Tüketici Köşesi
| 3 hafta önce | ONUR_DT - Olumlu | Ref. #272806 | Msj.1 |
|---|---|---|
|
|
Kullanıcı adı / soyadı :Hasan Tahsin Boz Bu mesaj 24.04.2008 18:35 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 3 hafta önce | ONUR_DT - Olumlu | Ref. #272822 | Msj.2 |
|---|---|---|
|
magzed
Gökhan Bedir
|
onurdan geçenlerde d300 aldım hatta sizin 18-200 ü benim d300 le getirtti, siz 2 gün beklediniz ben doğal olarak 2 hafta kadar bekledim, gerçekten güvenilir bir satıcı... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 3 hafta önce | ONUR_DT - Olumlu | Ref. #272900 | Msj.3 |
|---|---|---|
|
|
Onur_DT her zaman için güvenilir bir profile sahip bence.
İlgili Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 3 hafta önce | ONUR_DT - Olumlu | Ref. #272964 | Msj.4 |
|---|---|---|
|
|
Ben de 5d'mi Onur'dan aldım. Gerçekten sorunsuz alışveriş imkanı sunuyor. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 3 hafta önce | ONUR_DT - Olumlu | Ref. #273102 | Msj.5 |
|---|---|---|
|
|
Bir yanlışlığı düzeltelim isterseniz.Amerikadan ürün sipariş edipte
2 gün sonra elime ulaştı demek imkansız.Size gelen ürünün daha
önceden alımı yapılmış ve satıcı adresine kargolanmış ürün olma
ihtimali var zaten böyledir.Amerikadan en erken kargo 2 günde gelir
ki;Alımı yapılan ürün satın alınan şehirden bir başka şehire
kargolanıyor bu sayede internet üzerinden aldığınız ürüne eyalet
vergisi ödemekten kurtuluyorsunuz.En erken herşey yolunda giderse 3
gün sonra elinizde olur.Bu işin kargo ücreti ortalama bir paket
için 65-100 usd arasıdır.Genelde yurt dışından ürün gönderenler bu
kargo ücreti çok yüksek olduğu için pek tercih etmezler. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 3 hafta önce | ONUR_DT - Olumlu | Ref. #273114 | Msj.6 |
|---|---|---|
|
ONUR_DT
onur yıldırım |
İBRAHİM BEY TŞEKKÜRLER ACIKLAMANIZ İÇİN. gerçektende 2 günde gelmesi imkansız:) 3 günde bile zor gelebiliyor. enerken 10 günde getirtebiliyorum.İyi günler Halil bey. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | ONUR_DT - Olumlu | Ref. #273490 | Msj.7 |
|---|---|---|
|
|
Ben Amerika'dan 2 günde getirtti yazmamıştım zaten :) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | ONUR_DT - Olumlu | Ref. #273870 | Msj.8 |
|---|---|---|
|
bjksk
ugur patırgan |
arkadaslar ben 2senedir alacagım her seyi onur beyden alırım cok güvenilir bir satıcıdır boyle günlerde bole satıcıların hala bukadar ilgili ve alakalı olması ve yardımcı olması sasırtıcı size tavsiyem ona sormadan hiçbir alıs verişinizi yapmamanızdır ben su ana kadar hiç bir problem yasamadım ve sunuda soyleyim 17-50 alacagım yakın zamanda gene ondan alacam beklicem fiyatını yüksek versede veya alcak versede onu tercih edicem cünkü güvenilir siz neden bukadar ovgü ediyorsun diye sorabilirsiniz bunun nedeni şudur benim bir dedigimi iki etmeyisi ve alsamda almasamda bana yardım edişi ve yaklayısı olmustur saygılarım la... olumlu olumlu olumlu :) Foruma katılmak için üye olun... |
|

© 2004-2008