Etkinlikler
| 2 hafta önce | Fk _ FOTOGEZİLERİ İLE 2 ŞELALE 2 YAYLA | Ref. #272630 | Msj.1 |
|---|---|---|
|
FotoGezileri
Hüseyin Çağlayan |
Fk _ FOTOGEZİLERİ İLE 2 ŞELALE 2 YAYLA Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | Fk _ FOTOGEZİLERİ İLE 2 ŞELALE 2 YAYLA | Ref. #272639 | Msj.2 |
|---|---|---|
|
|
yaa hüseyin eğer benim işim çıkmaz ve aksilik olmazsa gelmeye
çalışacağım:) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | Fk _ FOTOGEZİLERİ İLE 2 ŞELALE 2 YAYLA | Ref. #272642 | Msj.3 |
|---|---|---|
|
FotoGezileri
Hüseyin Çağlayan |
Elif, aynı şekilde benim de işim çıkmazsa ve aksilik olmazsa ben
de Bu mesaj 24.04.2008 01:28 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | Fk _ FOTOGEZİLERİ İLE 2 ŞELALE 2 YAYLA | Ref. #272664 | Msj.4 |
|---|---|---|
|
harunkatirci
Harun Katırcı |
1- Elif KIRGEZER - Esenköy :)) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | Fk _ FOTOGEZİLERİ İLE 2 ŞELALE 2 YAYLA | Ref. #272714 | Msj.5 |
|---|---|---|
|
|
|
| 2 hafta önce | Fk _ FOTOGEZİLERİ İLE 2 ŞELALE 2 YAYLA | Ref. #272759 | Msj.6 |
|---|---|---|
|
asdekorasy
|
sizin işiniz çıkarsa bizim acep ne ola.)) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | Fk _ FOTOGEZİLERİ İLE 2 ŞELALE 2 YAYLA | Ref. #272847 | Msj.7 |
|---|---|---|
|
|
|
| 2 hafta önce | Fk _ FOTOGEZİLERİ İLE 2 ŞELALE 2 YAYLA | Ref. #272859 | Msj.8 |
|---|---|---|
|
|
Ya hüseyin abi şu gezi 1 hafta sonra olsaydı ne güzel olurdu...
Neyse ne yapalım şunun şurasında mezun olmaya bir şey kalmadı,
artık yaz için planlanan gezilere katılacağım. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | Fk _ FOTOGEZİLERİ İLE 2 ŞELALE 2 YAYLA | Ref. #272864 | Msj.9 |
|---|---|---|
|
FotoGezileri
Hüseyin Çağlayan |
Sevgili Ahmet, Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | Fk _ FOTOGEZİLERİ İLE 2 ŞELALE 2 YAYLA | Ref. #272904 | Msj.10 |
|---|---|---|
|
hilye
Hümeyra Kara |
1- Elif KIRGEZER - Esenköy :)) Bu mesaj 26.04.2008 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | Fk _ FOTOGEZİLERİ İLE 2 ŞELALE 2 YAYLA | Ref. #272905 | Msj.11 |
|---|---|---|
|
|
benide katın Ersan BORAZAN Şenköy.. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | Fk _ FOTOGEZİLERİ İLE 2 ŞELALE 2 YAYLA | Ref. #272918 | Msj.12 |
|---|---|---|
|
|
Sevgili Elif, forumu daha önce gördüm ve üzülerek söylüyorum Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | Fk _ FOTOGEZİLERİ İLE 2 ŞELALE 2 YAYLA | Ref. #272922 | Msj.13 |
|---|---|---|
|
|
Sevgili adaşım listede yoksun, katılmıyormusun bu geziye? Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | Fk _ FOTOGEZİLERİ İLE 2 ŞELALE 2 YAYLA | Ref. #272932 | Msj.14 |
|---|---|---|
|
|
Ersan bey, Rehberimiz Kocero :))) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | Fk _ FOTOGEZİLERİ İLE 2 ŞELALE 2 YAYLA | Ref. #273037 | Msj.15 |
|---|---|---|
|
belvedere
|
Ersan bey, Rehberimiz Kocero :))) Bu mesaj 25.04.2008 13:27 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | Fk _ FOTOGEZİLERİ İLE 2 ŞELALE 2 YAYLA | Ref. #273047 | Msj.16 |
|---|---|---|
|
asdekorasy
|
valla katılabilirim ama sen merak etme adım olmasada bize herzaman
yer bulunur. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | Fk _ FOTOGEZİLERİ İLE 2 ŞELALE 2 YAYLA | Ref. #273187 | Msj.17 |
|---|---|---|
|
|
evet sana her zaman yer var sevgili adaşım, nispet ne haddime
düşmüş, sadece boşta makinam olduğunu vurgulamak istemiştim..
:))) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Fk _ FOTOGEZİLERİ İLE 2 ŞELALE 2 YAYLA | Ref. #274207 | Msj.18 |
|---|---|---|
|
as76
SİBEL ORUÇ |
az kaldı nerde bu millet nerde bu devlet Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Fk _ FOTOGEZİLERİ İLE 2 ŞELALE 2 YAYLA | Ref. #274339 | Msj.19 |
|---|---|---|
|
|
merhabalar, bir aksilik olmazsa ben de geliyorum, görüşmek üzere.. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 hafta önce | Fk _ FOTOGEZİLERİ İLE 2 ŞELALE 2 YAYLA | Ref. #274349 | Msj.20 |
|---|---|---|
|
|
davet için çok teşekkürler...ama şehir dışına olacağım..inşallah bir başka sefere diyorum ve geziye katılan bütün fk dostlarına bol fotoğraflı bir gezi diliyorum...dönüşünüzde muhteşem karelerinizi kıskanarak izleyeceğim..herkese selamlar.... Foruma katılmak için üye olun... |
|

© 2004-2008