FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 58 dk. önce
Dijital Teknikler
Son: 1 saat önce
Etkinlikler
Son: 7 dk. önce
Donanım-Ekipman
Son: 19 dk. önce
Satılık-Alınık
Son: 16 dk. önce
Tüketici Köşesi
Foto-Röportaj
Son: 1 hafta önce
OrnitoFoto
Son: 2 hafta önce
Site Hakkında
Son: 3 saat önce
Karanlık Oda
Son: 1 gün önce
Genel

Tüketici Köşesi

2 hafta önce mazakli / murat azaklı (Fk kullanıcısı) OLUMLU Ref. #273720 | Msj.1
fat32
Fatih Bilecen

Kullanıcı adı / soyadı :fatih bilecen
İletişim bilgileri (tel. / e-mail):scorpion_gti@hotmail.com
Tarih:
Firma adı:mazakli / murat azaklı
Yetkili kisi yada kisiler: murat azaklı
Ekipman: nikon AF 50 mm f1.8
Olumlu / Olumsuz: OLUMLU

kendisinden 50 mm almak istedim, belirli bir fiyatta anlaştıktansonra GG üzerinden taksitli alışverişi yapmak üzereyken, GG dekredi kartıma taksit yapılmadığını öğrendiğimde şok oldum, dahadoğrusu mahcup oldum..malum nakit param da olmadı için bi an yerindibine gectim..

kendisi bu konuda fevkalede bir davranışta bulundu ve bana uygunbir tarih vererek nakit ödeme günü belirledi..hala şoktayım, nasılbir kullanıcı 10 gun sonraya ödersin derki?? hatta ürünü aldıktansonra teknik sorularıma cevap verdi, sasıracaksınız ama memnunkalıp kalmadığımı da bir iki gün sonra sordu..

sonucta aynı sehirde olsakta dürüst olmak gerekirse ben yapmazdımboyle birşeyi..

telefon numarasını vermemde bi sakınca görmüyorum, 50 mm konusundastoğu bir hayli fazla..

kendisine tekrar teşekkür ederim :)

Bu mesaj 27.04.2008 17:54 tarihinde değiştirildi.

Foruma katılmak için üye olun...

2 hafta önce mazakli / murat azaklı (Fk kullanıcısı) OLUMLU Ref. #273763 | Msj.2
jamako
erhan bolcal

kendisiyle benimde alış verişim oldu ve hiç bir güvensizlik ortamı olmadan rahat rahat alışverişimizi yaptık...güven konusunda tereddüt etmeyin derim..

2 hafta önce mazakli / murat azaklı (Fk kullanıcısı) OLUMLU Ref. #273771 | Msj.3
math_
Ahmet Aybuğa

kendisine sık sık rastlıyorum forumlarda

fakat telefon numarasını açık açık yazmanızdan haberi var mı Murat Beyin ?

çünkü google dan arama yapıldığında Fk sistemine üye olmadan bu numara elde edilebilir,
oysa ki buranın güvenilir olmasının bir yönü de üyelerin birbiriyle özel mesaj sistemini kullanarak haberleşebilmesiidir, Murat Bey e telefon ile ulaşmak isteyenler özel mesaj yöntemi ile ondan telefon numarası edinebilirler...

2 hafta önce mazakli / murat azaklı (Fk kullanıcısı) OLUMLU Ref. #273775 | Msj.4
terasus
Hasan Tahsin Boz

Murat Bey kendisine ozel mesaj atanlara telefon numaralarini veriyor, ama buraya acikca yazilmasi google'da aratilip bulunmasi acisindan dogru olmayabilir tabi.

2 hafta önce mazakli / murat azaklı (Fk kullanıcısı) OLUMLU Ref. #273781 | Msj.5
fat32
Fatih Bilecen

hemen düzelttim

2 hafta önce mazakli / murat azaklı (Fk kullanıcısı) OLUMLU Ref. #273810 | Msj.6
candas
candas boragan

Kendisiyle onlarca defa alışverişim oldu hiçbirinde olumsuz birşey yaşamadım ayrıca esas önemli olan sattığı ürünlerin ederinin farkında olması.Güvenilir sözünün eri birisi.Ayrıca özenli paketlemeleri için buradan tekrar teşekkür ediyorum kendisine.

2 hafta önce mazakli / murat azaklı (Fk kullanıcısı) OLUMLU Ref. #274536 | Msj.7
Lalezar
Okan Kaya

Konu açılmışken bende birşeyler yazayım..
konu açılmadan bir gun once bende murat beyle bir alışveriş yapacaktım..
tereddüt etmeden ben hesaba parayı yatırdım oda sağolsun kargoyu gondertti..

60mm mikro aldım..
biraz önce elime ulaştı..
çok temiz kusursuz çiziksiz bir ürün..
sağolsunalr bütçemide aşmayacak bir fiyata verdiler..

kendisine çok teşekkür ediyorum.. ve lensin gerçek sahibineden tabiki..
umarım başka alışverişlerde de gene görüşürüz..

2 hafta önce mazakli / murat azaklı (Fk kullanıcısı) OLUMLU Ref. #275903 | Msj.8
asdekorasy

murat bey kesinlikle güvenli bir satıcıdır.
bende alışveriş yaptım.
hiçbir sorunla karşılaşmadım.
ayrıca tel ile konuşmalarımızda gayet yapıcı ve güvenilir bilgiler vermektedir.
buradan kendisine tekrar teşekkürler.

Son Projelerimiz
Negatif.com
Sinemalar.com
Doviz.com
Tüm Liste
FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.