FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 1 saat önce
Dijital Teknikler
Son: 45 dk. önce
Etkinlikler
Son: 21 dk. önce
Donanım-Ekipman
Son: 1 dk. önce
Satılık-Alınık
Son: 16 dk. önce
Tüketici Köşesi
Son: 14 saat önce
Foto-Röportaj
Son: 6 gün önce
OrnitoFoto
Son: 1 hafta önce
Site Hakkında
Son: 11 dk. önce
Karanlık Oda
Son: 21 dk. önce
Genel
Son: 1 saat önce

Etkinlikler

1 hafta önce YATILI İLKÖĞRETİM OKULU ÇOCUKLARI İÇİN DÜŞÜK PİKSELLİ FOTOĞRAF MAKİNASI KANPANYASI Ref. #274348 | Msj.1
cankarasahin
MEHMET KARAŞAHİN

Ben Bitlis’in Hizan ilçesinde öğretmenlikyapıyorum...Okulumdaamatör olarak kırda , köylerde vb. yerlerdeçekimleryapıyorum.Çoğukez yanımda öğrencilerim oluyor ve onlar dafotoğrafçekmekistiyor.Siz değerli fotoğrafçı dostlardan elinizdevarsadüşükpiksellimakinalarınızı bu çocuklara hediyeedersenizçoookseviniriz böyleceberaber fotoğraf çekeriz.
ilgili arkadaşalar banamesajatabilirler.İLİNİZEŞİMDİDENTEŞEKKÜRLER. Bide böyle birkampanyanınvarlığını arkadaş çevrenizede haber verirseniz daha damutluolruz...

Mehmet KARAŞAHİN Hizan YİBO İngilizce öğretmeni...

Bu mesaj 28.04.2008 22:13 tarihinde değiştirildi.

Foruma katılmak için üye olun...

Ekler

1 hafta önce YATILI İLKÖĞRETİM OKULU ÇOCUKLARI İÇİN DÜŞÜK PİKSELLİ FOTOĞRAF MAKİNASI KANPANYASI Ref. #274521 | Msj.2
Bilun
Elif Aslan

Mehmet bey merhabalar,
Düşüncenizi görünce sevindim açıkçası...
Forum linkinin bir kaç gruba kopyalacağım , bunu sizde yapabilirsiniz daha fazla kişiye ulaşır.
Organizasyon için yardımcı olmaya hazırım.

1 hafta önce YATILI İLKÖĞRETİM OKULU ÇOCUKLARI İÇİN DÜŞÜK PİKSELLİ FOTOĞRAF MAKİNASI KANPANYASI Ref. #274528 | Msj.3
cnnk
cenk işler

merhaba mehmet bey;

bende fotoğraflarımın altına eklerim bir çok kişinin dikkatini çeker

yardımcı olmaya çalışırız

1 hafta önce YATILI İLKÖĞRETİM OKULU ÇOCUKLARI İÇİN DÜŞÜK PİKSELLİ FOTOĞRAF MAKİNASI KANPANYASI Ref. #274529 | Msj.4
kgrafik
Kemal Uslu

eline sağlık Mehmet kardeşim benim... helal sana... en kısa sürede sana bir iki makine bulmaya çalışacağım... bu makineleri sana nasıl göndereceğimizide yazarsan bize seviniriz... elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışırız...

onları çektikten sonra birde güzel sergi açarsınız... küçüklerimizde çağımızın sanatının tadına varırlar...))

kolay gele sana...

1 hafta önce YATILI İLKÖĞRETİM OKULU ÇOCUKLARI İÇİN DÜŞÜK PİKSELLİ FOTOĞRAF MAKİNASI KANPANYASI Ref. #274531 | Msj.5
Bilun
Elif Aslan

Selam Cenk ,
Selam Kemal abi...
Elele verelim en azından birkaç şanslı çocuk fotoğrafla arkadaş olsun:)
Bazı internet sitelerinde ciddi ekonomik kampanyalar oluyor komp. makineler konusunda.
Ordan alıp hocamızın vereceği adrese kargo ile direk göndermeyi düşündüm.
Ürün bana gelmeden direk çocuklarımıza gidecek.
Forumu okuyanlara yol göstermiş olur diye paylaşmak istedim.

1 hafta önce YATILI İLKÖĞRETİM OKULU ÇOCUKLARI İÇİN DÜŞÜK PİKSELLİ FOTOĞRAF MAKİNASI KANPANYASI Ref. #274542 | Msj.6
sayapo
Ahmet Aksel

Photoline dergisinin sizin ilginizi çekebilecek çok güzel bir kampanyası var. İsterseniz derginin kampanyasını internetten bir okuyun ve dergi yöneticilerine mail atın. Döneceklerdir...

1 hafta önce YATILI İLKÖĞRETİM OKULU ÇOCUKLARI İÇİN DÜŞÜK PİKSELLİ FOTOĞRAF MAKİNASI KANPANYASI Ref. #274716 | Msj.7
cankarasahin
MEHMET KARAŞAHİN

Teşekkür ederim verdiğiniz adres inşallah olur.

1 hafta önce YATILI İLKÖĞRETİM OKULU ÇOCUKLARI İÇİN DÜŞÜK PİKSELLİ FOTOĞRAF MAKİNASI KANPANYASI Ref. #274718 | Msj.8
cankarasahin
MEHMET KARAŞAHİN

Elif hanım ilginize teşekkür ederim.

1 hafta önce YATILI İLKÖĞRETİM OKULU ÇOCUKLARI İÇİN DÜŞÜK PİKSELLİ FOTOĞRAF MAKİNASI KANPANYASI Ref. #275059 | Msj.9
oyaboya
Oya Yıldız

Mehmet Hocam,

elimde 2 adet sıfır digital olmayan filmli makina var, olur derseniz adresinize gönderebilirim.

sevgiler

1 hafta önce YATILI İLKÖĞRETİM OKULU ÇOCUKLARI İÇİN DÜŞÜK PİKSELLİ FOTOĞRAF MAKİNASI KANPANYASI Ref. #275080 | Msj.10
cankarasahin
MEHMET KARAŞAHİN

Olur neden olmasın. yeterki çocuklar sevinsin ve belki de geleceğin fotocuları olurlar.
MEHMET KARAŞAHİN
HİZAN YİBO 13600 HİZAN BİTLİS

TEŞEKKÜR EDERİZ....SAĞOLUN

6 gün önce YATILI İLKÖĞRETİM OKULU ÇOCUKLARI İÇİN DÜŞÜK PİKSELLİ FOTOĞRAF MAKİNASI KANPANYASI Ref. #277302 | Msj.11
albar

öncelikle düşünce güzel hocam tebrik ederim.Ancak "ARKADAŞLAR YARDIM ETMEK İSTEYEN YOK MU...?:((((" serzenişin için aynı şeyi söyliyemiycem, bunun için bence biraz zaman tanımalısın, çok çabuk davranmışsın umutsuz haykırış için.Böyle bir foto makinası bende yok bildiğim çevremde de yok ancak bu demek değildirki olmayacak ama bugün yada yarın değil belki 1 hafta sonra karşıma böle bir makina çıkacak belki 1 ay onun için bu güzel düşünceni birazda sabırla beslersen akmasada damlayacaktır , inanıyorum.Bir öğretmen olarak Seni gönülden destekliyorum , aklımda olacak ve yardım etmeye çalışacağım.

4 gün önce YATILI İLKÖĞRETİM OKULU ÇOCUKLARI İÇİN DÜŞÜK PİKSELLİ FOTOĞRAF MAKİNASI KANPANYASI Ref. #278580 | Msj.12
cankarasahin
MEHMET KARAŞAHİN

haklısınız ama bir ay sonra malum okullar kapanacak yinede ilginize teşekkür ederim

Son Projelerimiz
Negatif.com
Sinemalar.com
Doviz.com
Tüm Liste
FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.