Tüketici Köşesi
| 3 ay önce | MediaMarkt / Olumlu | Ref. #271365 | Msj.1 |
|---|---|---|
|
chagyy
Çağkan Özekli |
Kullanıcı adı / soyadı : Çağkan Özekli Bu mesaj 21.04.2008 22:31 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 3 ay önce | MediaMarkt / Olumlu | Ref. #271479 | Msj.2 |
|---|---|---|
|
|
Bilgi için teşekkürler ama ben D80 ile D300 arasında gidip gelmenize takıldım, yol uzun, epey yorulmuş olmalısınız :P Bu mesaj 21.04.2008 13:36 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 3 ay önce | MediaMarkt / Olumlu | Ref. #271579 | Msj.3 |
|---|---|---|
|
udk
Ulas Devrim Karasungur |
Kullanıcı adı / soyadı : Sizin adınız olmalı, Mediamarkt değil Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 3 ay önce | MediaMarkt / Olumlu | Ref. #271610 | Msj.4 |
|---|---|---|
|
|
Bu tür teknoloji mağazalarında satış temsilcisinin insiyafiyle Bu mesaj 21.04.2008 16:45 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 3 ay önce | MediaMarkt / Olumlu | Ref. #271611 | Msj.5 |
|---|---|---|
|
teodoros
Fatih DÜZGÖREN |
Yalçınlara'da baksaydınız keşke D80+18-135mm ve 4gb sd kart
1.851.. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 3 ay önce | MediaMarkt / Olumlu | Ref. #271649 | Msj.6 |
|---|---|---|
|
chagyy
Çağkan Özekli |
@teodoros Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 3 ay önce | MediaMarkt / Olumlu | Ref. #271693 | Msj.7 |
|---|---|---|
|
pixelkes
|
Eskişehir'de yaşıyorum Mediamarkt'ın fiyatları inanılacak gibi değil.Kesinlikle güncelleme yapılmıyor.Fiyatlarada yaşanan düşüş etikete yansıtılmıyor ve satış temsilcileri kelimenin tam anlamıyla zır cahil.Örneğin fotoğraf departmanında 5 kişi çalışmasına rağmen ürünler hakkında en ufak bilgiye sahip değiller.(1 kişi Dslr için 1 kişi Compact makineler için 1 kişi lensler için 1 kişi flaş ve filtreler için kalan son kişide çantalar ve flaş kartlar için eğitim almış olsalar herhalde 2 günlerini alır).Ne kadar eğitimsiz olduklarını anlamanız için ufak bir örnek vereyim ; temsilci 70 200 vr için bunun beyazı var sarısı var dedi.Bir an için kendimi kuruyemiş dükkanında leblebi alıyorum zannettim.Hepsiburada ve Yalçınlar adlı şirketleri ilk defa benden duydular ve kaçak ürün sattıklarını iddia ettiler.Varlığından haberi bile olmadığı şirketler için hiç çekinmeden yalan söyledi.Satış stratejileri tamamen yalan söyleme üzerine kurulu. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 3 ay önce | MediaMarkt / Olumlu | Ref. #271696 | Msj.8 |
|---|---|---|
|
|
Bende eskişehirdeyim fiyatlar ondanmı ucuzmuş:) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 3 ay önce | MediaMarkt / Olumlu | Ref. #271701 | Msj.9 |
|---|---|---|
|
chagyy
Çağkan Özekli |
Evet bazı Elektronik satan yerlerde bilgisiz kişiler var. Örneğin
burda Beylikdüzü Mediamarkt 'aki bir kişi 18-135 mm lense 1.400
dolar demişti. :) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 3 ay önce | MediaMarkt / Olumlu | Ref. #271702 | Msj.10 |
|---|---|---|
|
|
Aslında Mediamarkt'ın değişik bir satış stratejisi var. Mersin'de yaşıyorum. Sektörden bazı arkadaşlarım değişik departman ve görevlerde Mediamarkt'ta çalışıyor. Bunlardan sizin/bizim muhatabımız olan reyon görevlilsi olanının anlattığına göre ona verilen eğitim sadece raf düzenlemeyle ilgili. "Müşteri buraya gelip Migros'taki gibi alışveriş yapacak" denmiş, yani çok çok ne nerede bunu sorabiliriz o arkadaşlara. Teknolojinin market alışverişi gibi alınması/satılması üzerine kurulu bir felsefe. Manavdan patlıcan alan bayan o patlıcan hakkında bilmesi gereken herşeyi bilir, 3-5 değişik şekilde pişirip yiyebilir, manava soracağı birşey yoktur; aynı mantık... Ha bu iyi midir kötü müdür, ayrı bir tartışma konusudur, finansal ve yönetimsel bir tercihtir... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 3 ay önce | MediaMarkt / Olumlu | Ref. #271720 | Msj.11 |
|---|---|---|
|
chagyy
Çağkan Özekli |
Farklı şehirlerde olduğunuzdan dolayı farklılıklar ve yönetim şekil
farklılıkları olabilir. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 3 ay önce | MediaMarkt / Olumlu | Ref. #271724 | Msj.12 |
|---|---|---|
|
|
Bu bahsettiğiniz tamamen personelin kişisel birikimidir, firmadan böyle bir eğitim almadığını birinci ağızdan söylüyorum. Küreselleşmiş bir şirketten bahsederken o şehirde farklı bu şehirde farklı demek yanlış olur. Ha şu olabilir, o arkadaş fotoğrafçılık ile ilgili bilgisi olduğunu da yazmıştır özgeçmişine, bu yüzden fotoğraf bölümüne yerleştirilmiştir... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 3 ay önce | MediaMarkt / Olumlu | Ref. #271751 | Msj.13 |
|---|---|---|
|
chagyy
Çağkan Özekli |
Evet haklısınız. Mediamarkt gel dur diyor sadece başında. O kişinin birikimi.. Ama bilgili bir kişi olunca bir şubede eğitim için diğer elemanları gönderiyorlar o kişi onlara eğitim versin diye... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 3 ay önce | MediaMarkt / Olumlu | Ref. #271761 | Msj.14 |
|---|---|---|
|
udk
Ulas Devrim Karasungur |
Sanırım gözden kaçtı ilk mesajım: Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 3 ay önce | MediaMarkt / Olumlu | Ref. #271772 | Msj.15 |
|---|---|---|
|
chagyy
Çağkan Özekli |
Kusura bakmayın. Hatırladığım kadariyle bedavaydı. Eğer öyleyse
kusura bakmayın. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 3 ay önce | MediaMarkt / Olumlu | Ref. #271779 | Msj.16 |
|---|---|---|
|
chagyy
Çağkan Özekli |
Ref. #271479 | Msj.2 Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 3 ay önce | MediaMarkt / Olumlu | Ref. #271800 | Msj.17 |
|---|---|---|
|
|
Okullar kapanıyor yoksa karne hediyesi mi bu :) Hem de D80/D300 gibi makineler + iyi objektifler + makrolar falan :) Ben bir BMX aldırana kadar neler çekmiştim halbuki :P Babanıza selamlar, makineniz hayırlı olsun. Doğru bir karar vermişsiniz... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 3 ay önce | MediaMarkt / Olumlu | Ref. #271880 | Msj.18 |
|---|---|---|
|
chagyy
Çağkan Özekli |
Ehehehe :) Aslında karnem çok kötü =S . Bu sadece babamın beni
sürekli hobilerimde desteklemesinden kaynaklanıyor. =) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 3 ay önce | MediaMarkt / Olumlu | Ref. #271973 | Msj.19 |
|---|---|---|
|
dtcuneyt
Cüneyt Şanlı |
Makinanız hayırlı olsun güle güle kullanın, güzel bir makina darısı
başımıza.... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 3 ay önce | MediaMarkt / Olumlu | Ref. #272666 | Msj.20 |
|---|---|---|
|
exenjiu
Vadi Erdem |
Fotoğraf ekipmanlarında Mediamarkt ümraniye mağazasını sürekli takip ediyorum. En son BW 77 mm UV filtre aldım 80 ytl 5 taksit. hayyamda bile en ucuz 100 ytl nakit fiyat almıştım. Foruma katılmak için üye olun... |
|

© 2004-2008