FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 51 dk. önce
Dijital Teknikler
Son: 1 saat önce
Etkinlikler
Son: 34 sn. önce
Donanım-Ekipman
Son: 12 dk. önce
Satılık-Alınık
Son: 9 dk. önce
Tüketici Köşesi
Son: 58 dk. önce
Foto-Röportaj
Son: 1 hafta önce
OrnitoFoto
Son: 2 hafta önce
Site Hakkında
Son: 3 saat önce
Karanlık Oda
Son: 1 gün önce
Genel
Son: 1 saat önce

Tüketici Köşesi

2 hafta önce Nova Fotoğraf - Olumlu Ref. #273674 | Msj.1
overworld
Eyüp Bay

Kullanıcı Adı / Soyadı: Eyüp BAY
İletişim Bilgileri: eyupbay@gmail.com
Tarih: 14.04.2008
Firma Adı: Nova Fotoğraf
Yetkili kişi ya da kişiler: Sevgi Hanım ve ismini bilmediğim diğer arkadaş
Ekipman: Canon 40D, Tamron 17-50 ve diğerleri...
Olumlu / Olumsuz: Olumlu

Yaklaşık iki hafta önce, uzun araştırmalar, Sirkeci'deki uzun dolaşma sonrasında son soluğu Nova'da aldım. Hem ilgili davranmaları, uygun fiyatları ve hem de artık yeter :) dememden ötürü, oturup uzun uzun konuştuk. Bunların ardından daha uygun fiyata bulacaksam bile daha fazla dolaşmak gelmedi içimden. Başlangıç için tüm malzemelerimi buradan rahat bir şekilde aldım, bir sorun yaşamadım ama yaşarsam da göreceğim ilgiden eminim. Şans eseri drserkan ile de karşılaştım, tanımasam da oradaki olumlu bilgilendirmesi içimin daha rahat etmesini sağladı. Ona da buradan ayrıca teşekkür ediyorum.

Teşekkürler Nova.

Foruma katılmak için üye olun...

2 hafta önce Nova Fotoğraf - Olumlu Ref. #273840 | Msj.2
drserkan
Serkan Kaya

Fotoğraf ya da bir başka hobi ile insanların bir araya gelmesi, o ya da bu yerde karşılaşmaları gayet normal. Ben de bu gibi karşılaşmalardan çok memnun oluyorum. "Beni anlayan birileri var" diye düşünmemi sağlıyor.

Sizin hissettiklerinizi hisseden, yaşadıklarınızı daha önceden yaşayan, problem ve çözümlerini sizlerle paylaşan insanların çıkarsız bir araya gelmesi kadar güzel birşey var mı???

Hobi, böylesine güzel birşey işte.

Mesleğim gereği yaşadığım stresi bu şekilde atıyorum ve inanın, ekran karşısında sizlerle yazışmak bile beni korkunç mutlu ediyor. Çünkü biliyorum ki beni anlıyor, ve hiçbir karşılık beklemeden vakit ayırıp fotoğraflarım hakkında yorum yapıyorsunuz. Yaşadığımız dünyada en önemli şeyin zaman olduğunu düşünürsek bana çok şey veriyorsunuz.

İşte böyle bir ortamda "Nova" gibi bir yerde karşılaşmak, tanışmak çok güzel bence...

Fotoğraf dünyasına gönül veren herkese SELAMLAR OLSUN !!!

Foruma katılmak için üye olun...

Son Projelerimiz
Negatif.com
Sinemalar.com
Doviz.com
Tüm Liste
FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.