİ ile KAPODOKYA ve TUZ GÖLÜ | Ref. #275648 | Msj.1 |
|---|---|---|
|
FotoGezileri
Hüseyin Çağlayan |
TARİH – KÜLTÜR – DOĞA ÜÇLEMESİ 2 Bu mesaj 01.05.2008 23:07 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Fk_FOTOGEZİLERİ ile KAPODOKYA ve TUZ GÖLÜ | Ref. #275680 | Msj.2 |
|---|---|---|
|
asdekorasy
|
eminim iyi ve keyifli gezi olacaktır. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Fk_FOTOGEZİLERİ ile KAPODOKYA ve TUZ GÖLÜ | Ref. #275743 | Msj.3 |
|---|---|---|
|
|
ben varım... Bu mesaj 01.05.2008 23:22 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Fk_FOTOGEZİLERİ ile KAPODOKYA ve TUZ GÖLÜ | Ref. #275931 | Msj.4 |
|---|---|---|
|
FotoGezileri
Hüseyin Çağlayan |
ben de yazıyım adımı bari:) Bu mesaj 02.05.2008 12:44 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Fk_FOTOGEZİLERİ ile KAPODOKYA ve TUZ GÖLÜ | Ref. #275980 | Msj.5 |
|---|---|---|
|
|
ben herhalde yazamıycam adımı... yürüyüş bol:) ıhlara vadisine insem çıkarken ruhumu teslim ederim herhalde:)) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Fk_FOTOGEZİLERİ ile KAPODOKYA ve TUZ GÖLÜ | Ref. #276583 | Msj.6 |
|---|---|---|
|
|
ahh Hüseyin hani düğünde halayın başını çekecektin... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Fk_FOTOGEZİLERİ ile KAPODOKYA ve TUZ GÖLÜ | Ref. #276603 | Msj.7 |
|---|---|---|
|
kahvekeyfi
GÜLTER ÖZGÜR |
Antalya’dan direkt Tuz Gölüne gelip size katılabilir miyim? Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Fk_FOTOGEZİLERİ ile KAPODOKYA ve TUZ GÖLÜ | Ref. #276940 | Msj.8 |
|---|---|---|
|
FotoGezileri
Hüseyin Çağlayan |
Sevgili Gülter, Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 5 gün önce | Fk_FOTOGEZİLERİ ile KAPODOKYA ve TUZ GÖLÜ | Ref. #278117 | Msj.9 |
|---|---|---|
|
kahvekeyfi
GÜLTER ÖZGÜR |
Kapadokya’yı görmeyi çok istediğim halde o tarihlerde çocuklarımın
ikisinin de okul kermesleri var ve onlara bu konuda destek olmam
gerektiği için ne yazık ki geziye katılamıyorum. Foruma katılmak için üye olun... |
|

© 2004-2008