Etkinlikler
| 1 hafta önce | YATILI İLKÖĞRETİM OKULU ÇOCUKLARI İÇİN DÜŞÜK PİKSELLİ FOTOĞRAF MAKİNASI KANPANYASI | Ref. #274348 | Msj.1 | |
|---|---|---|---|
|
cankarasahin
MEHMET KARAŞAHİN |
Ben Bitlis’in Hizan ilçesinde öğretmenlikyapıyorum...Okulumdaamatör
olarak kırda , köylerde vb. yerlerdeçekimleryapıyorum.Çoğukez
yanımda öğrencilerim oluyor ve onlar dafotoğrafçekmekistiyor.Siz
değerli fotoğrafçı dostlardan
elinizdevarsadüşükpiksellimakinalarınızı bu çocuklara
hediyeedersenizçoookseviniriz böyleceberaber fotoğraf çekeriz. Bu mesaj 28.04.2008 22:13 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun...
|
||
| 1 hafta önce | YATILI İLKÖĞRETİM OKULU ÇOCUKLARI İÇİN DÜŞÜK PİKSELLİ FOTOĞRAF MAKİNASI KANPANYASI | Ref. #274521 | Msj.2 |
|---|---|---|
|
|
Mehmet bey merhabalar, Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | YATILI İLKÖĞRETİM OKULU ÇOCUKLARI İÇİN DÜŞÜK PİKSELLİ FOTOĞRAF MAKİNASI KANPANYASI | Ref. #274528 | Msj.3 |
|---|---|---|
|
|
merhaba mehmet bey; Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | YATILI İLKÖĞRETİM OKULU ÇOCUKLARI İÇİN DÜŞÜK PİKSELLİ FOTOĞRAF MAKİNASI KANPANYASI | Ref. #274529 | Msj.4 |
|---|---|---|
|
kgrafik
Kemal Uslu |
eline sağlık Mehmet kardeşim benim... helal sana... en kısa sürede
sana bir iki makine bulmaya çalışacağım... bu makineleri sana nasıl
göndereceğimizide yazarsan bize seviniriz... elimizden geldiği
kadar destek olmaya çalışırız... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | YATILI İLKÖĞRETİM OKULU ÇOCUKLARI İÇİN DÜŞÜK PİKSELLİ FOTOĞRAF MAKİNASI KANPANYASI | Ref. #274531 | Msj.5 |
|---|---|---|
|
|
Selam Cenk , Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | YATILI İLKÖĞRETİM OKULU ÇOCUKLARI İÇİN DÜŞÜK PİKSELLİ FOTOĞRAF MAKİNASI KANPANYASI | Ref. #274542 | Msj.6 |
|---|---|---|
|
|
Photoline dergisinin sizin ilginizi çekebilecek çok güzel bir kampanyası var. İsterseniz derginin kampanyasını internetten bir okuyun ve dergi yöneticilerine mail atın. Döneceklerdir... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | YATILI İLKÖĞRETİM OKULU ÇOCUKLARI İÇİN DÜŞÜK PİKSELLİ FOTOĞRAF MAKİNASI KANPANYASI | Ref. #274716 | Msj.7 |
|---|---|---|
|
cankarasahin
MEHMET KARAŞAHİN |
Teşekkür ederim verdiğiniz adres inşallah olur. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | YATILI İLKÖĞRETİM OKULU ÇOCUKLARI İÇİN DÜŞÜK PİKSELLİ FOTOĞRAF MAKİNASI KANPANYASI | Ref. #274718 | Msj.8 |
|---|---|---|
|
cankarasahin
MEHMET KARAŞAHİN |
Elif hanım ilginize teşekkür ederim. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | YATILI İLKÖĞRETİM OKULU ÇOCUKLARI İÇİN DÜŞÜK PİKSELLİ FOTOĞRAF MAKİNASI KANPANYASI | Ref. #275059 | Msj.9 |
|---|---|---|
|
|
Mehmet Hocam, Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | YATILI İLKÖĞRETİM OKULU ÇOCUKLARI İÇİN DÜŞÜK PİKSELLİ FOTOĞRAF MAKİNASI KANPANYASI | Ref. #275080 | Msj.10 |
|---|---|---|
|
cankarasahin
MEHMET KARAŞAHİN |
Olur neden olmasın. yeterki çocuklar sevinsin ve belki de geleceğin
fotocuları olurlar. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 6 gün önce | YATILI İLKÖĞRETİM OKULU ÇOCUKLARI İÇİN DÜŞÜK PİKSELLİ FOTOĞRAF MAKİNASI KANPANYASI | Ref. #277302 | Msj.11 |
|---|---|---|
|
albar
|
öncelikle düşünce güzel hocam tebrik ederim.Ancak "ARKADAŞLAR YARDIM ETMEK İSTEYEN YOK MU...?:((((" serzenişin için aynı şeyi söyliyemiycem, bunun için bence biraz zaman tanımalısın, çok çabuk davranmışsın umutsuz haykırış için.Böyle bir foto makinası bende yok bildiğim çevremde de yok ancak bu demek değildirki olmayacak ama bugün yada yarın değil belki 1 hafta sonra karşıma böle bir makina çıkacak belki 1 ay onun için bu güzel düşünceni birazda sabırla beslersen akmasada damlayacaktır , inanıyorum.Bir öğretmen olarak Seni gönülden destekliyorum , aklımda olacak ve yardım etmeye çalışacağım. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 4 gün önce | YATILI İLKÖĞRETİM OKULU ÇOCUKLARI İÇİN DÜŞÜK PİKSELLİ FOTOĞRAF MAKİNASI KANPANYASI | Ref. #278580 | Msj.12 |
|---|---|---|
|
cankarasahin
MEHMET KARAŞAHİN |
haklısınız ama bir ay sonra malum okullar kapanacak yinede ilginize teşekkür ederim Foruma katılmak için üye olun... |
|

© 2004-2008