FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 1 saat önce
Dijital Teknikler
Etkinlikler
Son: 34 dk. önce
Donanım-Ekipman
Son: 15 dk. önce
Satılık-Alınık
Son: 23 dk. önce
Tüketici Köşesi
Foto-Röportaj
Son: 1 hafta önce
OrnitoFoto
Son: 2 hafta önce
Site Hakkında
Son: 3 saat önce
Karanlık Oda
Son: 1 gün önce
Genel

Karanlık Oda

1 ay önce Antalya da Kaliteli Banyo ve Tarama yapan yer tavsiyesi?? Ref. #269748 | Msj.1
umutdugan
Umut Duğan

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Foruma katılmak için üye olun...

1 ay önce Antalya da Kaliteli Banyo ve Tarama yapan yer tavsiyesi?? Ref. #270090 | Msj.2
abuscrx

Merhaba;
Antalya'da Dönerciler çarşısında Türkmen Color ve Selekler çarşısında Stüdyo Dilek var. Her ikiside kaliteli banyo yapıyor fakat tarama konusuna gelince bu göreceli bir kavram derim ben. Bana göre ikiside taramalar konusunda özenli çalışmıyor.Ama ben sana en az bir makara film taratmanı tavsiye ederim. Ufak ölçülerde tarat maliyeti düşük olur.Tek kare taratmadım hiç.Belki tek kare tararken özen gösteriyorlardır ama 36 kare tarttığımda hep hüsrana uğradığım için bir negatif tarayıcı almayı planlıyorum.Hatta yakın zamanda banyo makinamıda almış olacağım sanırım.Çok fazla fotoğraf çekmiyorum dersen her iki stüdyoda iyi banyo yapar. Fiyatlarınıda sor derim ben ;o)

1 ay önce Antalya da Kaliteli Banyo ve Tarama yapan yer tavsiyesi?? Ref. #270334 | Msj.3
candas
candas boragan

Banyo ve tarama olarak Sıla Coloru önerebilirim.Yeride Polis evinin 50 metre gerisinde.Ben ve birçok arkadaşım ödev baskılarımızı taramalarımız ve film banyolarını oraya yaptırıyor.Kendileri gayet iyi esnaflar.Ayrıca çayda veriyorlar:D.Birde ProMedya diye bir yer tambur tarayıcıları var sanırım.Yüksek çözünürlükte ve 6X6 filmlerinizi taratmak istiyorsanız burayı tavsiye edebilirim.Yeride Muratpaşa camiiden Cumhuriyet Meydanına inen caddenin sağ tarafında.

3 hafta önce Antalya da Kaliteli Banyo ve Tarama yapan yer tavsiyesi?? Ref. #271095 | Msj.4
kahvekeyfi
GÜLTER ÖZGÜR

Antalya’nın en eski ve şimdiki teknolojiyle birleşmiş köklü bir
fotoğraf stüdyosu vardır FOTO FENNİ diye.Atatürk Caddesinde
Kültür
Sinemasının karşısındaydı yeri.İnşaallah yeri
değişmemiştir.Çünkü
uzunca bir süredir yolum düşmediği için oradan geçmedim.

Sizin derdinizi en iyi FOTO FENNİ çözer.
------------------------------------------------------------------------
FOTO FENNİ'yi tavsiye etmiştim ama bugün kapandığını duydum ve çok üzüldüm.
Sanırım teknolojik gelişime daha fazla dayanamadı.

Bu mesaj 22.04.2008 tarihinde değiştirildi.

3 hafta önce Antalya da Kaliteli Banyo ve Tarama yapan yer tavsiyesi?? Ref. #271754 | Msj.5
umutdugan
Umut Duğan

Arkadaşlar çok teşekkür ederim. herbirini deneyeceğim sanırım :)

Son Projelerimiz
Negatif.com
Sinemalar.com
Doviz.com
Tüm Liste
FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.