FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 1 saat önce
Dijital Teknikler
Son: 20 dk. önce
Etkinlikler
Son: 6 saat önce
Donanım-Ekipman
Son: 42 dk. önce
Satılık-Alınık
Son: 26 dk. önce
Tüketici Köşesi
Son: 5 saat önce
Foto-Röportaj
Son: 1 hafta önce
OrnitoFoto
Son: 1 gün önce
Site Hakkında
Son: 4 saat önce
Karanlık Oda
Son: 1 saat önce
Genel
Son: 2 saat önce

Tüketici Köşesi

« Önceki 20 12Sonraki 20 »

3 ay önce Hemalhemsat ve elektrostar/çözüldü Ref. #269116 | Msj.1
tariku

Kullanıcı adı / soyadı : tariku
İletişim bilgileri (tel. / e-mail): tariku2@gmail.com
Tarih: 15.04.2008
Firma adı: hemalhemsat.com
Yetkili kisi yada kisiler: elektrostar
Ekipman: Tamron 17-50mm f2.8
Olumlu / Olumsuz: Olumsuz

Açıklama:

22 Mart 2008 tarihinde hemalhemsat.com sitesi üzerindenelektrostarkullanıcısından Tamron 17-50mm f2.8 lensi için siparişverdim.
Şu anda 15 Nisan 2008 saat 16:50 ve ürün halen elimeulaşmışdeğil.Satıcıya onlarca kez mesaj attım mesajlarımıokumuyorbile.Sitenin müşteri hizmetlerine mesaj atıyorum, mesajlarımınnerdeyse 10’da 1 ’ine cevap alıyorum.Verdikleri cevapda ilgilisatıcıyla iletişime geçtikleri ve en son olarakuyardıkları idi.Tabi satıcının bunu kaale aldığını dasanmıyorum.Çünkü ne benimmesajlarıma ne de siteye bir açıklamayapmadı.

Sonuç:

Neyse...bugün kredi kartı ekstresi geldi.İnceledim lensinilktaksidinin de listede olduğunu gördüm.Yani şu anda elimegeçmeyen(hatta geçeceği de meçhul olan) bir ürün için birkaç güniçindeödeme yapmam gerekecek.
Sonuç olarak bir daha mı ne bu hemalhemsat.com dan ne deelektrostarkullanıcısından alışveriş yapmam.İşim nedeniyle çokkişiyle demuhatap olduğumdan herkese de bunu söyleceğim ki kimsebenim gibi buşekilde dolandırılırcasına mağdur durumadüşmesin.
Buradan FK daki dostlarımı da uyarmayı görev biliyorum.Kesinliklebusiteden ve kullanısından alışveriş yapmayın.Ne sitesizinleilgileniyor ne de satıcı.

Bu mesaj 24.04.2008 18:43 tarihinde değiştirildi.

Foruma katılmak için üye olun...

3 ay önce Hemalhemsat ve elektrostar/çözüldü Ref. #269121 | Msj.2
kcbilir
Korkut Çağatay Bilir

Teşekkür ederim kendi adıma... Geçmiş olsun...

3 ay önce Hemalhemsat ve elektrostar/çözüldü Ref. #269149 | Msj.3
avmhy
hakan yıldırım

Ürün elinize ulaşmaz ise, ödeme gününden önce
bankanızla iletişime geçip satışı iptal ettirmeyi denemeyi unutmayın.

3 ay önce Hemalhemsat ve elektrostar/çözüldü Ref. #269176 | Msj.4
trkr
türker yıldırım

bankaya bir dilekçe ile başvuruda bulunun. şu siteden şu tarihte şu ürün için şu kadar liralık bir ödemeyi şu şekilde tahsil ettiler ancak ürün aradan geçen şu kadar güne rağmen elime ulaşmadı. site yetkililerine ulaşamıyorum, yapılan tahsilatın tarafıma geri ödenmesi gibisinden...

Banka ilgili kuruluştan, ürünün sizin adınıza düzenlenmiş fatura(fiş) örneğini(gerçek pos kullanılmışsa imzalı slipi) isteyecektir. Gösteremeyecekleri için 5-10 gün içinde paranız size geri gelir.

3 ay önce Hemalhemsat ve elektrostar/çözüldü Ref. #269194 | Msj.5
tariku

Yol gösterdiğiniz için herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim.:)
Ayrıca şunu da ekliyim...bu saatten sonra kargo gelse bile malum site ve kullanıcısından bir daha alışveriş yapmayacağım.Benim başıma gelen bu sıkıntılı duruma da kimse düşmesin.Uyarımı dikkate alın FK dostları.

3 ay önce Hemalhemsat ve elektrostar/çözüldü Ref. #269327 | Msj.6
faded
kunter

bu satıcının adını sadece hemen al sat diğer internette satış yapan sitelerde gorebilirsiniz
sahibinden , giddigidiyor filan.bir sürü urunu uygun fiyatlarla satıyorlar
benimde sandisk 4 gb cf kart alma durumum vardı fiyatları da uygundu adama mail attım acaba bi dukkanınız varmı ordan butun urunlere bakarak alsak olur mu falan diye
adam da sadece netten satış yaptıklarını dukkanlarının olmadıgını soyledi ve cep telefonunu
verdi arayın konsalım diye, ben de kartı almaktan vazgecince oyle kaldı.adamın ismini telefonunu filan vermesi oolumlu bi intiba bırakmıstı bende ama...şimdi tereddut ettim. mutlaka bu arkadastan alış veriş yapanlar vardır herhalde onlar da yazarsa iyi olur tabi

3 ay önce Hemalhemsat ve elektrostar/çözüldü Ref. #269348 | Msj.7
flamenco
Rıdvan ÇELİK

Bende elektrostar'dan d300 siparişi vermiştim 24 gün üzerinden geçmişti siparişim ve telefonlarıma cevap vermemesi canımı sıkmıştı bende makinayı iptal etmiştim.

Alış veriş yapmanızı tavsiye etmem.

Sevgiler

3 ay önce Hemalhemsat ve elektrostar/çözüldü Ref. #269502 | Msj.8
srdrmrs
serdar maras

Ben gittigidiyoru tavsiye ediyorum ürün 3 gün içinde gelmesse iptal hakkınız var ve paranızın kaybetme gibi bir riski yok.Paranız gittigidiyor havuzunda bloke edilmiş bir şekilde duruyor ve siz ürünü alıp onay verdikten sonra paranız hesaptan çekiliyor.

3 ay önce Hemalhemsat ve elektrostar/çözüldü Ref. #269667 | Msj.9
enginaktan
Engin Aktan

Serdar beyin dediği yöntem hemalhemsat.com da da vardı, peki siz elinize ürün gelmedenmi onay verdiniz ?

3 ay önce Hemalhemsat ve elektrostar/çözüldü Ref. #269692 | Msj.10
tariku

Sorunun büyük kısmın da buradan kaynaklanıyor Engin bey.Ben halen
ürün elime geçti onayını vermiş değilim.Nasıl oluyorsa ürün elime
geçmeden hemalhemsat.com kredi kartıma fiyatı eklemiş.

Bu arada hemalhemsat.com'un ulaşabilceğimiz bir telefon numarısını bilen var mı?

Bu mesaj 16.04.2008 17:26 tarihinde değiştirildi.

3 ay önce Hemalhemsat ve elektrostar/çözüldü Ref. #269721 | Msj.11
enginaktan
Engin Aktan

Anladım o zaman, arkadaşların dediği gibi hemen bankanıza başvurun hatta şu anda telefonla yapın bu işi ne kadar erken o kadar iyidir.Eğer taksitli aldıysanız iadede şöyle bir durum söz konusu oluyor kartınızada para taksitli olarak iade ediliyor.

Özetle kesinlikle çözülebilir bir durum biraz uzun sürebilir ama kesin çözülür.

3 ay önce Hemalhemsat ve elektrostar/çözüldü Ref. #269724 | Msj.12
enginaktan
Engin Aktan

Doğan Elektronik Aracılık Hizmetleri Satış Pazarlama ve Yayıncılık A.Ş. Eski Büyükdere Caddesi No:77 Kat:2 Maslak / İstanbul T: 0212 478 0 321

bir bakın derim.

3 ay önce Hemalhemsat ve elektrostar/çözüldü Ref. #269749 | Msj.13
tariku

Engin bey verdiğiniz numaraya telefon ediyorum fakat çıkan yok maalesef.
Az önce bankanın müşteri hizmetlerine ayrıntılı şekilde mail attım.Umarım en kısa zamanda çözülür.

3 ay önce Hemalhemsat ve elektrostar/çözüldü Ref. #269786 | Msj.14
enginaktan
Engin Aktan

Anladım mesai saati dışına denk gelmedi umarım, siz yine sabahtan tekrar deneyin derim, bende bakınmaya devam ediyorum bir şeyle çıkarsa haber veririm.

3 ay önce Hemalhemsat ve elektrostar/çözüldü Ref. #269873 | Msj.15
parazitoss
Salih Daştan

bir de gittigidiyor da "lensshop" kullanıcısı var, vaktiyle bana "elektrostar" kullanıcısını referans vermişti. Aynı kişiler olabilir. Her ikisini de tavsiye etmem. Ben de taksitle bi lens alış yapmıştım 20 günde ne lens geldi ne de "lensshop" kullanıcısından bi haber. İptalden sonra ilk ayki taksiti ödemiş oldum. Ama son ay da kartıma fazladan bir ödeme yapıldı ilk taksit kadar. Sonuç olarak bir zarar durumu yok ama can sıkıcı ve zaman kaybettiren olaylar..

3 ay önce Hemalhemsat ve elektrostar/çözüldü Ref. #269946 | Msj.16
terasus
Hasan Tahsin Boz

hemalhemsat sitesindeki komisyon oranlari nasildir? satis ucreti uzerinden ne kadar istiyorlar?

3 ay önce Hemalhemsat ve elektrostar/çözüldü Ref. #269957 | Msj.17
trkr
türker yıldırım

http://www.hemalhemsat.com/Help/afmviewfaq.aspx?faqid=80

3 ay önce Hemalhemsat ve elektrostar/çözüldü Ref. #270792 | Msj.18
xkut
kürşat erdem

http://www.gittigidiyor.com/php/kimlik.php?nick=fotoaksesuar

http://www.gittigidiyor.com/php/kimlik.php?nick=lensshop

Ve elektrostar, hepsi aynı kişi, farklı sitelerde satış yapıyor. GG'den satışı iptal eettim, kartımdan çekilen para iade edildi.

3 ay önce Hemalhemsat ve elektrostar/çözüldü Ref. #271207 | Msj.19
cunuvar
CEM ÜNÜVAR

Merhaba Tarık bey
Ben Elektrostar dan yakın zamanda Nikon için 12-24 lens aldım , yaklaşık 15 iş gününde elime geçti, sahibinden.com da yorumlara bakarsanız sadece ürün teslimatının geç olmasından dolayı şikayetler vardır.Bunun dışında yine fk dan bir arkadaşa Canon 40D ve Tamron 90mm aldık sorunsuz bir şekilde ürünleri ulaştırdı. Uygun fiyata ürün almak istiyorsanız Elektrostar piyasada en ucuz spot ürün temin eden arkadaştır.
Bilginize.

3 ay önce Hemalhemsat ve elektrostar/çözüldü Ref. #271214 | Msj.20
trkr
türker yıldırım

ucuzluğuna kimse birşey demiyor zaten. mesela ben de aynı arkadaşla görüşüp bir adet tamron istedim. arayıp 15 gün beklerseniz yeni modelini göndereyim dedi. peki dedim. gün gelince bana bir kargo numarası gönderdi ama yanlış numaraydı. tabi sonra kendisine ulaşabilmek pek kolay olmadı. sattım gerisine karışmam tutumu iyi değil. hepimiz aklı başında insanlarız. benim için, aldığım kişi göndermedi, gümrükte takıldı, kargoda kayboldu gibi bir bahane bile hiç cevap verilmemesinden veya 3-4 günde anca cevap verilmesinden iyidir.

« Önceki 20 12Sonraki 20 »

FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.