FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 4 dk. önce
Dijital Teknikler
Son: 2 dk. önce
Etkinlikler
Son: 37 dk. önce
Donanım-Ekipman
Son: 6 dk. önce
Satılık-Alınık
Son: 5 dk. önce
Tüketici Köşesi
Son: 9 saat önce
Foto-Röportaj
Son: 1 hafta önce
OrnitoFoto
Son: 2 hafta önce
Site Hakkında
Son: 1 dk. önce
Karanlık Oda
Son: 2 gün önce
Genel
Son: 1 saat önce

Etkinlikler

2 hafta önce 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI Ref. #274124 | Msj.1
yaban

2 MAYIS FK İKİNCİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI

Merhaba arkadaşlar . doğa ana doğum yaptı bahargeldiçiçekleriniyeşilini açtı , kaç zamandır biz evlatlarınıçağırırdurur. bizdebilenler olarak bilmeyenlere soralım dedikAlpler, densonradünyanın en fazla oksijen üreten dağının kazdağlarınınolduğunubiliyormuydunuz :) ?
birçok arkadaşımız kamplı fotoğraf gezisi yapalım deyip dururlar, hadi öyleyse duyan duymayana söylesin çadırlarınızı vesırtçantanızıfotoğraf makinenizi hazırlayın gidiyoruz. çadırındayeriolanarkadaşını alsın gelsin .

katılmak isteyen her sağlıklı fotoğraf sever dostun
adı , soyadı,
fotokritikteki kullanıcı adı ,
otobüse binecekleri aşağıdaki hareket yerlerinden birinitercihedip,
kan gruplarını belirtip
yazmaları rica olunur .

HAREKET YER VE SAATLERİ :

11:00 - taksim akm önü
11:15 - Beşiktaş Tansaş Önü . geçenlerde yıkılmıştı.
11:45 - Kadıköy haldun taner tiyatrosu önü
11:55 - Göztepe Köprüsü E5 DURAĞI
12:10 - Bostancı Köprüsü E5 DURAĞI
12:25 - Kartal Köprüsü E5 DURAĞI
12:30 - pendik köprüsü E5 DURAĞI
Diğer
Diğer arkadaşlarımızı bekletmemek adına lütfenduraklara10dakikaerken gelin.

2 MAYIS CUMA AKŞAMI belirtilen yerlerden aracımızabindiktensonraİZMİT BURSA üzerinden BALIKESİR coğrafyasıiçerisindebulunanedremit kötfezine kaz dağları eteğine yolakoyuluyoruztahminen

3 MAYIS 2008 saat 07:00 yada 08:00 sularındabölgedeoluyoruzzeytinlik köyüne varıp uygun bir kampalanınaçadırlarımızıkuruyoruz , akabinde akşam için kamp ateşinivekumanyalarımızıhazırlarken bir yandanda gün batımının çekimiiçinyerlerimizialıyoruz . akşam yemeğinde önerilen közde patesvesucuklarımızı vsvs yedikten sonra gece çekim teknikleriilesohbetlerimizekatılabilir yada gitar eşliğinde şarkılaraeşlikedebilirsiniz.

4 MAYIS PAZAR sabahı bölgede önerebileceğim birkaçrotaüzerineguruplara ayrılabilir foto safariye başlayabiliriz .ziradetaylıve ayrıntılı proğramı bölgede sizlere sunacağım .
pazar akşama doğru saat 17:00 sularında geri dönmekiçinyolakoyuluyoruz.
YANINIZDA GETİRMENİZ HEREKEN KUMANYA LİSTESİ.

herkesin damak tadı ve beslenmesi farklıolduğundanyanınızdagetirmeniz gereken kumanya listesini kendikumanyalistemden örnekve fikir oluşturması için aşşağıdabelirtiyorum.
zira bunun bir doğa gezisi ve kamp faliyeti olduğunu , yanınızdagetireceklerinizi abartmamak gerektiğinihatırlatmakisterim :) evbörekleri hariç :)

CUMARTESİ SABAHI :
poğaça, meyve suyu, bir adet elma , bir gofret, ve su.termostasıcak çayda olabilir .

ÖĞLEN : sandeviç. içindekiler : kaşar peynir, salam , mısır , marul. meyve suyu, 50 gıram fındık veya ceviz , gofret.su

AKŞAM :kazdağları kamp ateşi başı menüm :)

bir kangal sucuk, közde patetes , domates biber , mısır konservesi, iki kadah şarap.köpeğimin maması ve suyu :)

4 MAYIS PAZAR SABAHI kahvaltım:

yorucu bir gun olacak sağlam bir kahvaltı yapmam veenerjidepolamamgerek:)
közde çay , peynir domates, salam , kuru üzüm , portakal suyu, gofret, ceviz .

ÖĞLEN KUMANYASI :
balık konservesi, salatalık, dometes.meyve suyu, gofret. kuruüzüm.ceviz .su.
YANINIZDA GETİRMENİZ GEREKEN TEKNİK MALZEMELER :

1 Adet çadır, 1 adet uyku tulumu , 1 adet ( mat)(varsa)(çadırıniçinde üzerinde yatmak için sıkıştırılmış sünger)çakı, elveyakafa feneri . yedek pilleri.varsa radyonuzu vs, yağmurluk, varsa vekullanıyorsanız ilaçlarınız , güneş gözlüğünüz, şapkanız.terlediğinizde silmek için ince bir havlu
akşam giymek için bir polar pamuklu iç çamaşırı giyinizvebirdeyedek alınız . aynı şekilde çorap tişört. selpak veya peçete.suşişenizi unutmayınız , gitar çalmayı bilenlergitarlarınıgetirsinlütfen :) gezi sonrası yani pazartesiayaklarınızın sizeisyanetmesini sitemiyorsanız ayak tırnaklarınızımutlaka kesin.mümkünse el tırnaklarınıda tabi :)

ÇADIRI OLMAYANLAR ARKADAŞLARIYLA PAYLAŞABİRLER .
BEN RAHAT EDEMEM BAŞKASIYLA DİYENLER TARFIMIZDANALABİLECEKLERİ3MAVSİM VE 3 KİŞİLİK SIFIR ÇADIRLARDAN
55YTL KARŞILIĞNDA ALABİRLER .

BEN ÖĞRENCİYİM VEYA BU AY KREDİ KARTIM ÇOK YÜKLÜ GELDİFAZLAMASRAFYAPAMAM DİYENLER 20 YTL KİŞİ BAŞI 3 KİŞİLİKÇADIRKİRALAYABİLİRLER.

BEN ASKERLİĞİMİ KOMONDO OLARAK YAPTIM NE ÇADIR NEDEUYKUTULUMUHİÇBİRŞEY İSTEMEM KUMANYAMI ALIR GELİRİM
AMP ATEŞİNİN BAŞINDA BATTANİYEME SARILIR UYURUM DİYENLERATEŞİCANLITUTMAK ZORUNDALAR :)

Ulaşım için otobüs kirlanacağından kişi sayısını bilmemizadınasonkatılım tarihi 2 MAYIS CUMA ÖĞLEN SAAT 15:00 2008

Gezimizin ulaşım iki günlük kiralanma ve gidiş geliş ulaşımbedeli70ytl dir.

gezimize katılmak isteyenler yol ÜCERETLERİNİN birkısmınıveyatamamını
türkiye iş bankası cengiztürküresinadına(şubeno:1147)(hesapnumarası : 0116914 )
banka hesap numarasına yatırmaları önemle rica olunur

SON KATILIM TARİHİ :
2 MAYIS CUMA ÖĞLEDEN SONRA SAAT 15:00

İLETİŞİM, BİLGİ, VE REZARVASYON İÇİN :

yaban türk gsm : 535 707 00 77
yabanturk@gmail.com

( FOTO GRUP X )
GRUBUMUZUN GEZİ, KAMP VE ETKİNLİKLERİNDEN HABERDAR OLMAK İÇİN

http://groups.google.com.tr/group/fotogrupx?hl=tr

ÜYE OLABİLRİSİNİZ ...

DAHA ÖNCEKİ GEZİ VE FOTOĞRAF KAMPLARIMIZDAN

fk 9 mart pazar cumalıkızık fotoğraf gezisi

http://www.fotokritik.com/forum/57695

FK 10 ŞUBAT pazar 2008 POLENEZKÖY FOTOĞRAF GEZİSİ

http://www.fotokritik.com/forum/56273?sort=DESC

fk 20 ocak pazar kartepe fotoğraf gezisi
http://www.fotokritik.com/forum/55424?konu_id=55424&sort=ASC

FotoKritik 3.Fotoğraf Kampı Manşukiye. 18 Ağustos 2007
http://www.fotokritik.com/forum/47918

7 Temmuz FotoKritik İznik Sansarak Kanyonu Fotoğraf Kampı
http://www.fotokritik.com/forum/forum.php?konu_id=46006&sort=ASC

1 NİSAN AĞVA FOTOĞRAF GEZİZİ
http://www.fotokritik.com/forum/forum.php?konu_id=42155

9 Haziran FotoKritik Kazdağları Fotoğraf Kampı
http://www.fotokritik.com/forum/45041?konu_id=45041&sort=DESC

Samatya Sabah Çayı Fotoğraf Gezisi . 29 Temmuz 2007 Pazar
http://www.fotokritik.com/forum/forum.php?konu_id=47318

Bölge hakkında ayrıntılı bilgi için
http://www.kazdaglari.org/kaz/menu.php

Görüşmek dileği ile .
Yaban türk.

Bu mesaj 28.04.2008 15:03 tarihinde değiştirildi.

Foruma katılmak için üye olun...

Ekler
9 HAZİRAN 2007 KAZDAĞLARI KAMPINDAN

2 hafta önce 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI Ref. #274135 | Msj.2
volkan1907
Volkan AYDIN

OOOO İşte beklenen an geldi çattı....

1.Volkan AYDIN-volkan1907 / B Rh+ / Pendik Köprüsü

NOT: Arkadaşlar Duyrulur benim 2 Kişilik çadırım var. Anlayacağınız birinizi misafir olarak ağırlayabilirim.:):):):)

2 hafta önce 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI Ref. #274338 | Msj.3
begzade
Mehmet begzade

Evveeettttttttttttt

2. Mehmet Begzade - begzade / ARh+ / Taksim AKM

Volkanın çadır misafiriyim :))))))))))))))))

Bu mesaj 28.04.2008 21:08 tarihinde değiştirildi.

2 hafta önce 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI Ref. #274429 | Msj.4
Ziynap

3. okan barlas- okanb arh + kadıkoy halduntaner önü
4. zeynep göktuna -ziynap a rh+ kadıkoy haldun taner önü

2 hafta önce 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI Ref. #274434 | Msj.5
Okanb

Yaban bize bir çadır ayır o zaman madem öyle :) uyku tulumu falan fıstık ne varsa ayarlayalım işte. Ben bir ara seni ararım Yaban konuşuruz.

Hadi bakalım :)

2 hafta önce 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI Ref. #274460 | Msj.6
cudii
ertuğrul arslan

5. Ertuğrul ARSLAN - CUDİİ AB Rh+ ÜMRANİYE

2 hafta önce 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI Ref. #274470 | Msj.7
volkan1907
Volkan AYDIN

ooooo

baba yenge cudi sizlerde burdasın haaa :):):):)

2 hafta önce 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI Ref. #274545 | Msj.8
yaban

merhaba arkadaşlar gezeceğimiz köylerden birinin linkini
gönderiyorum

http://www.manicikasri.com/yesilyurtkoyu.html

http://www.manicikasri.com/yakincevre.html

1. Volkan AYDIN-volkan1907 / B Rh+ / Pendik Köprüsü
6. elif paşalı - kadiköy A rh +
7. ayşegül satmaz - A rh + taksim akm
8. halil karakuş -by tilki/ kartal köprüsü.

Bu mesaj 29.04.2008 14:11 tarihinde değiştirildi.

2 hafta önce 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI Ref. #274551 | Msj.9
ByTilki

işte yine kazdağları super oldu bu =) akşam fotoları foruma koyayım eski gezimizden=)

2 hafta önce 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI Ref. #274622 | Msj.10
chileck2003
Esra POZAN

Öfff ben de gelmek istiyorum yaaa!!! Ama cumartesi günü bir çekim var ... Para daha tatlı geliyor maalesef bu aralar :( Geçen hafta Ikea'da 100 ytl düşürmemiş, dun de Almanya'dan ödemeli gelen A4 boyutunda bir kagıt parçasının kargosuna 128, 81 ytlCİK ödememiş olsaydım cumartesi gunku işi geri çevirebilirdim :((( ( hayatımı anlattım iki dakikada ya :) ) Opuyorum hepiniziiii

2 hafta önce 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI Ref. #274656 | Msj.11
volkan1907
Volkan AYDIN

Esra valla üzüldüm gelememene aslında ben senin yerinide ayırmıştım ama neyse bir dahaki sefere artık. Ben ve grup arkadaşlarımda seni öpüyor. :):):)

SAYGILARIMLA...

2 hafta önce 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI Ref. #274658 | Msj.12
chileck2003
Esra POZAN

Eminim Volkan eminim

2 hafta önce 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI Ref. #274663 | Msj.13
volkan1907
Volkan AYDIN

ya güzelim sen inanmıyorsun ama gerçekten ve tüm samimiyetimle söylüyorum seninle çadırımı paylaşırdım gelseydin.

Daha sevdiğimi ispatlamak için ne yapmam gerek acaba yaaa

sevgiler saygılar...

Canım benim...

2 hafta önce 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI Ref. #274666 | Msj.14
chileck2003
Esra POZAN

Oooolduu o zaman! Bi de seninle çadır mı paylaşcaktım ? :) Hiç kardeşçe goremiyorum bu yaklaşımı ama neyse...Herkese sevgiler, iyi yolculuklar, bol fotograflı gunler.Aman yedek bataryalara dikkat , 2 gün bu az değil ;)

2 hafta önce 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI Ref. #274670 | Msj.15
volkan1907
Volkan AYDIN

Esracım daha ne yapayım yani seninle çadırımı bile paylaşmaya razıyım işte. neyse dediğin gibi olsun bakalım. Bir dahaki gezide teklifim geçerlidir Esracım.

Önerilerin ve hatırlatmaların için teşekkür ederim. Seni ben ve tüm arkadaşlarım çok seviyor.

SAYGILARIMLA...

2 hafta önce 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI Ref. #274675 | Msj.16
yaban

sevgili pozan sırf bu nedenden gelmemzlik olurmu dert ettiğin şeye bak san 2 taksit yaparız :)

yüzde 10 da öğrenci indirimii ohhhhh daha en olsun :)

2 hafta önce 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI Ref. #274678 | Msj.17
chileck2003
Esra POZAN

Yok canım yanlış anladın :)) O gun çekimim var.Çekimden iyi para alıcam..O kadar para kaybetmenin uzerine bu para tatlı geliyor açıkcası..Paralar gitmemiş olsaydı çekimi yapmazdım ama işte yapmak lazım..Çok sağol ama Yaban'ım.Seviyorum seni ;)

2 hafta önce 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI Ref. #274832 | Msj.18
ByTilki

Cadır kurmanıza yardım edilir=)

1. Volkan AYDIN-volkan1907 / B Rh+ / Pendik Köprüsü
6. elif paşalı - kadiköy A rh +
7. ayşegül satmaz - A rh + taksim akm
8. halil karakuş -by tilki/ kartal köprüsü

2 hafta önce 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI Ref. #274909 | Msj.19
cudii
ertuğrul arslan

her şey sanat için :)

2 hafta önce 2 MAYIS CUMA AKŞAMI FK 2,Cİ KAZDAĞLARI FOTOĞRAF KAMPI Ref. #274916 | Msj.20
volkan1907
Volkan AYDIN

sanat kimin için anlamadım? :):):):)

« Önceki 20 12Sonraki 20 »

Son Projelerimiz
Negatif.com
Sinemalar.com
Doviz.com
Tüm Liste
FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.