FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 2 saat önce
Dijital Teknikler
Etkinlikler
Son: 37 dk. önce
Donanım-Ekipman
Son: 8 dk. önce
Satılık-Alınık
Son: 1 saat önce
Tüketici Köşesi
Foto-Röportaj
Son: 1 hafta önce
OrnitoFoto
Son: 2 hafta önce
Site Hakkında
Son: 21 dk. önce
Karanlık Oda
Son: 1 gün önce
Genel

Karanlık Oda

1 ay önce Agrandizör Ampulü Ref. #269215 | Msj.1
bgulen
berkay gülen

Merhaba arkdaşlar bi arkdaşımdan aldığım agrandizörün ampülü çalışmıyor bu ampüllerin herhangi bi özelliği varmı yoksa siradan kullanılan ampuller aynımı üzerinde 60 watt olduğu yazıyor yani 60 watt herhangi bi ampul koysam işimi görürümü bu konuda bilgisi olan arkdaşlar yardımcı olursa sevinirim , hayyamda varmıdır acaba agrandizör ampulü satan bi yer ?

Foruma katılmak için üye olun...

Ekler

1 ay önce Agrandizör Ampulü Ref. #269263 | Msj.2
Yavuz_ILDIZ

Sıradan ampul olur, ancak şeffaf camlı olmasın (buzlu cam v.b. olsun ışığı homojen dağıtsın.) bir de ampulun üzerindeki yazıyı kazıyın zira gölgesi karta düşer. Kolay gelsin.

3 hafta önce Agrandizör Ampulü Ref. #271873 | Msj.3
okavas
ovgu kavas

Agrandizörünün markası nedir ?kendi çalıştırma adaptörü varmı yoksa direk 220 Volt lamı çalışıyor?Bunlar önemli.
Eğer Adaptörlü ise.
Ben piyasada satılan Osram yada Philips halojen lambaları tavsiye ederim.Yanlış hatırlamıyorsam 12V 50 watt olanları 2, 5-3 Ytl civarında.Agrandizörün kaldırırmı kaldırmazmı bilemem ama yine 12 V 100 Watt tavsiye ederim ki bunlar da 15-25 ytl arası değişiyor.

Eğer direk 220 volt ile çalışıyorsa bakkaldan bile alabileceğin Soft ampuller işini görür.Ampulün camındaki marka ve gücünü gösteren yazıları silmeyi ihmal etme
Kafana takılan birşey olursa bana mail at ben yardımcı olurum.okavas@yahoo.com

3 hafta önce Agrandizör Ampulü Ref. #271903 | Msj.4
bgulen
berkay gülen

hocam çok sağol , 220 wolt ile çalışıyor , yani senindeyiminle bakkalda satılan ampül işimi görüyor çok teşekkür ederim sagol

Son Projelerimiz
Negatif.com
Sinemalar.com
Doviz.com
Tüm Liste
FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.