FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 1 saat önce
Dijital Teknikler
Son: 1 saat önce
Etkinlikler
Son: 23 dk. önce
Donanım-Ekipman
Son: 25 dk. önce
Satılık-Alınık
Son: 42 dk. önce
Tüketici Köşesi
Son: 11 saat önce
Foto-Röportaj
Son: 6 gün önce
OrnitoFoto
Son: 1 hafta önce
Site Hakkında
Son: 3 saat önce
Karanlık Oda
Son: 15 saat önce
Genel
Son: 50 dk. önce

Genel

1 ay önce Altın Örümcek Web Ödülleri - Topluluk / Sosyal İletişim Dalında Birincilik... Ref. #267526 | Msj.1
AYRA
Yönetici

FotoKritik, Topluluk / Sosyal İletişim dalında Altın Örümcek birinciliğine layık görülmüştür.
Tüm FotoKritik üyelerimizi tebrik ediyorum.

AYRA..

Foruma katılmak için üye olun...

1 ay önce Altın Örümcek Web Ödülleri - Topluluk / Sosyal İletişim Dalında Birincilik... Ref. #267531 | Msj.2
yeni_dunya
Canan Özdil

teşekkürler:) tebrikler:) selamlar:)

1 ay önce Altın Örümcek Web Ödülleri - Topluluk / Sosyal İletişim Dalında Birincilik... Ref. #267546 | Msj.3
Enigmatrix
Murat A. ÇİÇEK

Kutlarım, sevgiler ve selamlarla.

1 ay önce Altın Örümcek Web Ödülleri - Topluluk / Sosyal İletişim Dalında Birincilik... Ref. #267561 | Msj.4
CihanULUSOY
Cihan ULUSOY

Ben de emeği geçenleri kutluyorum.

Lakin eklemeden de edemeyeceğim:

Altın Örümcek 2005’ te Topluluk ve Kültür Sanat kategorilerinde ödül almıştı site. Bu yıl Topluluk / Sosyal İletişim dalında ödül almasıyla artık sitenin geldiği yerleri daha iyi görebiliyoruz :)

1 ay önce Altın Örümcek Web Ödülleri - Topluluk / Sosyal İletişim Dalında Birincilik... Ref. #267566 | Msj.5
magari
Serkan Özaydın

Kutlarım, Emeği geçen tüm arkadaşları.
Sanki bu ödül benide ilgilendiriyormuş gibi sevindim :)

1 ay önce Altın Örümcek Web Ödülleri - Topluluk / Sosyal İletişim Dalında Birincilik... Ref. #267568 | Msj.6
kcbilir
Korkut Çağatay Bilir

Ref. #267561 | Msj.4

+++ :)

Edit: Ya şimdi artıyı verdim ama düşününce kendi içimde bir ironi yaşadım :))

Bu mesaj 11.04.2008 17:26 tarihinde değiştirildi.

1 ay önce Altın Örümcek Web Ödülleri - Topluluk / Sosyal İletişim Dalında Birincilik... Ref. #267573 | Msj.7
serok
serdar alptekin

Kutluyorum...ve devamının gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Sevgi ve Saygılar

1 ay önce Altın Örümcek Web Ödülleri - Topluluk / Sosyal İletişim Dalında Birincilik... Ref. #267595 | Msj.8
FALCOM
Ecmel MUTLU

yürü be fk.....

1 ay önce Altın Örümcek Web Ödülleri - Topluluk / Sosyal İletişim Dalında Birincilik... Ref. #267602 | Msj.9
hasanacan
hasan acan

Tebrikler .Hiç şüphesiz Hak edilen bir ödül ..Devamının geleceğinede inanıyorum..

1 ay önce Altın Örümcek Web Ödülleri - Topluluk / Sosyal İletişim Dalında Birincilik... Ref. #267603 | Msj.10
singul
sinan güleç

Tebrikler FK.

1 ay önce Altın Örümcek Web Ödülleri - Topluluk / Sosyal İletişim Dalında Birincilik... Ref. #267609 | Msj.11
yaskut
aykut göç

Tebrik ederim...

Cihan bey’in tespiti düşündürücü...

Üzerinde konuşulmalı...

Bu mesaj 11.04.2008 19:30 tarihinde değiştirildi.

1 ay önce Altın Örümcek Web Ödülleri - Topluluk / Sosyal İletişim Dalında Birincilik... Ref. #267611 | Msj.12
dtalperen
Alperen Değirmenci

Kutlarım...

1 ay önce Altın Örümcek Web Ödülleri - Topluluk / Sosyal İletişim Dalında Birincilik... Ref. #267614 | Msj.13
sayapo
Ahmet Aksel

Tebrikler....

1 ay önce Altın Örümcek Web Ödülleri - Topluluk / Sosyal İletişim Dalında Birincilik... Ref. #267624 | Msj.14
dEnizFoTo

Tebrikler...

Altın Ahtapotta sizin olur inşallah (:

1 ay önce Altın Örümcek Web Ödülleri - Topluluk / Sosyal İletişim Dalında Birincilik... Ref. #267645 | Msj.15
by_akyuz
Burhan AKYÜZ

Öncelikler Merhabalar,

Site ile yeni tanışma imkanım olmuştur.
Yaklaşık 20 seneye yakın web uygulamaları üzerine acizane uğraşmakyatım.
Site kodlaması her yönüyle güzel kodlanmış. Görsellikten ziyade kodlama ve menülerin kullanımı çok kolaydır.

Kategorisindeki diğer sitelerde kat kat üstünlükleri vardır.
Siteniz gerçekten insanlara alışkanlık yapıyor..Sigara gibi :)

Dip Not: İlk defa hayatımda birşeyler yazarken birkaç defa okumadan yazımı göndermiyorum. Aman yanlış olmasın v-s diye. :-)
Buda sitenizin ne kadar seviyeli ve hizmet bakımından kaliteli olduğunu göstermektedir.

Başarılarınız devam etmesi dileklerimle,

Burhan AKYÜZ

1 ay önce Altın Örümcek Web Ödülleri - Topluluk / Sosyal İletişim Dalında Birincilik... Ref. #267661 | Msj.16
CotYorA
ÖZGÜR ALTAY

Ben de tüm FK üyelerini tebrik ediyor, sitemizin başarısının daim olmasını temenni ediyorum...

1 ay önce Altın Örümcek Web Ödülleri - Topluluk / Sosyal İletişim Dalında Birincilik... Ref. #267675 | Msj.17
graf
Ziya Harun Ergenç

Tebrikler:)

1 ay önce Altın Örümcek Web Ödülleri - Topluluk / Sosyal İletişim Dalında Birincilik... Ref. #267832 | Msj.18
kobalt
Nurullah SEZER

Bu ödülün birincisini çok hakederek almıştık yani gerçek bir paylaşım platformu ve seviyeli diyaloglarla kimse kimseyi yadırgamazken.Bu kez çağın korkunç rating virüsünün etkileri ile aldık ama aldık, önemli olan ödülse bu ödül her yıl gelecektir, işlevin hakkı ile yerine getirilip getirilmediğine dikkat etmek gerekir.

Tebrikler hepimize..

1 ay önce Altın Örümcek Web Ödülleri - Topluluk / Sosyal İletişim Dalında Birincilik... Ref. #267939 | Msj.19
ufuktan
ufuk tan keleş

Tebrik ediyorum.
Başarılarımızın devamını diliyorum
sevgilerimle....

1 ay önce Altın Örümcek Web Ödülleri - Topluluk / Sosyal İletişim Dalında Birincilik... Ref. #268048 | Msj.20
tugbay
tugbay ısıklar

çok sevindim

« Önceki 20 123Sonraki 20 »

Son Projelerimiz
Negatif.com
Sinemalar.com
Doviz.com
Tüm Liste
FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.