FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 1 saat önce
Dijital Teknikler
Etkinlikler
Son: 14 dk. önce
Donanım-Ekipman
Son: 2 dk. önce
Satılık-Alınık
Son: 2 dk. önce
Tüketici Köşesi
Foto-Röportaj
Son: 1 hafta önce
OrnitoFoto
Son: 2 hafta önce
Site Hakkında
Son: 3 saat önce
Karanlık Oda
Son: 1 gün önce
Genel

Tüketici Köşesi

3 hafta önce ONUR_DT - Olumlu Ref. #272806 | Msj.1
terasus
Hasan Tahsin Boz

Kullanıcı adı / soyadı :Hasan Tahsin Boz
İletişim bilgileri (tel. / e-mail):tahsin009@yahoo.com
Tarih:22.04.2008
Firma adı: ONUR_DT (Onur Yildirim)
Yetkili kisi yada kisiler: Onur Yildirim
Ekipman: Nikon Nikkor AF-S DX VR 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED
Olumlu / Olumsuz: Olumlu
Açıklama: Kendisinden Nikon Nikkor AF-S DX VR 18-200mm f/3.5-5.6GIF-ED objektif siparis ettim
Sonuc: Fotokritik'te ONUR_DT rumuzlu Onur Yildirim Amerika garanti kapsamında olan objektifi 22.04.2008 (siparisten 2 gun sonra) tarihinde elime ulastirdi. Ben kendisine parayi havale etmeden urunu bana kargoladi. Kargo paketi oldukca ozenle hazirlanmisti, pakete yolda hasar gelmemesi icin ozen gosterilmisti. Kutu icerigi eksiksizdi ve sanirsam urunu kutudan cikartan ilk kisi bendim. Onur Yildirim’a yaptigi sorunsuz alisveristen dolayi tesekkur ederim.

Bu mesaj 24.04.2008 18:35 tarihinde değiştirildi.

Foruma katılmak için üye olun...

3 hafta önce ONUR_DT - Olumlu Ref. #272822 | Msj.2
magzed
Gökhan Bedir

onurdan geçenlerde d300 aldım hatta sizin 18-200 ü benim d300 le getirtti, siz 2 gün beklediniz ben doğal olarak 2 hafta kadar bekledim, gerçekten güvenilir bir satıcı...

3 hafta önce ONUR_DT - Olumlu Ref. #272900 | Msj.3
mkodaz
mustafa kodaz

Onur_DT her zaman için güvenilir bir profile sahip bence. İlgili
alakalı sabırlı olumlu

tavsiye : ***** yıldız

3 hafta önce ONUR_DT - Olumlu Ref. #272964 | Msj.4
sm0ky
Okan Akan

Ben de 5d'mi Onur'dan aldım. Gerçekten sorunsuz alışveriş imkanı sunuyor.

3 hafta önce ONUR_DT - Olumlu Ref. #273102 | Msj.5
skoda
HALİL İBRAHİM ÖZENİR

Bir yanlışlığı düzeltelim isterseniz.Amerikadan ürün sipariş edipte 2 gün sonra elime ulaştı demek imkansız.Size gelen ürünün daha önceden alımı yapılmış ve satıcı adresine kargolanmış ürün olma ihtimali var zaten böyledir.Amerikadan en erken kargo 2 günde gelir ki;Alımı yapılan ürün satın alınan şehirden bir başka şehire kargolanıyor bu sayede internet üzerinden aldığınız ürüne eyalet vergisi ödemekten kurtuluyorsunuz.En erken herşey yolunda giderse 3 gün sonra elinizde olur.Bu işin kargo ücreti ortalama bir paket için 65-100 usd arasıdır.Genelde yurt dışından ürün gönderenler bu kargo ücreti çok yüksek olduğu için pek tercih etmezler.
Onur beyden bir arkadaşım için D80 almıştık kendisi ürünü sorunsuz teslim etmişti.Bu vesile ile tekrar teşekkürler.

3 hafta önce ONUR_DT - Olumlu Ref. #273114 | Msj.6
ONUR_DT
onur yıldırım

İBRAHİM BEY TŞEKKÜRLER ACIKLAMANIZ İÇİN. gerçektende 2 günde gelmesi imkansız:) 3 günde bile zor gelebiliyor. enerken 10 günde getirtebiliyorum.İyi günler Halil bey.

2 hafta önce ONUR_DT - Olumlu Ref. #273490 | Msj.7
terasus
Hasan Tahsin Boz

Ben Amerika'dan 2 günde getirtti yazmamıştım zaten :)
yanlış anlaşılma olmasın.

2 hafta önce ONUR_DT - Olumlu Ref. #273870 | Msj.8
bjksk
ugur patırgan

arkadaslar ben 2senedir alacagım her seyi onur beyden alırım cok güvenilir bir satıcıdır boyle günlerde bole satıcıların hala bukadar ilgili ve alakalı olması ve yardımcı olması sasırtıcı size tavsiyem ona sormadan hiçbir alıs verişinizi yapmamanızdır ben su ana kadar hiç bir problem yasamadım ve sunuda soyleyim 17-50 alacagım yakın zamanda gene ondan alacam beklicem fiyatını yüksek versede veya alcak versede onu tercih edicem cünkü güvenilir siz neden bukadar ovgü ediyorsun diye sorabilirsiniz bunun nedeni şudur benim bir dedigimi iki etmeyisi ve alsamda almasamda bana yardım edişi ve yaklayısı olmustur saygılarım la... olumlu olumlu olumlu :)

Son Projelerimiz
Negatif.com
Sinemalar.com
Doviz.com
Tüm Liste
FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.