FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 39 dk. önce
Dijital Teknikler
Son: 1 saat önce
Etkinlikler
Son: 7 dk. önce
Donanım-Ekipman
Son: 57 sn. önce
Satılık-Alınık
Son: 22 dk. önce
Tüketici Köşesi
Son: 46 dk. önce
Foto-Röportaj
Son: 1 hafta önce
OrnitoFoto
Son: 2 hafta önce
Site Hakkında
Son: 3 saat önce
Karanlık Oda
Son: 1 gün önce
Genel
Son: 1 saat önce

Tüketici Köşesi

2 hafta önce FOTO ZEYNEP - OLUMSUZ Ref. #274519 | Msj.1
Kursun
R. Ahmet Kurşun

Kullanıcı adı / soyadı :
İletişim bilgileri (tel. / e-mail):
Tarih:
Firma adı: FOTO ZEYNEP online alışveriş http://www.fotozeynep.com.tr
Yetkili kisi yada kisiler: Mert Bey – Satış Müdürü
Ekipman: İki adet B+W UV MRC Filtre
Olumlu / Olumsuz: OLUMSUZ
Açıklama:
11.04.2008 Tarihinde belirtilen ekipmanı satın almak üzere web sitesi üzerinden işlem yaptım. Aradan geçen süreye rağmen gönderilmeyince 17.04.2008 tarihinde firmaya telefon ettim. Telefona çıkan kişiden ürünün ellerinde olmadığını, temin edemediklerini, 20 günden önce de temin edemeyecekleri bilgisini aldım. Bunun üzerine siparişi iptal ettim. Kredi kartımdan tahsil etmiş oldukları tutarın iadesini istedim.

28.04.2008 Tarihi kredi kartımın hesap kesim tarihi idi. Çekilen tutar görünüyor, hiçbir iade yok. 29.04.2008 Tarihinde (bugün) firmaya tekrar telefon ettim. Mert Beye bağlandım. İade işleminin bugüne kadar yapılmadığını, hemen yapılacağını söyledi.

Sonuc:
Firma sipariş edilen ürünü teslimden ziyade kredi kartı hesabından ürünün bedelini tahsil etmeye düşkün olduğu, para iadesinin ise tamamen ikinci planda kaldığı, prensip sahibi, titiz çalışan bir firma olmayıp, kesinlikle online alışverişte tercih edilmemesi gerektiği görülüyor. FK üyelerinin dikkatli olmalarını öneririm.

Bu mesaj 29.04.2008 11:19 tarihinde değiştirildi.

Foruma katılmak için üye olun...

2 hafta önce FOTO ZEYNEP - OLUMSUZ Ref. #274665 | Msj.2
iho

aynı şey benim de başıma geldi, epey bekletildikten sonra siparişimi
iptal ettim ancak extremde ilk taksidin çekildiğini görünce aradım
ve "kusura bakmayın iptal edilmemiş" denildi..

1 hafta önce FOTO ZEYNEP - OLUMSUZ Ref. #276828 | Msj.3
metinerdemistanbul
metin erdem

bilmiyorum her nekadar olumsuz yazı yazmanıza ragmen türkiyede en ucuz satan site yinede bizde sipariş vermeden once stokta olup olmadıgı hakkında bilgi almamız gerekiyor sanırım.

1 hafta önce FOTO ZEYNEP - OLUMSUZ Ref. #276872 | Msj.4
Kursun
R. Ahmet Kurşun

1- Anında kredi kartınızdan çekim yapmayı bilen firma stoklarını da sağlıklı bir şekilde tutmalıdır.
2- Bu şekilde istenmeyen bir durum meydana gelmişse firma en kısa sürede siparişi veren müşteri ile irtibata geçmek zorundadır. Parayı çekip kulağınızın üzerine yatmak ahlaki bir davranış değildir.
3- Müşteri firma ile irtibata geçip siparişini iptal ettiği zaman kredi kartından çekilen tutarın iptal edilmemesi keza ahlaki bir davranış değil.

Bakın ben yarın 140 ytl ödeyeceğim ve bir ay sonra bunu geri alacağım. Kaybedilen zaman, 3 telefon parası, sinir bozukluğu, vs. cabası... Tüm bunlar bir firmanın laçkalığı nedeni ile...

1 hafta önce FOTO ZEYNEP - OLUMSUZ Ref. #276975 | Msj.5
borra
bora özçifçi

Ben de alışveriş yapmıştım fotozeynepten, ancak hiçbir sorun yaşamamıştım.Son derece hızlı ve sorunsuz bir şekilde elime ulaşmıştı.Sadece arayıp istediğim renk için bir gün beklememi, gri olanı istersem hemen göndereceklerini söylediler, ben de renk önemli olmadığı için grisini almıştım.Fakat ödemeyi kapıda nakit olarak yapmıştım.O yüzden kredi kartı konusundaki tutumlarını bilemeyeceğim.
Bu arada çok geçmiş olsun Ahmet Bey..Ne yazık ki bu internetten alışveriş olayı zaman zaman epey can sıkıcı olabiliyor.
Saygılarımla

Son Projelerimiz
Negatif.com
Sinemalar.com
Doviz.com
Tüm Liste
FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.