Tüketici Köşesi
| 2 hafta önce | mazakli / murat azaklı (Fk kullanıcısı) OLUMLU | Ref. #273720 | Msj.1 |
|---|---|---|
|
|
Kullanıcı adı / soyadı :fatih bilecen Bu mesaj 27.04.2008 17:54 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | mazakli / murat azaklı (Fk kullanıcısı) OLUMLU | Ref. #273763 | Msj.2 |
|---|---|---|
|
jamako
erhan bolcal |
kendisiyle benimde alış verişim oldu ve hiç bir güvensizlik ortamı olmadan rahat rahat alışverişimizi yaptık...güven konusunda tereddüt etmeyin derim.. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | mazakli / murat azaklı (Fk kullanıcısı) OLUMLU | Ref. #273771 | Msj.3 |
|---|---|---|
|
|
kendisine sık sık rastlıyorum forumlarda Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | mazakli / murat azaklı (Fk kullanıcısı) OLUMLU | Ref. #273775 | Msj.4 |
|---|---|---|
|
|
Murat Bey kendisine ozel mesaj atanlara telefon numaralarini veriyor, ama buraya acikca yazilmasi google'da aratilip bulunmasi acisindan dogru olmayabilir tabi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | mazakli / murat azaklı (Fk kullanıcısı) OLUMLU | Ref. #273781 | Msj.5 |
|---|---|---|
|
|
hemen düzelttim Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | mazakli / murat azaklı (Fk kullanıcısı) OLUMLU | Ref. #273810 | Msj.6 |
|---|---|---|
|
candas
candas boragan |
Kendisiyle onlarca defa alışverişim oldu hiçbirinde olumsuz birşey yaşamadım ayrıca esas önemli olan sattığı ürünlerin ederinin farkında olması.Güvenilir sözünün eri birisi.Ayrıca özenli paketlemeleri için buradan tekrar teşekkür ediyorum kendisine. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | mazakli / murat azaklı (Fk kullanıcısı) OLUMLU | Ref. #274536 | Msj.7 |
|---|---|---|
|
Lalezar
Okan Kaya |
Konu açılmışken bende birşeyler yazayım.. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | mazakli / murat azaklı (Fk kullanıcısı) OLUMLU | Ref. #275903 | Msj.8 |
|---|---|---|
|
asdekorasy
|
murat bey kesinlikle güvenli bir satıcıdır. Foruma katılmak için üye olun... |
|

© 2004-2008