Dijital Teknikler
| 2 hafta önce | Türkçe Resimli Photosop Dersleri - 2 (64 Çeşit Teknik) | Ref. #275372 | Msj.1 |
|---|---|---|
|
Chiris
Emre ÖZIRMAK |
İlk açmış olduğum konuda olduğu gibi bu konuda da
genephotoshopderslerine devam edicez... 1. Ders
çalışmalarınıbitirenarkadaşları şimdi biraz daha zorlu bir
çalışmaseçenekleriylekarşılaşcak... Artık kendinize bende
photoshopuöğrendimdiyebilirsiniz... Bu mesaj 01.05.2008 13:50 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | Türkçe Resimli Photosop Dersleri - 2 (64 Çeşit Teknik) | Ref. #275415 | Msj.2 |
|---|---|---|
|
sckalv
|
1. dersi nerde bulabilirim. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | Türkçe Resimli Photosop Dersleri - 2 (64 Çeşit Teknik) | Ref. #275421 | Msj.3 |
|---|---|---|
|
Chiris
Emre ÖZIRMAK |
sckalv; Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | Türkçe Resimli Photosop Dersleri - 2 (64 Çeşit Teknik) | Ref. #275545 | Msj.4 | |
|---|---|---|---|
|
dersimli
Zeynel Abidin Dersimli |
Bir türlü beceremedim, kedi resmi falan çıkıyor... Foruma katılmak için üye olun...
|
||
| 2 hafta önce | Türkçe Resimli Photosop Dersleri - 2 (64 Çeşit Teknik) | Ref. #275694 | Msj.5 |
|---|---|---|
|
efekarahan
TURGAY AKIN |
Sayın Zeynel üzerinde kedi resimlerinin olduğu harfleri kodlamanız gerek, köpek resimli harflerden birini girerseniz kod kabul edilmiyor. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | Türkçe Resimli Photosop Dersleri - 2 (64 Çeşit Teknik) | Ref. #275721 | Msj.6 |
|---|---|---|
|
dersimli
Zeynel Abidin Dersimli |
Çok teşekkür ederim Turgay Bey, ben harflerin üzerindeki kedilere köpeklere bakmamıştım bile. :) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | Türkçe Resimli Photosop Dersleri - 2 (64 Çeşit Teknik) | Ref. #275870 | Msj.7 |
|---|---|---|
|
Ekiki
|
Emre Bey Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | Türkçe Resimli Photosop Dersleri - 2 (64 Çeşit Teknik) | Ref. #275894 | Msj.8 |
|---|---|---|
|
Chiris
Emre ÖZIRMAK |
tabiki ekiki bizimle paylaştığın için teşekkürler umarım ders2yi beğenmişsindir.. yaşlandırma tekniğini inceledinmi merak ettim... çok fazla ayrıntı olduğunu görmüştüm fakat bir resimle deneyince yüzü doğal haliymiş gibi gerekli yerlerdeki deri krısıklıklarını klonlamak oldukca zorluyor ınsanı.. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | Türkçe Resimli Photosop Dersleri - 2 (64 Çeşit Teknik) | Ref. #275896 | Msj.9 |
|---|---|---|
|
Chiris
Emre ÖZIRMAK |
Sanırım RAPIDSHARE Kodlama sistemini kaldırmış Lostun 4. sezon bolumlerını ındırıyorum kodlama sormuyor dırek lınkı ındırebılıyorum... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | Türkçe Resimli Photosop Dersleri - 2 (64 Çeşit Teknik) | Ref. #275942 | Msj.10 |
|---|---|---|
|
angel_lily
|
bu dersi indiremedim..linkte bir sorunmu var acaba? Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | Türkçe Resimli Photosop Dersleri - 2 (64 Çeşit Teknik) | Ref. #275944 | Msj.11 |
|---|---|---|
|
Chiris
Emre ÖZIRMAK |
link canavar gibi.. :D sol ayak sağ ayağa takılır yinede bu link
takılmaz =))))) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | Türkçe Resimli Photosop Dersleri - 2 (64 Çeşit Teknik) | Ref. #275985 | Msj.12 |
|---|---|---|
|
Ekiki
|
Emre Bey Bu mesaj 02.05.2008 14:20 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | Türkçe Resimli Photosop Dersleri - 2 (64 Çeşit Teknik) | Ref. #276049 | Msj.13 |
|---|---|---|
|
Chiris
Emre ÖZIRMAK |
:))) teknığı 3-4 fotografa uygulamıstım fakat kendıme uygulamadım hıc acıkcası... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | Türkçe Resimli Photosop Dersleri - 2 (64 Çeşit Teknik) | Ref. #276055 | Msj.14 |
|---|---|---|
|
efekarahan
TURGAY AKIN |
Uygar kardeş ne zamandır aradığım actionları vermişsin ne kadar teşekkür etsem az.Çok sağol. :) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | Türkçe Resimli Photosop Dersleri - 2 (64 Çeşit Teknik) | Ref. #276067 | Msj.15 |
|---|---|---|
|
Ekiki
|
Turgay hocam umarım isinize yarar :) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | Türkçe Resimli Photosop Dersleri - 2 (64 Çeşit Teknik) | Ref. #276088 | Msj.16 |
|---|---|---|
|
Ekiki
|
ihtiyarlatma teknigine baktım Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | Türkçe Resimli Photosop Dersleri - 2 (64 Çeşit Teknik) | Ref. #276092 | Msj.17 |
|---|---|---|
|
Ekiki
|
@Chiris Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | Türkçe Resimli Photosop Dersleri - 2 (64 Çeşit Teknik) | Ref. #276098 | Msj.18 |
|---|---|---|
|
Chiris
Emre ÖZIRMAK |
hahahah bu fikri aklımda tutucam kendime uyğulamamaya çalışıcam... Diğer bir konu evt senin dediğin tekniği biliyorum ve ona yakın birkaç teknik daha görmüştüm ama sonuçlarında bu eklediğim dosyadaki teknikte herşey son halinde çok gerçekçi duruyor... Denediğim için bizzat söylüyorum emin ol saçtan daha zor olan cilt kısmı ve çatlakları klonlama işlemi yapsanda el ayarına ince işçilik gerektiriyor dediğin gibi sabır istiyor genelde tedaylar önemlidir buradada özellikle detayları ince ayrıntılara önem verilmesi gerektiğini ve daha çok ince detayların yapımını kısaca anlatmış (tabi kısacası buysa) utanmasa teknik devam edicek ve etse sanırım yaşlandırmada "kıl foliküllerinin" montajı olurdu.. :)))) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | Türkçe Resimli Photosop Dersleri - 2 (64 Çeşit Teknik) | Ref. #276107 | Msj.19 |
|---|---|---|
|
Chiris
Emre ÖZIRMAK |
Size bir Photoshop tekniği daha; Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Türkçe Resimli Photosop Dersleri - 2 (64 Çeşit Teknik) | Ref. #276395 | Msj.20 |
|---|---|---|
|
Ekiki
|
bu heykel işini cok tuttum... cok guzel bir teknik... Bu mesaj 03.05.2008 13:16 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|

© 2004-2008