Karanlık Oda
| 1 ay önce | baski konusunda yardim, renkler cok farkli cikiyor, yorumlarinizi bekliyorum | Ref. #268633 | Msj.1 | ||||
|---|---|---|---|---|---|---|
|
burcubasar
Burcu Başar |
merhaba; Foruma katılmak için üye olun...
|
|||||
| 1 ay önce | baski konusunda yardim, renkler cok farkli cikiyor, yorumlarinizi bekliyorum | Ref. #268789 | Msj.2 |
|---|---|---|
|
|
Film ile uğraşmayalı çok uzun zaman oldu. Şunu söylemek isterim ki
fotoğraflardaki derinlik çok hoş. Renkler kaymış olsa da sonuç
bence estetik. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | baski konusunda yardim, renkler cok farkli cikiyor, yorumlarinizi bekliyorum | Ref. #268809 | Msj.3 |
|---|---|---|
|
SABIRLI
Soner SABIRLI |
Ehehe tipik bozulmuş kdak profoto100 renkleri... Özellikle arardık tarihi 2 yıl falan geçmiş olanları hey gidi günler... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | baski konusunda yardim, renkler cok farkli cikiyor, yorumlarinizi bekliyorum | Ref. #268849 | Msj.4 |
|---|---|---|
|
|
vallaha mı yaa :/ Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | baski konusunda yardim, renkler cok farkli cikiyor, yorumlarinizi bekliyorum | Ref. #268854 | Msj.5 |
|---|---|---|
|
SABIRLI
Soner SABIRLI |
PS neden olmasın da başka bir yolu daha var o işin. En ucuzundan
bir flatbed alırsınız, doğrudan baskıdan tarama yaparsınız olur
biter. Negatif tarama hakikaten sıkıntılı. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | baski konusunda yardim, renkler cok farkli cikiyor, yorumlarinizi bekliyorum | Ref. #268858 | Msj.6 |
|---|---|---|
|
|
şunu söylemek istiyorum; Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | baski konusunda yardim, renkler cok farkli cikiyor, yorumlarinizi bekliyorum | Ref. #268859 | Msj.7 |
|---|---|---|
|
SABIRLI
Soner SABIRLI |
Bir de bir yol daha üşenmeyip sirkeciye gitmek ve bu işi hakkı ile
yapan (reklama girmesin isim vermeyeyim) emin ellere teslim
etmek... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | baski konusunda yardim, renkler cok farkli cikiyor, yorumlarinizi bekliyorum | Ref. #268863 | Msj.8 |
|---|---|---|
|
SABIRLI
Soner SABIRLI |
Hay Allah ne menem yermiş bu kayseri. Yine de negatif taratmaktan daha başarılı olacağını düşünüyorum... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | baski konusunda yardim, renkler cok farkli cikiyor, yorumlarinizi bekliyorum | Ref. #268871 | Msj.9 |
|---|---|---|
|
|
yok, o da negatif tarandıktan sonra baskı yapıldığı için Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | baski konusunda yardim, renkler cok farkli cikiyor, yorumlarinizi bekliyorum | Ref. #269232 | Msj.10 |
|---|---|---|
|
michel
|
İyi aksamlar kullandıgınız filmlerin tarihinin geçik oldugunu sanmıyorum. Çok eskiden kodak diaları E-4 te yıkarken tarihi geçmemiş film bulmak imkansızdı (sene 1978) ancak bu bahsettiğiniz sorunlar daha çok yıkamadan elde edilmiş gibi. Sirkecide eski yontemlerle şipşak olmadan yıkayacagınız bir kaç yer kaldı. Onları denemenizi ögütlerim. Sakın moralinizi bozmayın lütfen :))) Foruma katılmak için üye olun... |
|

© 2004-2008