Tüketici Köşesi
Bu konu FotoKritik yönetimi tarafından kapatılmıştır.
| 3 hafta önce | Fk üyesi ExxxxxxxxxxxxxxxxxxY / Exxxx Exxxxx / ÇOK OLUMSUZ / Sorun Çözüldü !!! | Ref. #273208 | Msj.1 |
|---|---|---|
|
|
Sorun çözüldü... Bu mesaj 12.05.2008 17:46 tarihinde değiştirildi. |
|
| 3 hafta önce | Fk üyesi ExxxxxxxxxxxxxxxxxxY / Exxxx Exxxxx / ÇOK OLUMSUZ / Sorun Çözüldü !!! | Ref. #273215 | Msj.2 |
|---|---|---|
|
Atahualpa
Mert Ersel Şahin |
İnternet yolu ile dolandırıcılık yeni TCK ya göre nitelikli Bu mesaj 25.04.2008 21:14 tarihinde değiştirildi. |
|
| 3 hafta önce | Fk üyesi ExxxxxxxxxxxxxxxxxxY / Exxxx Exxxxx / ÇOK OLUMSUZ / Sorun Çözüldü !!! | Ref. #273223 | Msj.3 |
|---|---|---|
|
CENKENJ
Cenk Can |
Selamlar Ahmet bey, mesajınızı okuyunca kendi başıma gelmiş gibi moralim bozuldu. Gelişmeleri yazarsanız , böyle bir durumla karşılaşınca ne yapmamız gerektiği hakkında rehber olur. Geçmiş olsun. |
|
| 3 hafta önce | Fk üyesi ExxxxxxxxxxxxxxxxxxY / Exxxx Exxxxx / ÇOK OLUMSUZ / Sorun Çözüldü !!! | Ref. #273231 | Msj.4 |
|---|---|---|
|
|
Selamlar ahmet bey Bu mesaj 25.04.2008 22:05 tarihinde değiştirildi. |
|
| 3 hafta önce | Fk üyesi ExxxxxxxxxxxxxxxxxxY / Exxxx Exxxxx / ÇOK OLUMSUZ / Sorun Çözüldü !!! | Ref. #273234 | Msj.5 |
|---|---|---|
|
faded
kunter |
amanin Bu mesaj 25.04.2008 22:15 tarihinde değiştirildi. |
|
| 3 hafta önce | Fk üyesi ExxxxxxxxxxxxxxxxxxY / Exxxx Exxxxx / ÇOK OLUMSUZ / Sorun Çözüldü !!! | Ref. #273236 | Msj.7 |
|---|---|---|
|
|
Emrah bey bende yazdım o foruma ve 40 lira için değmez dedim, sizin mesajınızdan beş dakika sonra hemde, siz yanlış yaptınız bunu kabul edin. |
|
| 3 hafta önce | Fk üyesi ExxxxxxxxxxxxxxxxxxY / Exxxx Exxxxx / ÇOK OLUMSUZ / Sorun Çözüldü !!! | Ref. #273237 | Msj.8 |
|---|---|---|
|
|
İnanç meselesi senin sorunun, ben samimiyetinize kesinlikle inanmıyorum. |
|
| 3 hafta önce | Fk üyesi ExxxxxxxxxxxxxxxxxxY / Exxxx Exxxxx / ÇOK OLUMSUZ / Sorun Çözüldü !!! | Ref. #273240 | Msj.9 |
|---|---|---|
|
|
Geç oldu ama temiz oldu diyelim keşke bunu dün akşam buraya http://www.fotokritik.com/forum/forum.php?konu_id=61138 yazsaydınız.Geçmiş olsun diyelim. |
|
| 3 hafta önce | Fk üyesi ExxxxxxxxxxxxxxxxxxY / Exxxx Exxxxx / ÇOK OLUMSUZ / Sorun Çözüldü !!! | Ref. #273242 | Msj.10 |
|---|---|---|
|
|
Şunu kesin olarak söylüyorum |
|
| 3 hafta önce | Fk üyesi ExxxxxxxxxxxxxxxxxxY / Exxxx Exxxxx / ÇOK OLUMSUZ / Sorun Çözüldü !!! | Ref. #273246 | Msj.11 |
|---|---|---|
|
|
Emrah bey biraz önce bana yeni adresini gönderdi |
|
| 3 hafta önce | Fk üyesi ExxxxxxxxxxxxxxxxxxY / Exxxx Exxxxx / ÇOK OLUMSUZ / Sorun Çözüldü !!! | Ref. #273250 | Msj.12 |
|---|---|---|
|
|
yukarda görünen şekilde süreci uzatmasaydınız |
|
| 3 hafta önce | Fk üyesi ExxxxxxxxxxxxxxxxxxY / Exxxx Exxxxx / ÇOK OLUMSUZ / Sorun Çözüldü !!! | Ref. #273254 | Msj.13 |
|---|---|---|
|
|
size de mutlu akşamlar... |
|
| 3 hafta önce | Fk üyesi ExxxxxxxxxxxxxxxxxxY / Exxxx Exxxxx / ÇOK OLUMSUZ / Sorun Çözüldü !!! | Ref. #273258 | Msj.14 |
|---|---|---|
|
|
Takip et. |
|
| 3 hafta önce | Fk üyesi ExxxxxxxxxxxxxxxxxxY / Exxxx Exxxxx / ÇOK OLUMSUZ / Sorun Çözüldü !!! | Ref. #273309 | Msj.15 |
|---|---|---|
|
|
- Takip et. |
|
| 3 hafta önce | Fk üyesi ExxxxxxxxxxxxxxxxxxY / Exxxx Exxxxx / ÇOK OLUMSUZ / Sorun Çözüldü !!! | Ref. #273324 | Msj.16 |
|---|---|---|
|
|
şayet sd si olsa o karta ben de talip olacaktım, iyi ki yokmuş. |
|
| 3 hafta önce | Fk üyesi ExxxxxxxxxxxxxxxxxxY / Exxxx Exxxxx / ÇOK OLUMSUZ / Sorun Çözüldü !!! | Ref. #273325 | Msj.17 |
|---|---|---|
|
b_d
Barış DİNÇOL |
Arkadaşım geçmiş olsun. Diğer arkadaşı tanımıyorum ama seninle
önceden alışveriş yaptım ve sözüne sadık işini takip eden bir
kardeşimiz olduğunu çok iyi biliyorum. |
|
| 3 hafta önce | Fk üyesi ExxxxxxxxxxxxxxxxxxY / Exxxx Exxxxx / ÇOK OLUMSUZ / Sorun Çözüldü !!! | Ref. #273338 | Msj.18 |
|---|---|---|
|
|
Çok tatsız bir olay Ahmet bey sonuna kadar haklı.Geçmiş |
|
| 3 hafta önce | Fk üyesi ExxxxxxxxxxxxxxxxxxY / Exxxx Exxxxx / ÇOK OLUMSUZ / Sorun Çözüldü !!! | Ref. #273370 | Msj.19 |
|---|---|---|
|
homurtak
Hami Onur |
Hayret bir şey yaaa. Konuyu baştan aşağı okudum. Hakikaten nasıl
uyuz olduğumu anlatamam. Yani illa her işin içine bir pislik
sokmamız gerekli mi? Nedir yani? Doğru düzgün oraya yazılsa "Ben
Topram kart satıyorum arkadaşlar alan var mı fiyatı şudur."
denilse ne var? İlla araya 3 kağıt sokmak gerekli mi? Görüyorum ki
Ahmet bey parasıyla rezil olmuş. Ne suçu vardı şimdi? Madur
arkadaşımız konuyu foruma taşıyınca da birden bire satışı yapan
arkadaşımız "şehir dışından" dönmüş nasıl tesadüfse (!). |
|
| 3 hafta önce | Fk üyesi ExxxxxxxxxxxxxxxxxxY / Exxxx Exxxxx / ÇOK OLUMSUZ / Sorun Çözüldü !!! | Ref. #273374 | Msj.20 |
|---|---|---|
|
|
İlginç olan ise, böylesi bir tatsızlığın aynı satıcı ve alıcı
arasında 11. alışverişte gerçekleşmiş olması. |
|

© 2004-2008