FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 30 dk. önce
Dijital Teknikler
Son: 59 dk. önce
Etkinlikler
Son: 56 dk. önce
Donanım-Ekipman
Son: 2 dk. önce
Satılık-Alınık
Son: 13 dk. önce
Tüketici Köşesi
Son: 37 dk. önce
Foto-Röportaj
Son: 1 hafta önce
OrnitoFoto
Son: 2 hafta önce
Site Hakkında
Son: 3 saat önce
Karanlık Oda
Son: 1 gün önce
Genel
Son: 1 saat önce

OrnitoFoto

1 ay önce Büyükçekmece Sumru Adası ve KUŞLAR Ref. #268612 | Msj.1
erdaltuncer07
Erdal TUNÇER

SUMRU fotoğrafı çekmek isteyen arkadaşlar bu günlerde(tercihen havanın güneşli olduğu) giderlerse yüzlerce sumru ve çeşitli kuşları fotoğraflama imkanı bulacaklardır. Bugün gitme fırsatım oldu fakat hava çok bulutylu ve ışık yetersiz olduğu için iyi fotoğraflar yakalayamadım fakat havanın iyi oldu bir gün tekrar gitmeyi planlıyorum.

Foruma katılmak için üye olun...

3 hafta önce Büyükçekmece Sumru Adası ve KUŞLAR Ref. #271697 | Msj.2
berksan
Berksan Ates

Selamlar Erdal Bey.

Herşeyden önce paylaşımınız için teşekkür ederim Erdal Bey. Açıkçası büyükçekmece taraflarını pekte bilmiyorum. Orada nerede fotoğraf çekiyorsunuz ? Araba ile gelinir ise büyükçekmeceye ulaştıktan sonra kuşların rahat fotoğraflanabileceği yer öneriniz var mıdır ? Şimdiden teşekkür ederim ...

3 hafta önce Büyükçekmece Sumru Adası ve KUŞLAR Ref. #272145 | Msj.3
CARdanADAM
Hüseyin KARASU

Teşekkürler Erdal Bey

3 hafta önce Büyükçekmece Sumru Adası ve KUŞLAR Ref. #272162 | Msj.4
erdaltuncer07
Erdal TUNÇER

Rica ederim Hüseyin bey
Selamlar

3 hafta önce Büyükçekmece Sumru Adası ve KUŞLAR Ref. #272808 | Msj.5
eke1
fikret can

Konuyu açtığın için teşekkür ederim Sevgili Erdal,
Sumru fotoğrafı çekmek isteyen dostların, öncelikle Sumru Adası'nın hikayesini okumalarını istirham ederim.

http://www.fotokritik.com/forum/46590

Yeniden dönmeleri bir mucize.Şimdi yuva kurma telaşındalar.Yakında kuçkaya yatacaklar.Aynı felaketi yaşamamamız için, kuluçka ve yavru döneminde çok, ama çok özenli davranmamız gerek !..
Büyükçekmece havzası, Terkos havzası, Çatalca yöresinde kuş fotoğrflamak isteyen, ama, önce doğa diyen, fotoğrafı gelecek nesillere bırakabileceğimiz en değerli belge olarak gören tüm doğasever dostlar beni arayabilirler.Zamanım elverdiğince yardımcı olmaktan, hatta birlikte fotoğraf çekmekten onur ve mutluluk duyarım.
Telefonum :532 216 92 84
Sevgi ve saygı ile..
Fikret CAN

3 hafta önce Büyükçekmece Sumru Adası ve KUŞLAR Ref. #272828 | Msj.6
erdaltuncer07
Erdal TUNÇER

Hocam Merhaba;
Nasılsınız? Bu forumu açtım hatta dün yanımdaki arkadaşlar forumdan bu yazıyı okuyupta gelmişlerdi. Ama bi yanımda silmemi sölüyordu bu yazıyı sizin yazdığınız nedenlerden dolayı.Ama neyseki siz bu konuya daha iyi değindiniz verdiğiniz linki arkadaşlar mutlaka okumalı ve duyarlı olmalı.
Herkese selam ve sevgilerimle
Erdal Tunçer

Son Projelerimiz
Negatif.com
Sinemalar.com
Doviz.com
Tüm Liste
FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.