Etkinlikler
| 2 hafta önce | 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI | Ref. #274124 | Msj.1 | ||
|---|---|---|---|---|
|
yaban
|
2 MAYIS FK İKİNCİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI Bu mesaj 28.04.2008 15:03 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun...
|
|||
| 2 hafta önce | 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI | Ref. #274135 | Msj.2 |
|---|---|---|
|
volkan1907
Volkan AYDIN |
OOOO İşte beklenen an geldi çattı.... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI | Ref. #274338 | Msj.3 |
|---|---|---|
|
begzade
Mehmet begzade |
Evveeettttttttttttt Bu mesaj 28.04.2008 21:08 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI | Ref. #274429 | Msj.4 |
|---|---|---|
|
Ziynap
|
1.Volkan AYDIN-volkan1907 / B Rh+ / Pendik Köprüsü Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI | Ref. #274434 | Msj.5 |
|---|---|---|
|
Okanb
|
Yaban bize bir çadır ayır o zaman madem öyle :) uyku tulumu falan
fıstık ne varsa ayarlayalım işte. Ben bir ara seni ararım Yaban
konuşuruz. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI | Ref. #274460 | Msj.6 |
|---|---|---|
|
cudii
ertuğrul arslan |
1.Volkan AYDIN-volkan1907 / B Rh+ / Pendik Köprüsü Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI | Ref. #274470 | Msj.7 |
|---|---|---|
|
volkan1907
Volkan AYDIN |
ooooo Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI | Ref. #274545 | Msj.8 |
|---|---|---|
|
yaban
|
merhaba arkadaşlar gezeceğimiz köylerden birinin linkini Bu mesaj 29.04.2008 14:11 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI | Ref. #274551 | Msj.9 |
|---|---|---|
|
ByTilki
|
işte yine kazdağları super oldu bu =) akşam fotoları foruma koyayım eski gezimizden=) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI | Ref. #274622 | Msj.10 |
|---|---|---|
|
chileck2003
Esra POZAN |
Öfff ben de gelmek istiyorum yaaa!!! Ama cumartesi günü bir çekim var ... Para daha tatlı geliyor maalesef bu aralar :( Geçen hafta Ikea'da 100 ytl düşürmemiş, dun de Almanya'dan ödemeli gelen A4 boyutunda bir kagıt parçasının kargosuna 128, 81 ytlCİK ödememiş olsaydım cumartesi gunku işi geri çevirebilirdim :((( ( hayatımı anlattım iki dakikada ya :) ) Opuyorum hepiniziiii Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI | Ref. #274656 | Msj.11 |
|---|---|---|
|
volkan1907
Volkan AYDIN |
Esra valla üzüldüm gelememene aslında ben senin yerinide ayırmıştım
ama neyse bir dahaki sefere artık. Ben ve grup arkadaşlarımda seni
öpüyor. :):):) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI | Ref. #274658 | Msj.12 |
|---|---|---|
|
chileck2003
Esra POZAN |
Eminim Volkan eminim Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI | Ref. #274663 | Msj.13 |
|---|---|---|
|
volkan1907
Volkan AYDIN |
ya güzelim sen inanmıyorsun ama gerçekten ve tüm samimiyetimle
söylüyorum seninle çadırımı paylaşırdım gelseydin. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI | Ref. #274666 | Msj.14 |
|---|---|---|
|
chileck2003
Esra POZAN |
Oooolduu o zaman! Bi de seninle çadır mı paylaşcaktım ? :) Hiç kardeşçe goremiyorum bu yaklaşımı ama neyse...Herkese sevgiler, iyi yolculuklar, bol fotograflı gunler.Aman yedek bataryalara dikkat , 2 gün bu az değil ;) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI | Ref. #274670 | Msj.15 |
|---|---|---|
|
volkan1907
Volkan AYDIN |
Esracım daha ne yapayım yani seninle çadırımı bile paylaşmaya
razıyım işte. neyse dediğin gibi olsun bakalım. Bir dahaki gezide
teklifim geçerlidir Esracım. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI | Ref. #274675 | Msj.16 |
|---|---|---|
|
yaban
|
sevgili pozan sırf bu nedenden gelmemzlik olurmu dert ettiğin şeye
bak san 2 taksit yaparız :) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI | Ref. #274678 | Msj.17 |
|---|---|---|
|
chileck2003
Esra POZAN |
Yok canım yanlış anladın :)) O gun çekimim var.Çekimden iyi para alıcam..O kadar para kaybetmenin uzerine bu para tatlı geliyor açıkcası..Paralar gitmemiş olsaydı çekimi yapmazdım ama işte yapmak lazım..Çok sağol ama Yaban'ım.Seviyorum seni ;) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI | Ref. #274832 | Msj.18 |
|---|---|---|
|
ByTilki
|
Cadır kurmanıza yardım edilir=) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI | Ref. #274909 | Msj.19 |
|---|---|---|
|
cudii
ertuğrul arslan |
her şey sanat için :) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI | Ref. #274916 | Msj.20 |
|---|---|---|
|
volkan1907
Volkan AYDIN |
sanat kimin için anlamadım? :):):):) Foruma katılmak için üye olun... |
|

© 2004-2008