Etkinlikler
| 2 hafta önce | FK 27 NİSAN PAZAR YEDİGÖLLER FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #272317 | Msj.1 | ||||
|---|---|---|---|---|---|---|
|
yaban
|
katılmak isteyen her sağlıklı fotoğraf sever dostun Bu mesaj 23.04.2008 14:01 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun...
|
|||||
| 2 hafta önce | FK 27 NİSAN PAZAR YEDİGÖLLER FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #272393 | Msj.2 |
|---|---|---|
|
Okanb
|
Yaban pazar günü ayın 27’si oluyor. Biz büyük ihtimalle geliriz ama ben netleşince yazayım ismimizi. Yedigöller süper olur ama heyecanla kaz dağları kampını bekliyoruz bilesin :) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | FK 27 NİSAN PAZAR YEDİGÖLLER FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #272396 | Msj.3 |
|---|---|---|
|
yaban
|
oyy oyy ben haziran ayının pazar tarihini koymyşum :) düzelttim
... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | FK 27 NİSAN PAZAR YEDİGÖLLER FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #272401 | Msj.4 |
|---|---|---|
|
nurtenabla
|
Merhaba herkese, Ben ayın 26 sında gidiyorum, bizim oralara gelince benide arayın, size yardımcı olayım.Ama cuma akşamından çıkmanız lazim çünki başka türlü pek faydalanamazsınız, hatta mayısın 2inci haftası daha iyi ama yinede siz bilirsiniz.... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | FK 27 NİSAN PAZAR YEDİGÖLLER FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #272519 | Msj.5 |
|---|---|---|
|
ByTilki
|
1-volkan aydın pendik köprüsü Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | FK 27 NİSAN PAZAR YEDİGÖLLER FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #272534 | Msj.6 |
|---|---|---|
|
cudii
ertuğrul arslan |
|
| 2 hafta önce | FK 27 NİSAN PAZAR YEDİGÖLLER FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #272536 | Msj.7 |
|---|---|---|
|
cudii
ertuğrul arslan |
3 NUMARA NIYE BOOŞ Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | FK 27 NİSAN PAZAR YEDİGÖLLER FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #272552 | Msj.8 |
|---|---|---|
|
ByTilki
|
|
| 2 hafta önce | FK 27 NİSAN PAZAR YEDİGÖLLER FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #272582 | Msj.9 |
|---|---|---|
|
Gorof
Sahin Zengil |
Merhabalar hepinize... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | FK 27 NİSAN PAZAR YEDİGÖLLER FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #272858 | Msj.10 |
|---|---|---|
|
Midway
|
Bu hafta sonu yağmurlu olacakmış.. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | FK 27 NİSAN PAZAR YEDİGÖLLER FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #272902 | Msj.11 |
|---|---|---|
|
Okanb
|
Sanki bir aksilik olacağını biliyormuşcasına kesin olarak listeye adımızı yazdırmayalım diye yazmışım. Çok sevdiğim anneannemi bu öğlen kaybettim. Bu gezide yer alamayacağız biz. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | FK 27 NİSAN PAZAR YEDİGÖLLER FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #272953 | Msj.12 |
|---|---|---|
|
volkan1907
Volkan AYDIN |
Baba başın sağolsun valla çok üzüldüm yapabilecek birşey varsa
herzaman yanındayız. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | FK 27 NİSAN PAZAR YEDİGÖLLER FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #273035 | Msj.13 |
|---|---|---|
|
ByTilki
|
Baba başın sağolsun gezi ertelenmesi iyi olacaktır. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | FK 27 NİSAN PAZAR YEDİGÖLLER FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #273038 | Msj.14 |
|---|---|---|
|
yaban
|
sevgili okan acını yürekten paylaşıyorum . Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | FK 27 NİSAN PAZAR YEDİGÖLLER FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #273041 | Msj.15 |
|---|---|---|
|
Midway
|
Okan Bey , başınız sağolsun..Allah rahmet eylesin.. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | FK 27 NİSAN PAZAR YEDİGÖLLER FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #273284 | Msj.16 |
|---|---|---|
|
Okanb
|
Arkadaşlar ne diyeceğimi bilemiyorum. Sizlere bir şekilde burdan
haber verdikten sonra aranızdan beni arayanlar yardım etmek
isteyenler oldu. Arayamayanlar mail attılar burdan msg yazdılar.
Bir kısmınızda forumda yazmışsınız. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | FK 27 NİSAN PAZAR YEDİGÖLLER FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #273285 | Msj.17 |
|---|---|---|
|
Ziynap
|
arkadaşlar, desteğiniz okanı çok mutlu etti. ozellikle yanımızda
hissettirdiğiniz ve üzüntümüzü paylaştıgınız için geziyi
ertelemeniz çok anllamlı.. teşekkürler. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | FK 27 NİSAN PAZAR YEDİGÖLLER FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #273341 | Msj.18 |
|---|---|---|
|
volkan1907
Volkan AYDIN |
baba yenge aslında biz sizlere teşekkür ederiz ne mutlu bizim için sizin gibi güzel insanlarla tanıştık. Ve ne güzel ki dünyada hala vefalı ve doğru dürüst insanlar var. Ben bir yandan da çok üzüldüm cenazeye katılamadım diye inş. en yakın zamanda bir dahaki gezide herkesin telini alacağım ve bu durumlarda tam destek yanında olabilelim. Tekrardan başınız saolsun . Yapılacak birşey varsa her zaman buralardayız. saygılar sevgiler. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 hafta önce | FK 27 NİSAN PAZAR YEDİGÖLLER FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #273380 | Msj.19 |
|---|---|---|
|
ByTilki
|
Baba dedigin gibi biz bir aile olduk bu ailede birimizin mutlulugu
hepimizin mutlulugu birimizin acısı hepmizin acısı.yapabilecegimiz
birşey warsa hepimiz yapmaya hazırız. Foruma katılmak için üye olun... |
|

© 2004-2008